EN7800GT TOP SILENT/2DHTV/256M

  EN7800GT TOP SILENT/2DHTV/256M

  Beleef de Absolute Stilte en het Superieure Koelingvermogen

  Asus gepatenteerde SilentCool-technologie
  ASUS Splendid
  ASUS GameFace™ Messenger
  ASUS GameLiveShow
  ASUS GameReplay
  ASUS VideoSecurity Online

  Beleef de Absolute Stilte en het Superieure Koelingvermogen

  De ASUS EN7800GT TOP Silent is uitgerust met de nieuwste ASUS-specifieke, bekroonde mogelijkheden en nVidia® GeForce 7800GT Graphics Processing Unit. De ASUS EN7800GT TOP Silent wordt gepositioneerd voor het computerliefhebberssegment en is de meest complete oplossing voor de 3D- en videoapplicatiesmarkt.


  Waarom ASUS beter is?
  ASUS gepatenteerde SilentCool-technologie produceert 0dB geluid op de beste topkwaliteit VGA-kaart.
  Top Overklokprestaties laten GPU-engine draaien op 420MHz
  Het snelste –1,6ns - DDR3-geheugen zorgt voor een explosieve spelervaring.
  ASUS Splendid Video Enhancing-technologie:
  Splendid is een adembenemende innovatie die de beleving van video kijken op de PC naar het volgende niveau tilt. De in de driver van ASUS-videokaarten ingebouwde Splendid Video Enhancing-technologie detecteert activering en gebruik van videoapplicaties en optimaliseert automatisch de beeldkwaliteit voor het beste visuele resultaat.
  ASUS GameFace Messenger™ :
  ASUS innovatieve GameFace-technologie: deze real-time audio/video-communicatie optie tilt de interactieve spelbeleving naar nieuwe hoogten door gelijktijdig plaatsvinden van punt-tot-punt videoconferentiefuncties en online gaming mogelijk te maken. Nu geïntegreerd met een Instant Messenger Client om communicatie binnen en buiten spelgevechten te verbeteren.
  ASUS GameLiveShow :
  Net zoals mensen hun levens en gedachten delen via blogs, willen spelexperts graag tegen andere gamers opscheppen over hun perfect uitgevoerde strategieën en 5-hit combo’s. GameLiveShow is weer zo’n in ASUS-videokaarten verwerkte innovatieve optie die gecreëerd is om gamers hun spelbelevenissen live over het internet te laten streamen. Andere spelers kunnen nu online gaan om te checken hoe jij als een echte expert de game hebt uitgespeeld.
  ASUS GameReplay :
  Oefening baart kunst, en dat geldt ook voor gaming. Voor populaire LAN (Local Area Network) teamspellen zoals Counter Strike en Unreal Tournament, is strategie de sleutel tot de overwinning. GameReplay neemt je spelbelevenissen op in de vorm van MPEG4-videobestanden, zodat je team alles moves en tactieken later nog eens kan bekijken ter voorbereiding op het volgende toernooi. De opgenomen bestanden kunnen ook worden gebruikt als screensavers of worden gepost op blogs.
  ASUS Video Security™ Online:
  Of u nu online bent of niet, ASUS VideoSecurity Online biedt u een flexibel en voordelig beveiligingssysteem. Het verandert uw computer op eenvoudige wijze in een eigen beveiligingsserver.
  ASUS OnScreenDisplay (OSD):
  OSD laat u onmiddellijk diverse scherminstellingen wijzigen in vrijwel elk PC-spel, zonder het spel te hoeven verlaten.

  Connectiviteit verscheidenheid aan schermen (HDTV-out, dubbele DVI, dubbele VGA, DVI+VGA, DVI+TV-out, DVI+HDTV-out, VIVO)

  7 fantastische spellen meegeleverd, inclusief gloednieuwe KingKong


  Eigenschappen Chipset
  Aangedreven door ‘s werelds krachtigste GPU
  - nVidia ® GeForce 7800GT
  NVIDIA® CineFX™ 4.0 engine
  Volledige ondersteuning voor Microsoft DirectX9.0 Shader model 3.0 maakt verbazingwekkende en complexe speciale effecten mogelijk
  NVIDIA SLI Multi-GPU gereed-
  Verbetert prestaties op dramatische wijze door mogelijkheid twee grafische kaarten parallel te laten werken.
  Hoge-snelheid GDDR3-geheugeninterface –
  Ondersteuning voor ‘s werelds snelste GDDR3-geheugen levert vloeiende frame rates in zelfs de meest geavanceerde spellen en applicaties.
  NVIDIA UltraShadow™ II-technologie
  Verbetert de prestaties in topklasse games
  NVIDIA® Intellisample™ 4.0-technologie (HCT)
  De snelste anti-aliasing op de markt levert ultrarealistische beelden, zonder rafelrandjes, sneller dan het licht. Visuele kwaliteit wordt tot nieuwe hoogten getild via een nieuw geroteerde grid sampling patroon, geavanceerde 128 Tap sample coverage, 16x anisotropische filtering, en ondersteuning voor transparente supersampling en multisampling.
  NVIDIA® nView™ multi-scherm technologie
  Biedt het ultieme in kijkflexibiliteit en controle voor meerdere monitoren.

  Ondersteuning Microsoft ® DirectX 9 en OpenGL 2.0