RS300-E10-RS4

  RS300-E10-RS4

  Intel® Xeon® E rack-geoptimaliseerde 1U-server, ontworpen voor opslag en energie-efficiëntie

  • Aangedreven door het Intel® Xeon® E-platform
  • 95W CPU en tot 64GB geheugen ondersteuning (4 DIMM's)
  • Flexibel opslagontwerp met vier 2,5” SSD's of 3,5” HDD's en twee interne SSD-bays
  • Hoge voedingsefficiëntie met redundante 400W 80 Plus Gold voedingen
  • Twee M.2-slots bieden plaats aan 22110-formaat SSD's, voor hogere opstartsnelheid
  • Uitgebreide I/O-connectiviteit om aan verschillende behoeften te voldoen
  • Quad Intel® Gigabit Ethernet met teaming-ondersteuning
  • Compleet serverbeheer met ASUS Control Center
  • Optionele ASMB9-iKVM module beschikbaar voor 24/7 bewaking en diagnose op afstand
   Product Image
   Levert een voor de werklast geoptimaliseerde oplossing

   De RS300-E10-RS4 ondersteunt de nieuwste Intel® Xeon® E processors, die 1,36x sneller zijn dan de vorige generatie en op maximaal 95W werken, voor toonaangevende prestaties. Het ondersteunt 4 geheugenslots die plaats bieden aan maximaal 64GB DDR4 2666, voor geheugenintensief computergebruik.

   Levert een voor de werklast geoptimaliseerde oplossing
   Flexibele uitbreiding voor betere opslag

   De RS300-E10-RS4 biedt de prestaties die nodig zijn voor veeleisende visuele computerwerklasten met ondersteuning van één NVIDIA videokaart, of u kunt kiezen voor twee PCIe Gen3-slots om de I/O-capaciteit uit te breiden. Een ingebouwd PCI-slot is ontworpen voor het benutten van legacy PCI-apparaten.

   De RS300-E10-RS4 heeft plaats voor vier hot-swappable 2,5” SSD's of 3,5” HDD's, terwijl twee 2,5” interne SSD-bays zijn inbegrepen voor grotere opslag. Twee M.2-slots bieden plaats aan 22110-formaat SSD's met ondersteuning voor extra besturingssysteemopslag en PCIe Gen3 x4 bandbreedte — 5,3x sneller dan 6Gb/s SATA III — voor sneller opstarten.

   Flexibele uitbreiding voor betere opslag
   Hoge snelheid mini-SAS HD-aansluitingen

   De RS300-E10-RS4 wordt geleverd met een mini-SAS HD-connector die tot viermaal SATA ondersteunt voor 6Gb/s connectiviteit met externe apparaten en nettere kabelgeleiding. De RS300-E10-RS4 ondersteunt ook de ASUS PIKE II 3000-serie, de nieuwste enterprise opslagoplossing, met ondersteuning voor 12Gb/s SAS-opslag en geïntegreerde RAID-gegevensbeveiliging. Met ASUS PIKE-kaarten kunt u onmiddellijk de opslagcapaciteit en prestaties van de RS300-E10-RS4 verbeteren, wat het een geweldige upgrade-optie maakt.

   Hoge snelheid mini-SAS HD-aansluitingen
   Redundante Gold PSU-ondersteuning

   De RS300-E10-RS4 ondersteunt redundante 450W 80 Plus Gold voedingen met een efficiëntie van meer dan 96%, waardoor de bedrijfskosten en kapitaalkosten direct worden verlaagd. Het 1+1 voedingsontwerp stelt de server in staat te blijven functioneren, zelfs als één voeding onderhoud vereist, wat zorgt voor ononderbroken werking.

   Redundante Platinum PSU-ondersteuning
   Maximaliseer I/O-prestaties en gegevensbescherming

   De RS300-E10-RS4 ondersteunt de ASUS PIKE II 3000-serie, de nieuwste enterprise opslagoplossing, met ondersteuning voor 6Gb/s SATA en 12Gb/s SAS-opslag en geïntegreerde RAID-gegevensbeveiliging. Met ASUS PIKE-kaarten kunt u onmiddellijk de opslagcapaciteit en prestaties van de RS300-E10-RS4 verbeteren, wat het een geweldige upgrade-optie maakt.

   Quad Intel® Gigabit Ethernet

   De RS300-E10-RS4 beschikt over quad server-klasse Intel® Ethernetpoorten en teaming-ondersteuning om de netwerkbandbreedte te versnellen, en de failover-functie waarborgt een ononderbroken netwerkverbinding. Dit past perfect bij virtualisatietoepassingen die een ultrasnel en betrouwbaar netwerk vereisen. Optionele ASUS PEB-serie Ethernetkaarten zijn beschikbaar voor een netwerkupgrade.

   Quad Intel Gigabit Ethernet
   Uitgebreid IT-infrastructuurbeheer

   De RS300-E10-RS4 beschikt over een optionele embedded iKVM-module en wordt geleverd met ASUS Control Center om uitgebreide out-of-band en in-band beheerfuncties te bieden voor kleine en middelgrote bedrijven.

   De optionele ASMB9-iKVM module ondersteunt BIOS-updates op afstand, ventilatorregeling, standalone KVM's, video-opnames en BSOD-vastlegging, en verstrekt zo ononderbroken bewaking en diagnostiek op afstand — zelfs als het besturingssysteem plat ligt of offline is — door middel van een gebruiksvriendelijke, web-gebaseerde grafische interface die werkt met alle belangrijke browsers.

   ASUS Control Center (ACC) is een gecentraliseerd en geïntegreerd IT-beheer platform voor het bewaken en controleren van zakelijke ASUS-producten, inclusief servers, werkstations en digital signage. ACC maakt BIOS-updates op afstand, bewaking van meerdere systemen via mobiele apparaten en software-updates en -verzending met één klik mogelijk, waardoor serverbeheer eenvoudiger wordt voor elke IT-infrastructuur.

   Meer info over ASUS Control Center


   Bekijk de video

   Uitgebreid IT-infrastructuurbeheer
   Verbeterd onderhoudsgemak

   Met de aan/uit-knop op het I/O-paneel aan de voorzijde is de RS300-E10-RS4 ontworpen voor eenvoudiger onderhoud en inzet voor een diversiteit aan toepassingen.

   De RS300-E10-RS4 heeft een zichtbare Q-Code/poort 80 LED-display voor eenvoudig toezicht op het gehele opstartproces, van het aanzetten tot het laden van het besturingssysteem.

   Snelle initialisatiebegeleiding

   De RS300-E10-RS4 biedt directe systeeminformatie tijdens de initialisatie en toont bovendien ongebruikelijke diagnostische resultaten, voor efficiëntere IT-werking en eenvoudige probleemoplossing.

   Snelle initialisatiebegeleiding