ProArt Creator Hub - Introductie

Toepasbaarheid van het product: Notebook/Desktop/Moederbord/Display/Muis
De ProArt Creator Hub presenteert verschillende interfaces op basis van de verschillende producten die u bezit, en integreert de informatie dienovereenkomstig.

De ProArt Creator Hub fungeert als een op maat gemaakte integratie en biedt een synthese van aanpassingen van de systeemfunctionaliteit en jaarlijks aanbevolen tinten. Het biedt een unieke kleurabsorptietool, een up-to-date kleurendatabase en geavanceerde kleurkalibratietechnologie, waardoor professionele kleurconfiguraties efficiënt kunnen worden gedeeld op meerdere apparaten. Gebruikers hebben moeiteloos toegang tot de nieuwste modieuze kleurreferenties en kunnen deze toepassen op hun inspanningen op het gebied van professioneel ontwerp. Tegelijkertijd houdt het toezicht op de prestaties en optimaliseert het de workflow, waardoor tijd en middelen worden bespaard. Het streeft ernaar om voor makers een toegewijd en gepersonaliseerd creatief controlecentrum en proces te creëren.
Raadpleeg de video-introductie zoals hieronder:

Inhoudsopgave:

1. ProArt Creator Hub starten

2. Dashboard

3. Kleurbeheer

3.1 Afbeeldingenkleurenextractor

3.2 Mijn kleurenpalet

3.3 Kleuren verkennen

4. Kleurcontrole

5. WorkSmart

6. Controle-instellingen

7. Prestatieoptimalisatie

7.1 Bronmonitor

7.2 App-energieprioriteit

7.3 Bestanden opschonen - Schijfopruiming

7.4 Bestanden opschonen - Bestandsorganizer

8. Instellingen

9. ProArt Creator Hub downloaden en verwijderen

10. Minimale specificaties voor ondersteuning voor ProArt Creator Hub

11. Vraag en antwoord

12. Andere introducties van producten uit de ProArt-serie

1. ProArt Creator Hub starten

U kunt op de [ProArt Creator Hub]-toets op uw toetsenbord drukken om snel de ProArt Creator Hub-software te openen.

Als uw computer deze knop niet heeft, zoek dan de ProArt Creator Hub-software in het Windows-startmenu en open deze.

Terug naar inhoudsopgave

2. Dashboard

De startpagina van de ProArt Creator Hub-software brengt u een dashboard dat u de huidige monitoringstatus van uw computersysteem biedt.

※ Het dashboard kan een andere interface hebben, afhankelijk van het product dat u koopt.

Informatie weergegeven op het dashboard:

Platforminformatie (CPU/GPU-model) - CPU-gebruik, CPU-temperatuur, CPU-frequentie.

Fan Profile - Selecteer snel de gewenste ventilatorsnelheid

Fan Load - CPU-ventilatorsnelheid, GPU-ventilatorsnelheid

CPU-belasting - CPU-frequentie, gebruik en andere informatie

Taakgroepen - Open snel vooraf geconfigureerde

Taakgroepen Geheugen/opslag - Geheugengebruik, schijfgebruik

Kleurkalibratie - Informatie over kleurkalibratie (resultaten van de laatste kalibratie)

※ De informatiekaarten op het dashboard kunnen vrij worden gesleept en aangepast voor de weergavevolgorde

Terug naar inhoudsopgave

3. Kleurbeheer

Klik rechtsboven op [Kleurbeheer] om de pagina Kleurbeheer te openen.

Image Color Extractor - Upload een afbeelding, kies een favoriete afbeelding en voer kleuranalyse uit om een kleurenpalet te creëren.

Persoonlijk kleurenpalet - Selecteer handmatig een kleur op het scherm en creëer een persoonlijke kleurr palet.

Kleuren verkennen - Bekijk kleurtrends van ASUS' kleuronderzoeksteam om op de hoogte te blijven van de nieuwste trends.

Terug naar inhoudsopgave

3.1 Afbeeldingenkleurenextractor

(1) Zoek en klik op de afbeelding die u wilt analyseren ①[afbeelding] en klik vervolgens op ②[Openen].

(2) U kunt ③[Naam] bewerken, kleurinformatie controleren in ④[Kleuranalyse] om de tint en gevoeligheid van de afbeelding te bekijken, RGB-informatie bekijken in ⑤[Kleurinformatie] en ten slotte op ⑥[Opslaan als] klikken om op te slaan de kleuranalyse van het beeld.

