Transformeer uw flexibiliteit

Bekijk de video voor meer informatie over de ASUS Transformer Book T300

In een handomdraai van laptop naar tablet

De tijd is voorbij dat u moet kiezen tussen tablet en laptop. De ASUS Transformer Book T300 wordt aangedreven door de Intel® Core™ i7-processor. Als laptop of als tablet, hij is altijd geweldig. Of u hem nu gebruikt als laptop of als tablet, de ASUS-technici hebben er onvermoeibaar aan gewerkt om u het best mogelijke toestel te geven. Klaar om los te koppelen en de wereld te veroveren?

In een handomdraai van laptop naar tablet

De door de Intel® Core™ i7-processor aangedreven ASUS Transformer Book T300 is zowel laptop als tablet en vestigt daarmee een totaal nieuwe standaard.
  • Krijg meer gedaan, dankzij moeiteloze multi-tasking

    Of u hem nu gebruikt als multi-touch tablet of als notebook met toetsenbord en touchpad, de ASUS Transformer Book T300 staat altijd voor u klaar met ongelooflijke prestaties. Voor moeiteloze multi-tasking schakelen de 4e generatie Intel® Core™ i5- en i7-processors onzichtbaar tussen applicaties, terwijl Intel® Turbo Boost Technology 2.0 indien nodig automatisch voor een flinke snelheidswinst zorgt.

  • Aan de slag, met totaal gemak

    Het Full HD-scherm van de ASUS Transformer Book T300 levert verbluffend heldere beelden met ultrabrede kijkhoeken. Het scherm nodigt uw vingers uit om gebruik te maken van zijn multi-touchmogelijkheden, die gebruikers intuïtieve vingertopbediening geven. Laat uw vingers eenvoudig het werk doen en ontdek hoe touch-technologie echt aan moet voelen.

  • De hele dag te gebruiken zonder stopcontact

    Bepaal zelf hoe u werkt, met de dubbele functionaliteit van de ASUS Transformer Book T300. Tot 256GB SSD-opslag in de tablet zorgt dat u al uw belangrijke gegevens onderweg mee kunt nemen. Met een accuduur van 8 uur heeft u toegang tot al uw favoriete foto's, muziek en films. Maak u nooit meer zorgen dat u iets vergeten bent.

Specificaties

ASUS Transformer Book T300
Processor 4e gen. Intel® Core™ i3, i5, i7-processor
Besturingssysteem Windows 8 / Windows 8 Pro
Hoofdgeheugen DDR3L 1600MHz, tot 8GB
Opslag NGFF SSD tot 256GB
Scherm 13,3" Full HD IPS (1920x1080) met 10-vinger touch
Graphics Intel® HD Graphics 4400
Camera 720p HD frontcamera
1080p Full HD opname achtercamera (optioneel)
Accu 50Whr
Afmetingen Tablet: 342 x 216 x 11,5 mm (BxDxH)
Dock: 340 x 216 x11 mm (BxDxH)
Gewicht Tablet: 1,1 kg
Dock: 0,8 kg