ASUS ZenWiFi XT9

ASUS ZenWiFi

Dekking voor de hele woning
Overal. Altijd veilig.

Superieure
wifi voor de hele woning

Het ASUS ZenWiFi XT9 mesh-systeem bestaat uit een stel ASUS AX7800 tri-band WiFi 6 mesh-routers, voorzien van unieke technologieën die supersnelle, betrouwbare en veilige wifi-verbindingen bieden voor het streamen van video's, gaming en alle andere slimme IoT-gadgets.

Bekijk video Ontdek de ultieme WiFi 6-prestaties
Profiteer met ASUS ZenWiFi XT9 mesh-routers van superieure wifi in de hele woning.
Ondersteuning 160MHz kanaal
Uitgebreid UNII-4 spectrum

Ondersteuning 160MHz kanaal

Het ASUS ZenWiFi XT9 WiFi 6 mesh-systeem ondersteunt 160MHz bandbreedte*, wat de draadloze netwerkcapaciteit en -snelheden een boost geeft. Met een totale bandbreedte tot 7800Mbps is het tot 2,6x sneller dan tri-band AC3000 (WiFi 5) routers**.

Meer info over WiFi 6
ASUS ZenWiFi XT9 WiFi 6 mesh-routers ondersteunen 160MHz bandbreedte, wat de netwerkcapaciteit en doorvoer verhoogt om de wifi-prestaties te verbeteren.

*160MHz bandbreedte is in sommige regio's/landen als gevolg van wettelijke beperkingen mogelijk niet beschikbaar op de 5Ghz-band. Om van de WiFi 6 routerfuncties te kunnen profiteren, zijn bovendien compatibele WiFi 6-apparaten nodig.
**Vergeleken met 802.11ac op 5GHz 80MHz met 256QAM-modulatie.

Uitgebreid UNII-4 spectrum

De ASUS ZenWiFi XT9 ondersteunt een uitgebreid UNII-4 spectrum*, dat beschikt over een derde en schoon 160MHz-kanaal op de 5GHz-band. Dit vergroot de mesh backhaul capaciteit om betrouwbare en hoge prestaties te leveren voor draadloze toestellen.

Het uitgebreide WiFi UNII-4-spectrum creëert een derde en schoon 160MHz-kanaal om de wifi-prestaties te verbeteren.

*Als gevolg van wettelijke beperkingen is het uitgebreide UNII-4-spectrum slechts in sommige regio's/landen beschikbaar.

bredere dekking

De nieuwste ASUS RangeBoost Plus-technologie verbetert, samen met de uitmuntende Broadcom WiFi 6-chipset, het wifi-signaalbereik en de algehele dekking aanzienlijk met tot wel 38%*, en biedt daarmee uitgebreide dekking in ruimtes van tot wel 530 vierkante meter.

Twee pakketten ASUS ZenWiFi XT9 mesh-routers beslaan 530 vierkante meter, wat gelijk staat aan de ruimte van meer dan 6 kamers.
530 m2
6+ kamers
Eén pakket met een ASUS ZenWiFi XT9 mesh-router beslaat 265 vierkante meter, wat gelijk staat aan de ruimte van meer dan 4 kamers.
265 m2
4+ kamers
Hoe breid ik mijn netwerk uit?
ASUS ZenWiFi XT9 mesh-routers bieden wifi-dekking voor de hele woning van tot wel 530 vierkante meter, zodat u al uw IoT-gadgets thuis kunt aansluiten.

*Gemeten met een WiFi 6 client verbonden op 200Mbps met een WiFi 6 router met RangeBoost Plus, vergeleken met dezelfde WiFi 6 client verbonden op 200Mbps met een WiFi 5 router zonder RangeBoost Plus.

Met ASUS AiMesh-technologie is het eenvoudig om extra netwerkknooppunten toe te voegen voor verbeterde wifi-dekking of nieuwe functies. Voeg eenvoudig elke AiMesh-compatibele ASUS router of repeater toe om uw draadloze netwerk uit te breiden!

Meer info over AiMesh
U kunt eenvoudig elke AiMesh-compatibele ASUS router of repeater toevoegen om uw thuisnetwerk uit te breiden.

Eenvoudige configuratie en beheer

De ASUS Router mobiele app maakt met zijn intuïtieve interface het beheren van uw mesh wifi-systeem eenvoudig, rechtstreeks vanaf uw smartphone.

Gemakkelijke app
Spraakbediening

Eenvoudige configuratie in 3 stappen

Volg gewoon de aanwijzingen op het scherm, en u kunt in een mum van tijd aan de slag!

Meer info & downloaden
Stap 1: Zet de ASUS ZenWiFi XT9 aan
Stap 2: Maak een wifi-netwerknaam en een beheerdersaccount aan
Stap 3: Wacht 3 minuten, en de configuratie is klaar!
Meer info & downloaden

Hands-free hulp

De ASUS ZenWiFi XT9 werkt met Ok Google of Alexa Skills voor handsfree bediening van uw router.