※ Als u deze functie niet kunt gebruiken nadat u op [Opslaan als] heeft geklikt, klik dan op deze link om de oplossing te lezen.

(3) Klik op [Opslaan als] om een voorbeeldafbeelding te zien verschijnen en klik op ⑦[Exporteren] om de kleuranalyseafbeelding op te slaan.

Terug naar inhoudsopgave

3.2 Mijn kleurenpalet

(1) Selecteer ①[Mijn kleurenpalet], klik op ②[Nieuw project maken] om een standaardproject te genereren, klik op ③[Standaardproject].

(2) De ProArt Creator Hub-software wordt verborgen en u gaat naar de Gebruik muis om de kleurmodus te krijgen. U kunt uw muis gebruiken om een ④[pixel] die u leuk vindt op het scherm te vinden en erop te klikken.

(3) Nadat u meerdere keren pixels heeft geselecteerd, wordt een ⑥[Kleurenkaart] gegenereerd. U kunt op [Schermkleurkiezer] klikken om door te gaan met het kiezen van pixels op het scherm. U kunt de ⑤[Naam] wijzigen en RGB-informatie bekijken in ⑧[Kleurinformatie]. Klik op ⑨[Opslaan als] om de kleuranalyse van het standaardproject op te slaan. U kunt de tint van het standaardproject bekijken in ⑦[Kleuranalyse], en u kunt klikken op het kleine pictogram in de rechterbovenhoek van ⑦[Kleuranalyse].

(4) Nu kunt u handmatig vijf [Kleurkaarten] selecteren die u leuk vindt, en vervolgens op [Toepassen] klikken om uw favoriete kleurkaarten weer te geven in de kleuranalyse van het standaardproject.

Terug naar inhoudsopgave

3.3 Kleuren verkennen

3.3.1 ASUS-kleurtrend

※ Bekijk de kleurtrends geïdentificeerd door ASUS-kleurexperts om op de hoogte te blijven van de nieuwste trends.

(1) Selecteer ①[ASUS Color Trend], klik op ②[Maand] om de aanbevolen kleurmaand van uw voorkeur te selecteren.

(2) Selecteer handmatig uw favoriete ③[Kleurkaart], klik op ④[Kopiëren] en sla uw favoriete kleurenkaart op in ⑤[Nieuw project maken] om een kleurenkaartproject te genereren.

Terug naar inhoudsopgave

3.3.2 ASUS-palet

※ ASUS raadt een kleurenpalet aan dat het beste past bij het geselecteerde thema. Kies de gewenste kleur(en) en voeg deze toe aan Mijn Kleurenpalet.

(1) Selecteer [ASUS Palette].

(2) Selecteer handmatig uw favoriete ①[Kleurenkaart], klik op ②[Kopiëren] en sla uw favoriete kleurenkaart op in ③[Nieuw project maken].

Terug naar inhoudsopgave

4. Kleurcontrole

Kleurkalibratie vereist voorbereiding: de nieuwste versie van MyASUS, ingebouwde standaard fabriekskalibratiebestanden, ingebouwde fabrieksstandaard ICM-bestanden, aangesloten voeding, i1Display kleurkalibratieapparaat.

※ Als u dit corrigeert, worden uw ASUS Splendid-instellingen teruggezet naar de standaardmodus.

(1) Klik op ①[Kleurcontrole], klik op ②[Kalibratie starten].

(2) Sluit ③[i1Display kleurkalibratie] aan op uw computer en plaats deze in de juiste positie, klik op ④[Volgende] om de kalibratie te starten. Begin met het kleurkalibratieproces (het gehele kalibratieproces duurt ongeveer 1 minuut en 30 seconden). Wanneer voltooid, wordt het kalibratierapport weergegeven.

※ Momenteel wordt alleen i1Display-kleurkalibratie ondersteund voor correctie.

(3) Nadat de kleurkalibratie is voltooid, wordt het kleurcorrectierapport weergegeven. Het rapport is verdeeld in twee pagina's, waarop de kalibratiegegevens en -resultaten worden weergegeven. Onder aan het rapport kunt u uit drie opties kiezen. .

