Deals
Support

ASUS nu met Adobe Creative Cloud

Bereik uw creatieve hoogtepunt met ASUS en Adobe

Kies uw aanbieding

Lidmaatschap van drie maanden
Op Adobe Creative Cloud
Lidmaatschap van één maand
op Adobe Creative Cloud

Deelnemende producten

Laptops
ProArt Studiobook 16 Pro OLED W7600H5A
ProArt Studiobook 16 Pro OLED W7600H3A
ProArt Studiobook 16 Pro OLED W5600Q2A
ProArt Studiobook 16 OLED H7600HM
ProArt Studiobook 16 OLED H5600QM
ProArt Studiobook 16 OLED H5600QR
ProArt Studiobook 16 OLED H5600QE
Zenbook Pro Duo 15 OLED UX582HS
Zenbook Pro Duo 15 OLED UX582HM
Zenbook Pro 15 OLED UM535QA
Zenbook Pro 15 OLED UM535QE
Desktop & Mini PC
ProArt Station PD5 PD500TC
ProArt PA90
Moederborden
Pro WS C621-64L SAGE
Pro WS C621-64L SAGE/10G
Pro WS X299 SAGE II
Pro WS WRX80E-SAGE SE WIFI
Pro WS X570-ACE
ProArt B550-CREATOR
ProArt X570-CREATOR WIFI
ProArt Z490-CREATOR 10G
Monitoren
Alle ASUS ProArt-monitoren
Projector
ProArt Projector A1
Laptops
Zenbook Duo 14 UX482EAR
Zenbook Duo 14 UX482EGR
VivoBook Pro 16X OLED M7600QC
VivoBook Pro 16X OLED M7600QE
VivoBook Pro 16X OLED N7600PC
VivoBook Pro 14X OLED M7400QC
VivoBook Pro 14X OLED M7400QE
VivoBook Pro 14X OLED M7400QE
VivoBook Pro 14X OLED N7400PA
VivoBook Pro 14X OLED N7400PC
Vivobook Pro 15 OLED M3500QA
Vivobook Pro 15 OLED M3500QC
Vivobook Pro 15 OLED K3500PA
Vivobook Pro 15 OLED K3500PC
Vivobook Pro 15 OLED K3500PH
VivoBook Pro 14 OLED M3401QC
VivoBook Pro 14 OLED M3401QA
VivoBook Pro 14 OLED K3400PA
VivoBook Pro 14 OLED K3400PH
Desktops
ExpertCenter D9 SFF D900SC
ExpertCenter D9 Mini Tower D900MC
ExpertCenter D7 SFF D700SC
ExpertCenter D7 Mini Tower D700MC
ExpertCenter D7 Tower D700TC
ExpertCenter D7 Tower D701TC
Monitoren
Alle ASUS- en ROG-monitoren
Moederborden
ROG X570-serie
ROG Strix B550-serie
ROG Strix Z590-serie
ROG Strix B560-serie
ROG MAXIMUS XIII EXTREME
ROG MAXIMUS XIII HERO
ROG ZENITH II EXTREME ALPHA
ROG STRIX X299-E GAMING II
ROG STRIX B450-F GAMING
ROG STRIX B450-F GAMING II
ROG STRIX B460-F GAMING
ROG STRIX TRX40-XE GAMING
Videokaarten
Alle NVIDIA GeForce RTX- & GTX-videokaarten
Projectors
ZenBeam E1
ZenBeam E1Z
F1
H1
L1
P3B
P3E
S1
S2
S2E
Optische drives
SBW-06D2X-U
SBW-06D5H-U
BW-16D1H-U Pro
BW-16D1X-U
SSD-oplossing
ROG Strix Arion
ROG Strix Arion Lite
ROG Strix Arion S500

Hoe kunt u uw gratis abonnement verzilveren

Stappen en instructies
* Vergeet niet te kiezen voor "Registreer mijn product op mijn account"
Stappen en instructies
Kies eerst welk type Adobe-aanbieding u wilt verzilveren.

Lidmaatschap van drie maanden

Hier verzilveren

Lidmaatschap van één maand

Hier verzilveren
Stappen en instructies

Word creatief met Adobe Creative Cloud

Ruim 20 Adobe-apps
Adobe Fonts
Behance
Creative Cloud-bibliotheken
100GB cloud-opslag per gebruiker

