[Chromebook] Hoe u uw Chromebook-hardware kunt resetten (Harde reset)

Raadpleeg de volgende stappen voor de stappen voor harde reset op de meeste Chromebooks:

1. Schakel de Chromebook uit (houd de aan/uit-knop ten minste 4 seconden ingedrukt om geforceerd uit te schakelen)
  2. Houd de [Refresh-knop] ingedrukt en klik vervolgens op de [Power-knop] om in te schakelen.

3. Laat de [Refresh-knop] los totdat de Chromebook opnieuw opstart.

Als u een Chromebook-tablet gebruikt: houd [knop Volume omhoog] en [Aan/uit-knop] ten minste 10 seconden ingedrukt en laat ze vervolgens los.