·Patroon weergeven: toont de vergelijking van afbeeldingen voor en na kleurkalibratie

·Toepassen: Pas de parameters van deze kleurkalibratie toe en overschrijf de vorige instellingsparameters

·Sluiten: sluit het rapport

Terug naar inhoudsopgave

5. WorkSmart

(1) Klik op [WorkSmart], klik op ①[+] om een nieuwe groep toe te voegen. U kunt ②[Groepsnaam] wijzigen, ③[Programma's] selecteren die u wilt bundelen en op ④[Opslaan] klikken om een groep te maken.

Blader naar meer apps: Als u de app die u wilt toevoegen niet kunt vinden, kunt u op [Bladeren naar meer apps] klikken om een programma toe te voegen (alleen apps met het achtervoegsel exe)

(2) Klik op ⑤[Groep] om alle programma's in de groep te openen. Als u over [Groep] beweegt zonder te klikken, wordt ⑥[Thumbnail Previews] van programma's in de groep weergegeven. Ondersteuning voor taakgroepen ⑦[Groep bewerken, Groep verwijderen, Snelkoppeling maken].

※ Snelkoppeling maken: maak een snelkoppeling op uw bureaublad. U hoeft alleen maar op de snelkoppeling op het bureaublad te klikken om de applicatiegroep te openen. Wanneer u bijvoorbeeld uw computer aanzet, kunt u op een vooraf ingestelde groep klikken om met één klik alle programma's te openen die u nodig heeft voor het werk van vandaag.

Terug naar inhoudsopgave

6. Controle-instellingen

6.1 ASUS-wijzerplaat

※ ASUS Dial kan verschillende functies bieden, afhankelijk van het product dat u koopt.

ASUS Dial is nu een onafhankelijk programma geworden, raadpleeg: [Notebook] ASUS Dial - Introductie | Officiële ondersteuning | ASUS Globaal

Terug naar inhoudsopgave

6.2 Aangepaste sleutel

(1) Klik op ①[Controle-instellingen], klik op ②[Aangepaste sleutel]. U kunt de toetsen ③[Windows Key] en ④[ProArt Creator Hub] configureren.

(2) Om bijvoorbeeld de Windows-toets te bewerken, kunt u ⑤[Ingebouwd systeemfuncties] kiezen of op ⑥[Functies aanpassen] klikken, de ⑦[Naam + sneltoets] van de nieuwe functie handmatig wijzigen en op ⑧[Bevestigen] klikken. .

(3) Klik op ⑨[Meldingsinstellingen], klik op ⑩[Meldingen weergeven bij het starten van de app/Meldingen weergeven als een toets wordt ingedrukt] en klik op ⑪[Opslaan].

(4) Als meldingen zijn ingeschakeld en u op de Windows-toets drukt, geeft het hoofdscherm op dat moment de toets- en functienaam weer.

(5) Aangepaste sleutel ondersteunt het aanpassen van de functies [Windows Key] en [ProArt Creator Hub] binnen applicaties. De functies van deze twee toetsen in het Outlook-programma kunnen bijvoorbeeld verschillen van die op het bureaublad.

Hoe toe te voegen, klik op ①[+], kies het ②[programma] dat u wilt toevoegen en klik op ③[Opslaan].

※ Blader naar meer apps: als u de app die u wilt toevoegen niet kunt vinden, kunt u op [Bladeren naar meer apps] klikken om een programma toe te voegen (alleen apps met het achtervoegsel exe)

Terug naar inhoudsopgave

7. Prestatieoptimalisatie

7.1 Bronmonitor

Klik op ①[Prestatieoptimalisatie], klik op ②[Bronmonitor]. Klik op ③[Vrij geheugen] om het cachegeheugen te wissen. Klik op ④[Applicaties], klik op ⑤[Taak beëindigen] om de geselecteerde applicaties te sluiten. U kunt ook op ⑥[Open Microsoft Task Manager] klikken om de ingebouwde Windows Task Manager te openen.

Terug naar inhoudsopgave

7.2 App-energieprioriteit

(1) Klik op ①[App Power Priority], klik op ②[+] om een nieuwe applicatie toe te voegen. Kies ③[Applicatie] of klik op ④[Bladeren naar meer apps] om nieuwe apps toe te voegen, klik op ⑤[Bevestigen].

