ASUS raadt Windows 10 Pro aan.

  EeeTop PC ET2010PNT

  EeeTop PC ET2010PNT

  Uw Ultraslanke Alles-in-Eén PC

  · Een ultraslanke en Stijlvolle Alles-in-Eén PC
  · Volgende-Generatie NVIDIA ION graphics platform zorgt voor een alomvattende multimedia-ervaring
  · Levensechte audio met SRS Premium Surround sound
  · Multi-touch functionaliteit voor een verbeterde gebruikerservaring
  Product Image

  Superslanke ET2010 is minder dan 1" dun

  De gloednieuwe ASUS EeeTop ET2010 verpakt alle voordelen van een alles-in-één PC in een stijlvol, ultraslank ontwerp dat minder dan een inch dun is. Ontworpen als vervanging voor uw desktop computer, biedt de ET2010 snel en eenvoudig opstarten, alsmede plug-&-play mogelijkheden. Het ruimtebesparende ontwerp van de ET2010 zorgt voor orde op uw werkplek, en bespaart u de bekende kabelwarboel. En om het helemaal af te maken kan de ET2010 aan de muur worden bevestigd, zodat hij vrijwel overal te gebruiken is.

  Toegang tot Softwareassortiment via ASUS Eee Docking

  Elke EeeTop ET2010 wordt geleverd met het ASUS-exclusieve Eee Docking platform dat dienst doet als een gemakkelijke, alles-in-één oplossing die u eenvoudig toegang biedt tot digitale content, diensten en andere handige software.

  • Fun Touch laat u profiteren van het ongeëvenaarde gemak van z’n touch-geoptimaliseerde applicaties.
  • Eee Amuse laat u een breed aanbod van opwindende digitale content streamen of downloaden. Bestaat uit ASUS @Vibe, Game Park en de ASUS AP Bank.
  • Eee Sharing lets you share or sync messages and data with your friends. It includes ASUS WebStorage and the E-Cam.
  • Eee Xperience bestaat uit een reeks applicaties die de audiovisuele prestaties van uw EeeTop PC verbeteren. Bestaat uit Eee Splendid en Voice Command.
  • Eee Tools biedt een suite met handige hulpprogramma’s die de gebruikerservaring van uw EeeTop PC verbeteren.

  Ervaar een Alomvattende Multimediawereld

  Bewapend met Intels nieuwe Pine Trail Intel® Atom™ D510 dual-core processor en het volgende-generatie NVIDIA® ION™ graphics platform, levert de ASUS EeeTop ET2010PNT buitenaardse beelden op z’n 20-inch High Definition plus (1600 x 900) scherm. Dankzij HDMI-compatibiliteit en SRS virtueel 5.1-kanaals surround sound zijn ze ontworpen om u mee te lokken in een alomvattende multimediawereld.

  Verbeter uw Computerbeleving met Multi-Touch

  De ASUS EeeTop ET2010PNT is voorzien van een 20-inch multi-touch scherm dat zorgt voor eenvoudige en nauwkeurige invoer via uw vingers. Het optische multi-touch scherm is aanzienlijk beter dan de resistieve en capacitieve multi-touch schermen die thans op de markt zijn, en levert betere prestaties wat betreft beeldhelderheid en -nauwkeurigheid. Het optische multi-touch scherm dat op de ET2010PNT wordt aangetroffen laat u beelden knijp-zoomen of roteren, en laat u op uw gemak door webpagina’s scrollen.

  Multi-Tasken met de EeeTop PC

  De ASUS EeeTop PC is uitgerust met een instant HDMI-schakelaar die u eenvoudig laat schakelen tussen PC- en monitormodi. Hij laat u een grote hoeveelheid taken uitvoeren; laat u bestanden in de achtergrond downloaden terwijl hij als monitor wordt gebruikt bij het spelen van consolespellen of het bekijken van films. En als u klaar bent, schakelt u eenvoudig terug naar PC-modus om uw gedownloade bestanden te bekijken.