*Google, Google Play, YouTube en Google Nest Audio zijn handelsmerken van Google LLC. Nest Audio vereist een wifi-netwerk, een stopcontact in de buurt, een Google-account en een compatibel mobiel apparaat. Minimum OS-vereisten zijn beschikbaar op g.co/home/req.
*Google Assistant is niet beschikbaar in bepaalde talen en landen.

"Ok Google, verander de modus naar media op mijn router"

"Alexa, vraag mijn router om het gastennetwerk aan te zetten"

Werkt met Ok Google
Werkt met Amazon Alexa
ASUS ZenWiFi XT9

Flexibele backhaul-keuze

ASUS ZenWiFi XT9 biedt flexibele backhaul-opties: draadloze of bekabelde Ethernetsnelheden. U kunt de tweede 5GHz-band of een Ethernet-kabel gebruiken om verbinding te maken met een lokaal netwerkknooppunt. Of laat de ZenWiFi XT9 gewoon het beste verbindingstype voor u kiezen. De keus is altijd aan u!

U kunt de tweede 5GHz band instellen om alleen mesh backhaul-verkeer te verwerken, waarbij de andere banden open blijven om wifi-snelheden te maximaliseren en te stabiliseren.

Eigen backhaul

U kunt de tweede 5GHz band instellen om alleen mesh backhaul-verkeer te verwerken, waarbij de andere banden open blijven om wifi-snelheden te maximaliseren en te stabiliseren.

ZenWiFi XT9 mesh-routers kunnen aangesloten apparaten op intelligente wijze toewijzen aan de meest betrouwbare wifi-band die beschikbaar is.

Smart Connect

In de automatische modus wijst de ZenWiFi XT9 mesh-router aangesloten apparaten op intelligente wijze toe aan de meest betrouwbare beschikbare wifi-band, wat zorgt voor een naadloze wifi-ervaring.

Sluit uw ZenWiFi XT9 mesh-routers aan met Ethernetkabels om storingsvrije bekabelde wifi-verbindingen te hebben.

Ethernet backhaul

Wanneer u uw mesh-routers met Ethernetkabels verbindt, kunt u alle drie de wifi-banden reserveren voor stabielere en storingsvrije verbindingen met bekabelde backhauls.

Ultrasnelle bekabelde verbinding, flexibele installatie

Met een 2,5Gbps WAN-poort stelt de ASUS ZenWiFi XT9 u in staat om optimaal te profiteren van 2,5Gbps snelheden die door internet service providers worden aangeboden voor uw compatibele bekabelde apparaten. U kunt ook profiteren van bekabelde snelheden tot 2Gbps door gebruik te maken van de LAN-aggregatiefunctie.

Achterkant van de ASUS ZenWiFi XT9 mesh-router: een 2.5G WAN-poort en drie 1Gbps LAN-poorten.
Gigabit LAN-poorten
2,5Gbps WAN-poort
Meer info over LAN-aggregatie

Met LAN-aggregatie* kunt u twee 1Gbps LAN-poorten combineren om tot 2Gbps bekabelde snelheden te leveren aan uw compatibele NAS of ander netwerkapparaat met hoge bandbreedte**.

*Om de functie Link Aggregation Control Protocol (LACP) te gebruiken, moeten de apparaten het IEEE 802.3ad-protocol ondersteunen.
**De LAN-aggregatiefunctie kan worden gebruikt door de LAN3-poort te koppelen aan de LAN2-poort.

Uitgebreide thuisnetwerkbeveiliging

De beveiliging van thuisnetwerken is belangrijker dan ooit, aangezien veel huishoudens nu over meerdere aangesloten apparaten beschikken zonder passende beveiligingsmaatregelen om hen en hun gebruikers te beschermen. De ASUS ZenWiFi helpt u veilig online te blijven dankzij onze AiProtection Pro netwerkbeveiliging en Instant Guard beveiligde VPN-functies.

Verbeterde netwerkbeveiliging
Meer privacy, overal

AiProtection Pro beveiliging voor uw thuisnetwerk

Naast het nieuwste WPA3-beveiligingsprotocol beschikt de ASUS ZenWiFi XT9 ook over AiProtection Pro powered by Trend Micro en geavanceerd ouderlijk toezicht, zodat u alles wat nodig is in één apparaat hebt.

Meer info over beveiliging ASUS-router
WPA3
Beveiligingsprotocol
AiProtection Pro
Geavanceerd
Ouderlijk toezicht
Het ASUS ZenWiFi XT9 mesh-systeem biedt complete thuisnetwerkbeveiliging en geavanceerd ouderlijk toezicht om uw huis en kinderen te beveiligen tegen het wilde internet.

Maak gratis wifi veilig met
Instant Guard

ASUS Instant Guard geeft u met één klik veilige internettoegang via de ZenWiFi XT9 mesh-router, vanaf waar ook ter wereld, dankzij de versleutelde VPN-tunneling technologie. U kunt in wezen uw thuisnetwerk overal mee naartoe nemen - terwijl u afscheid neemt van de abonnementskosten voor VPN's van derden!

Meer info
ASUS Instant Guard app

Download de ASUS Instant Guard mobiele app

Geniet waar u ook bent van beveiligde VPN-toegang met het ASUS ZenWiFi XT9 mesh-systeem en de ASUS Instant Guard-functie.
comparison icon
Compare (0)