※ Blader naar meer apps: als u de app die u wilt toevoegen niet kunt vinden, kunt u op [Bladeren naar meer apps] klikken om een programma toe te voegen (alleen apps met het achtervoegsel exe)

(2) De applicatie is toegevoegd ⑥[Nieuw] en u kunt op [+] klikken om door te gaan met het toevoegen van nieuwe applicaties. Wanneer deze applicaties actief zijn, hebben ze een hoge prioriteit. U kunt ⑦[Geavanceerde instellingen] handmatig aanpassen en op ⑧[Opslaan en toepassen] klikken.

Geavanceerde instellingen bieden drie opties waarmee u de prestatietoewijzing van de applicatie beter kunt aanpassen.

·Maakt automatisch geheugen vrij wanneer een belangrijke applicatie wordt gestart.

· Schakelt de ventilator automatisch naar de prestatiemodus wanneer een belangrijke applicatie wordt gestart.

·Geef belangrijke applicaties de hoogste CPU-prioriteit. Wanneer een belangrijke applicatie wordt gestart, wordt eerst de systeem-CPU eraan toegewezen.

Terug naar inhoudsopgave

7.3 Bestanden opschonen - Schijfopruiming

Klik op ①[Bestanden opschonen], selecteer ②[Schijfopruiming], klik op ③[Schijf], klik op ④[Scannen] en selecteer ⑤[Bestanden] en klik op ⑥[Verwijderen] om bestanden te verwijderen.

※ Schijfopruiming verwijdert tijdelijke bestanden van de schijf. Het verwijderen van tijdelijke bestanden kan onomkeerbare gevolgen hebben, dus wees voorzichtig met de functie Schijfopruiming.

Terug naar inhoudsopgave

7.4 Bestanden opschonen - Bestandsorganizer

Klik op ①[Bestandsbeheer], selecteer ②[Bestandsgrootte], klik op ③[Scannen]. selecteer ④[Bestanden] en klik op ⑤[Verwijderen] om bestanden te verwijderen.

※ Schijfopruiming verwijdert tijdelijke bestanden van de schijf. Het verwijderen van tijdelijke bestanden kan onomkeerbare gevolgen hebben, dus wees voorzichtig met de functie Schijfopruiming.

Terug naar inhoudsopgave

8. Instellingen

8.1 Algemene instellingen

Klik op ①[Instellingen], klik op ②[Algemene instellingen]. U kunt ③[Applicatietaal] kiezen.

Terug naar inhoudsopgave

8.2 Updates

Klik op ①[Updates], klik op ②[Controleren]. U kunt op ③[Alles bijwerken] klikken om de applicatie bij te werken naar de nieuwste versie.

Terug naar inhoudsopgave

9. ProArt Creator Hub downloaden en verwijderen

·ProArt Creator HubDownload ProArt Creator Hub: Download de huidige nieuwste versie van ProArt Creator Hub via de Microsoft Store

·ProArt Creator Hub verwijderen: Als u deze applicatie wilt verwijderen, klikt u op: [Windows 11/10] Apps verwijderen, Windows geïnstalleerde updates, stuurprogramma's | Officiële ondersteuning | ASUS Globaal

Opmerking: ProArt Creator Hub kan alleen worden gebruikt op producten uit de ASUS ProArt/Feature By ProArt-serie. Klik op ASUS ProArt Global voor meer informatie.

·Besturingssysteem: Windows 10 19H2 64-bit (inclusief) en hoger

·ASUS System Control Interface v2: versie 2.2.2.0 (inclusief) en hoger

·Adobe-software: 2020 en hoger

Terug naar inhoudsopgave

11. Vraag en antwoord

Vraag 1: Wanneer u functies zoals [Opslaan als] en [Nieuw project maken] gebruikt in kleurbeheer, kunt u problemen ondervinden met deze functies.

A1: U kunt op de volgende link klikken om de .N ET Framework-software te downloaden en te installeren om het probleem op te lossen

Download .NET Framework 4.8.1 | Gratis officiële downloads (microsoft.com)

Terug naar inhoudsopgave

12. Andere introducties van producten uit de ProArt-serie

·[Notebook] ASUS Dial - Introductie | Officiële ondersteuning | ASUS Globaal

·[ProArt-moederbord] ProArt Creator Hub - Introductie | Officiële ondersteuning | ASUS Globaal

·[ProArt Display] ProArt Creator Hub - Introductie van weergavefunctie | Officiële ondersteuning | ASUS Globaal

·[Notebook] ASUS Configuratiescherm Introductie | Officiële ondersteuning | ASUS Globaal