TURBO-GTX1070TI-8G

  TURBO-GTX1070TI-8G

  ASUS Turbo GeForce® GTX 1070 TI graphics zorgen voor de exact juiste prestaties

  • Ventilator met dubbele kogellagers loopt soepeler door verminderde wrijving, zodat de 4x langere levensduur van de kaart en de koelingefficiëntie nog verder worden verbeterd.
  • Als enige in de industrie voorzien van Auto-Extreme technologie met Super Alloy Power II, levert hoogwaardige kwaliteit en de beste betrouwbaarheid.
  • VR-vriendelijke HDMI-poorten voor meeslepende virtual reality-ervaringen.
  • Aanpasbaar verlicht logo geeft het systeem een ​​echt unieke look met een eigen LED-verlicht logo-ontwerp.
  • GPU Tweak II met XSplit Gamecaster voor het intuïtief tweaken van prestaties en het direct streamen van gameplay.
  • NVIDIA ANSEL voor een revolutionaire nieuwe manier om in-game screenshots te maken.
  • NVIDIA GameWorks™ zorgt voor een interactieve en filmische ervaring, naast ongelooflijk vloeiende gameplay.
   Product Image

   Geperfectioneerde build

   De ASUS Turbo GeForce® GTX 1070 TI is uitgerust met een dubbele kogellager ventilator voor een 4x langere levensduur en met exclusieve Auto-Extreme technologie met Super Alloy Power II-componenten voor superieure stabiliteit. Een aanpasbaar verlicht logo maakt een gepersonaliseerd systeem mogelijk, terwijl de VR-vriendelijke HDMI-poorten gamers gemakkelijk laten genieten van meeslepende virtual reality-ervaringen. De ASUS Turbo GeForce® GTX 1070 TI heeft ook GPU Tweak II met XSplit Gamecaster, voor het intuïtief tweaken van prestaties en het direct streamen van gameplay.

   Belangrijkste I/O-poorten

   1 x Native DVI-D
   2 x Native HDMI 2.0
   2 x Native Display Port

   Ventilator met dubbele kogellager

   4x langere levensduur

   Zonder het bij glijlagerventilatoren vaak voorkomende probleem van opdrogende olie gaat de dubbele kogellagerventilator van de ASUS Turbo GeForce® GTX 1070 TI 4x langer mee. Dankzij de verminderde wrijving loopt hij ook soepeler, wat de levensduur en de koelingefficiëntie van de kaart nog verder verbetert.

   Auto-Extreme technologie met
   Super Alloy Power II

   Hoogwaardige kwaliteit en de beste betrouwbaarheid

   ASUS-videokaarten worden geproduceerd met behulp van Auto-Extreme technologie, een voor het eerst in deze industrie toegepast 100% geautomatiseerd productieproces. Ook zijn ze voorzien van hoogwaardige Super Alloy Power II-componenten die de efficiëntie verbeteren, stroomverlies verminderen, zoemend geluid van componenten onder belasting terugdringen en thermische temperaturen verlagen, voor onovertroffen kwaliteit en betrouwbaarheid.


   *deze foto is slechts ter demonstratie

   VR-vriendelijke HDMI-poorten

   Geniet van een meeslepende virtual reality-ervaring

   ASUS Turbo GeForce® GTX 1070 TI-videokaarten hebben twee HDMI-poorten voor het gelijktijdig aansluiten van een VR-apparaat en scherm, zodat gebruikers op elk moment kunnen genieten van meeslepende virtual reality-ervaringen, zonder kabels te hoeven verwisselen.

   Aanpasbaar
   verlicht logo

   Een unieke look voor uw systeem

   De ASUS Turbo GeForce® GTX 1070 TI wordt geleverd met een LED-verlicht ASUS-logo dat kan worden verruild voor een eigen aangepast ontwerp, voor een echt unieke look.

   GPU Tweak II met XSplit Gamecaster

   GPU Tweak II:
   intuïtief tweaken van prestaties

   Kloksnelheden, voltages en ventilatorsnelheden aanpassen om videokaart(en) exact naar eigen smaak af te stemmen. Kies tussen GPU Tweaks Standaard of Geavanceerde modi, afhankelijk van het ervaringsniveau.

   Kies de Standaardmodus voor toegang tot intuïtieve opties voor gemakkelijke tweaking. Dit is geweldig voor wie nog aan het leren is om videokaarten te tunen. Of probeer de geavanceerde modus voor geavanceerde en uitgebreide tuning-opties die ervaren overklokkers volledige controle geven.

   XSplit Gamecaster:
   direct streamen van gameplay

   Ook kan XSplit Gamecaster nu worden gestart om een overlay in het spel tevoorschijn te halen, en met een druk op een knop te starten met het streamen of opnemen van de gameplay. Probeer ook de in-game aantekeningen en de videobewerkingsfuncties om de spelstream-ervaring te verbeteren.
   Meer over XSplit Gamecaster

   Aangedreven door
   NVIDIA® GeForce® GTX 1070 TI

   GeForce® GTX VR gereed

   Ontdek volgende-generatie VR-prestaties, de laagste latentie en plug & play compatibiliteit met toonaangevende headsets - aangedreven door NVIDIA VRWorks™ technologieën.

   NVIDIA® G-SYNC gereed

   Levert de meest vloeiende en snelste gaming-ervaring door de verversingssnelheden van het scherm te synchroniseren met de GPU, wat afrekent met screen tearing en haperende weergave en vertraagde invoer minimaliseert.

   NVIDIA® SLI ondersteuning

   Multi-GPU technologie voor extreme prestaties.