Nu winkelen

ProArt StudioBook

Meer info

ProArt Display

Meer info

ProArt Station

Meer info

FAQ

Wanneer begint en eindigt de actie? En is er een periode om te verzilveren? Wanneer begint en eindigt deze?
De actie begint op 2 september 2021 en eindigt op 2 september 2022. Het tijdelijke abonnement van drie maanden, respectievelijk één maand op Adobe Creative Cloud All Apps for Individuals is geldig voor gebruikers die hun in aanmerking komende apparaat uiterlijk 2 september 2021 kopen en hun gratis abonnement uiterlijk 2 november 2022 verzilveren. Aankopen die vóór 1 augustus 2021 zijn gedaan, komen niet in aanmerking.
Welke ASUS-producten komen in aanmerking voor de actie?
Lees om de volledige lijst van in aanmerking komende producten te bekijken het gedeelte "In aanmerking komende producten" op de actiewebsite.
Welke regio's komen in aanmerking voor de actie?
De Adobe Creative Cloud-aanbieding van ASUS is beschikbaar in regio's waar Adobe Creative Cloud All Apps for Individuals beschikbaar stelt aan eindgebruikers. Dit betekent dat aankopen van in aanmerking komende producten in regio's waar Creative Cloud All Apps for Individuals niet beschikbaar is, niet in aanmerking komen voor deze aanbieding. Meer informatie is te vinden op de website van Adobe op: https://www.adobe.com/content/dam/acom/en/products/creativecloud/cc/pdfs/cc-availability-matrix.pdf
Als ik al een bestaand Adobe-account heb, moet ik dan een nieuw account aanmaken om in aanmerking te komen voor deze aanbieding?
Nee, u kunt een bestaand Adobe-account gebruiken om de aanbieding te verzilveren.
Als ik al een bestaand Adobe Creative Cloud-abonnement heb, kom ik dan nog steeds in aanmerking voor de actie?
Ja, als u al een bestaand abonnement hebt op Creative Cloud All Apps for Individuals, wordt een extra periode van drie maanden of één maand toegevoegd en geactiveerd nadat uw huidige abonnement is afgelopen. Als u een ander Creative Cloud-abonnement hebt dat niet voor Creative Cloud All Apps for Individuals is (zoals voor een individuele app of het Photography Plan), wordt het gratis abonnement van drie maanden of één maand op Adobe Creative Cloud All Apps for Individuals ook toegevoegd en geactiveerd nadat dat abonnement is afgelopen.
Als ik meerdere apparaten heb gekocht die in aanmerking komen voor de actie, kan ik dan hetzelfde abonnement meerdere keren verzilveren?
Ja, een gebruiker kan meer dan één abonnement verzilveren. Er wordt slechts één abonnement verstrekt voor elk in aanmerking komend ASUS-product. In het geval dat een gebruiker meer dan vijf in aanmerking komende apparaten aanschaft en meerdere abonnementen probeert te verzilveren, kan ASUS de gebruiker verzoeken contact op te nemen met de Klantenservice. Een ASUS-medewerker kan vervolgens vragen om een aankoopbewijs voor elk van de in aanmerking komende apparaten. Als het gevraagde aankoopbewijs niet wordt geleverd, behoudt ASUS zich het recht voor dat medewerkers van de Klantenservice de gebruiker niet doorverwijzen naar de verzilverpagina of het abonnement op elk gewenst moment beëindigen.
Waar kan ik meer informatie vinden over Adobe Creative Cloud?
Ga voor meer antwoorden op veelgestelde vragen naar de Adobe Creative Cloud FAQ op https://helpx.adobe.com/creative-cloud/faq.html#membership
Wat gebeurt er als het abonnement van drie maanden, respectievelijk één maand afloopt?
Aan het einde van de abonnementsperiode van drie maanden, respectievelijk één maand kunnen gebruikers toegang blijven houden tot Adobe Creative Cloud All Apps for Individuals of een ander Creative Cloud-product door een abonnement tegen de huidige prijs te kopen. Als u uw abonnement niet verlengt, wordt het beschouwd als geannuleerd. Zie voor meer informatie de Adobe-website op https://helpx.adobe.com/manage-account/using/cancel-subscription.html
Hoe kan ik het gratis Adobe-lidmaatschap verzilveren als ik een in aanmerking komende pc heb gekocht waarop geen besturingssysteem is geïnstalleerd?
U kunt het gratis Adobe-lidmaatschap verzilveren via de verzilverpagina op de officiële ASUS-website. U hoeft alleen het serienummer van het product en het controlenummer in te vullen en een kopie van de factuur te uploaden.
Met wie kan ik contact opnemen als ik problemen ondervind bij het aanspraak maken op de aanbieding?
Ga naar onze supportpagina op https://www.asus.com/support/product/contactus/services/questionform/ en vul het formulier in. Een ASUS-klantenservicemedewerker zal vervolgens contact met u opnemen.
Toon alles
Toon minder

