VG278QF

ASUS VG278QF Gaming Monitor- 27 inch FullHD(1920 X 1080), 165Hz (above 144Hz), 0.5ms*, FreeSync/Adaptive Sync
 • 27" Full HD (1920 x 1080) 165Hz 0,5ms* gaming-monitor met ASUS GameFast Input Technology voor een volledig responsieve gaming-ervaring
 • FreeSync/Adaptive-Sync met 144Hz verversingssnelheid voor een ervaring zonder screen tearing met AMD Radeon GPU's
 • Exclusieve GameVisual- & GamePlus-functies om de kleurprestaties en -controle te verbeteren
 • Klaar voor marathonsessies dankzij ASUS Eye Care-technologie om vermoeide ogen tot een minimum te beperken
 • Ondersteunt zowel Adaptive-Sync met NVIDIA GeForce* videokaarten als FreeSync met AMD Radeon videokaarten *Compatibel met NVIDIA GeForce GTX 10-serie, GTX 16-serie, RTX 20-serie en nieuwere videokaarten
OP product mainImage
Ontworpen voor intense, snelle games, is de ASUS VG278QF een 27" Full HD gaming-scherm met een uiterst lage responstijd van 0,5ms* en een razendsnelle 165Hz verversingssnelheid, voor supervloeiende gameplay. De VG278QF is voorzien van Adaptive-Sync (FreeSync™) technologie om af te rekenen met scherm tearing en schokkerige frame rates

Op gamers gerichte functies zoals ASUS GamePlus verbetert de
in-game ervaring, terwijl GameVisual verschillende voorgeprogrammeerde weergavemodi biedt voor het optimaliseren van beelden voor verschillende soorten games.
Snelheid, snelheid en nog meer snelheid

Razendsnelle 0,5ms* responstijd met
ASUS Extreme Low Motion Blur

De ASUS VG278QF is de snelste in zijn klasse en biedt een responstijd van slechts 0,5ms*, om af te rekenen met vegen en bewegingsonscherpte. Dit laat je direct reageren op wat er op het scherm te zien is, vooral in games met snelle actie – neem bochten als een professionele coureur of ga als een doorgewinterde pro voor een headshot.
Ook is er de ASUS Extreme Low Motion Blur (ELMB) technologie om bewegende objecten er nog scherper uit te laten zien, zodat de gameplay vloeiender en responsiever is.
*0,5ms responstijd is het minimum gebaseerd op interne tests. De responstijd kan variëren afhankelijk van de testomstandigheden.
 • Conventionele monitor
  toont vegen en bewegingsonscherpte tijdens snelle bewegingen

 • Snelle 0,5ms* responstijd met
  ASUS ELMB-technologie

  toont vloeiende graphics tijdens snelle bewegingen

Ongelooflijke 165Hz verversingssnelheid

Dankzij een verbazingwekkende verversingssnelheid van 165Hz vormen snel bewegende beelden geen probleem voor de VG278QF. Er is geen frustrerende vertraging, zodat je de overhand krijgt in first person shooters, race games, real-time strategie en sporttitels.

Adaptive-Sync technologie voor vloeiende gameplay

De VG278QF is voorzien van Adaptive-Sync (FreeSync™) technologie - dit rekent af met screen tearing en schokkerige frame rates, voor vloeiende beelden en soepele gameplay.

GameFast Input-technologie - omdat milliseconden tellen

Inputvertraging op een LCD-monitor is meestal veel lager dan op een tv, en de ASUS VG278QF beschikt over GameFast Input-technologie om inputvertraging verder te minimaliseren. Deze technologie zorgt voor veel snellere bewegingsweergave, zodat je de in-game actie altijd kunt bijhouden volgens de precieze timing die nodig is om zo snel als nodig te reageren.
 • HDTV
  De opdracht verschijnt vertraagd op het scherm en het doelwit wordt gemist.

 • VG278QF gaming-monitor
  De opdracht verschijnt direct op het scherm en het doelwit wordt precies op tijd geraakt.

Ontdek waarom een gaming-monitor beter is dan een tv.

Op gamers gerichte eigenschappen
ASUS-exclusieve GamePlus-technologie
De ASUS VG278QF is voorzien van de ASUS-exclusieve GamePlus-sneltoets die je helpt om meer uit je game te halen.
Deze functie werd mede ontwikkeld op basis van feedback van professionele gamers, zodat deze hun gaming-vaardigheden kunnen oefenen en verbeteren.

Een vizieroverlay biedt vier verschillende vizieropties, zodat je altijd het vizier kunt selecteren dat het beste past bij de op dat moment gespeelde game.

Een on-screen timer, die kan worden gepositioneerd aan de linkerkant van het scherm, houdt de verstreken speeltijd bij.

Het activeren van de schermuitlijnfunctie biedt gebruikers drie afstemmingslijnen op alle vier de hoeken van de monitor, om het giswerk te halen uit opstellingen met meerdere schermen, zodat elke monitor perfect is opgelijnd.

De FPS-teller geeft je aan hoe soepel de game draait.

ASUS-exclusieve GameVisual-technologie

ASUS GameVisual-technologie heeft zeven vooraf ingestelde weergavemodi om de beelden te optimaliseren voor verschillende soorten content. Deze unieke functie is gemakkelijk te bereiken via een sneltoets of het On Screen Display (OSD) instellingenmenu.
Rijk aan aansluitmogelijkheden, smal bezelontwerp
De ASUS VG278QF heeft uitgebreide aansluitmogelijkheden, waaronder dual-link DVI-D, DisplayPort 1.2 en HDMI (v1.4) poorten, voor aansluiting op een breed scala van multimedia-apparaten. Het heeft een supersmalle 1cm bezel, ideaal voor een panoramische gaming-opstelling om helemaal in op te gaan.
Rijk aan aansluitmogelijkheden, smal bezelontwerp
Een slim kabelbeheer ontwerpelement op de voet van de VG278QF helpt kabels te organiseren en weg te werken, zodat de gamingomgeving opgeruimd blijft.
Ontworpen voor gaming-marathons
Flicker-Free technologie
Flicker-Free technologie vermindert flikkeringen, voor een comfortabele gaming-ervaring. Dit minimaliseert vermoeide ogen en andere mogelijk schadelijke effecten tijdens langdurige gaming-sessies.
Ultra-Low Blue Light-technologie
ASUS Ultra-Low Blue Light-technologie vermindert de hoeveelheid blauw licht. Open en selecteer eenvoudig vier verschillende filterinstellingen via het OSD-menu op het scherm of de DisplayWidget gebruikersinterface om degene te vinden die het beste aansluit bij de uit te voeren taak.
Low Blue Light-niveau
De VG278QF gaming-monitor heeft strenge prestatietests ondergaan en is gecertificeerd door TÜV Rheinland-laboratoria, een wereldwijde leverancier van technische, veiligheids- en certificeringsdiensten, om flikkervrij te zijn en lage blauw lichtniveaus uit te stralen.
comparison icon
Compare (0)