Algemene voorwaarden

Uitleg deelname
De gebruiker dient één (1) nieuw en in aanmerking komend ASUS-product (gereviseerde producten vallen hier niet onder) aan te schaffen tijdens de Actieperiode zoals hieronder gedefinieerd om deel te nemen aan de Aanbieding en aanspraak te kunnen maken op ofwel één (1) gratis toegang tot Adobe Creative Cloud All Apps, Individual-lidmaatschap voor drie (3) maanden ofwel één (1) gratis toegang tot Adobe Creative Cloud All Apps, Individual-lidmaatschap voor één (1) maand. De gebruiker kan slechts aanspraak maken op één (1) Aanbieding per Bestelling (ongeacht het aantal bestelde in aanmerking komende ASUS-producten). Deze Aanbieding kan worden gecombineerd met andere, gelijktijdig lopende aanbiedingen van ASUS of Adobe.
De Gebruiker dient lid te worden van ASUS, in te loggen op een ASUS-account en het serienummer, het controlenummer en de factuur van het aangekochte product te overleggen om van de Aanbieding gebruik te kunnen maken. Zodra is aangetoond dat de Gebruiker in aanmerking komt, wordt deze doorgeleid naar een verzilverportaal op www.adobepartneroffer.com (aanvullende algemene voorwaarden zijn van toepassing), waar de Gebruiker wordt geïnstrueerd om de Bestelling te selecteren en in te loggen met een Adobe-account of een Adobe-account aan te maken. Niet opgeëiste Aanbiedingen worden niet opnieuw uitgegeven aan Gebruiker.
Actieperiode
De Aanbieding begint in Taiwan op 2 september 2021 om 23:59, CST en eindigt op 2 september 2022 om 23:59, CST ("Actieperiode").
Verzilverperiode
Op de Aanbieding kan aanspraak worden gemaakt tussen 2 september 2021 om 23.59 uur, CST en 2 november 2022 om 23.59 uur, CST ("Verzilverperiode").
Algemene voorwaarden.
Geen vervanging, overdracht of equivalent in contanten van een Aanbieding, behalve door ASUS, die zich het recht voorbehoudt om een Aanbieding te vervangen door een Aanbieding van vergelijkbare of grotere waarde. Eventuele belastingen en heffingen op de Aanbieding zijn uitsluitend de verantwoordelijkheid van de Gebruiker.
Indien de Gebruiker het in aanmerking komende ASUS-product retourneert, zal de aanspraak op een Aanbieding ongeldig worden gemaakt, en zal de Gebruiker niet gerechtigd zijn aanspraak te maken op de Aanbieding of deze te ontvangen. Dit is niet van toepassing als de Gebruiker zijn wettelijke rechten onder de Consumentenrechtenwetgeving uitoefent omdat het in aanmerking komende ASUS-product defect is.
Schending
Als Gebruikers deelnemen en aanspraak maken op de Aanbieding zonder de aankoop van één (1) nieuw en in aanmerking komend ASUS-product en niet de echtheid van het aankoopbewijs kunnen bewijzen en/of dat zij in aanmerking komen voor de Aanbieding, behouden ASUS en Adobe zich het recht voor om op elk moment juridische stappen te ondernemen wegens fraude.
Privacy; Gegevensverzameling
Informatie die door de Gebruiker voor deze Aanbieding wordt verstrekt, is onderworpen aan ASUS' privacybeleid dat te vinden is op https://www.asus.com/be-nl/Terms_of_Use_Notice_Privacy_Policy/Privacy_Policy/
Instanthouding
Indien een clausule van deze Aanbiedingsvoorwaarden onwettig, ongeldig of anderszins onuitvoerbaar blijkt te zijn, dan zal deze clausule worden doorgehaald en verwijderd en zullen de overige clausules volledig van kracht blijven.
Beperking van aansprakelijkheid
ASUS GEEFT GEEN VERKLARINGEN OF GARANTIES VAN WELKE AARD DAN OOK, EXPLICIET OF IMPLICIET, MET BETREKKING TOT EEN AANBIEDING OF DE DEELNAME VAN DE GEBRUIKER AAN DE AANBIEDING. DOOR DEEL TE NEMEN AAN DE AANBIEDING STEMT DE GEBRUIKER ERMEE IN ASUS EN ZIJN WERKNEMERS, FUNCTIONARISSEN, DIRECTEUREN, AANDEELHOUDERS, AGENTEN, VERTEGENWOORDIGERS EN HUN FILIALEN, DOCHTERONDERNEMINGEN, MOEDERBEDRIJVEN, RECLAME-, PROMOTIE- EN NALEVINGSBUREAUS EN JURIDISCHE ADVISEURS TE VRIJWAREN VAN ALLE VERLIEZEN, SCHADES, RECHTEN, CLAIMS EN ACTIES VAN WELKE AARD DAN OOK IN VERBAND MET DE AANBIEDING OF VOORTVLOEIEND UIT DE ACCEPTATIE, HET BEZIT OF HET GEBRUIK VAN EEN AANBIEDING, INCLUSIEF MAAR NIET BEPERKT TOT PERSOONLIJK LETSEL, OVERLIJDEN, SCHADE AAN EIGENDOMMEN EN CLAIMS GEBASEERD OP PUBLICITEITSRECHTEN, LASTER OF SCHENDING VAN DE PRIVACY.
Toon alles
Toon minder
  • Algemene voorwaarden zijn van toepassing. Lees voor meer details de volledige voorwaarden en wat is gepubliceerd op deze pagina.