ASUS raadt Windows 10 Pro aan.

  ASUS VivoBook X202E

  ASUS VivoBook X202E

  TOUCH. DE WERELD BINNEN HANDBEREIK

  • Tot Intel® Core™ i3 3217U-processor
  • Precisie aanraakscherm voor intuïtief vermaak
  • Slank en licht trendsettend ontwerp
  • Geniet van SonicMaster, voor indrukwekkende en rijkere geluidsprestaties
  • Voel de natuurlijke gladheid met het ASUS Smart Gesture touchpad en 2-seconden direct-aan
   Product Image
   Thin and light design
   Trend-Setting Design

   Intuïtieve aanraking

   Touch Incredible

   De ASUS VivoBook breidt de klanttevredenheid uit voor elk aspect en biedt een Windows 8 ervaring op randloze aanraakschermen, om het nieuwe besturingssysteem optimaal te benutten.

   Stijlvolle Mobiliteit

   ASUS-ontwerpers gaven de ASUS VivoBook een opvallend uiterlijk en presenteren zo de flair en het plezier van Windows 8 met de nadruk op verfijnde draagbaarheid. De textuur metaal-behandelde oppervlakken, ergonomisch ontworpen rand en spannende kleuren springen er uit, passend bij het dynamische karakter van het nieuwe, zeer mobiele en intuïtieve computergebruik. Ultralicht en extra slank, blinkt de ASUS VivoBook uit in het mobiele gebruik!


   Hoor de Power

   Hear the PowerDe ASUS VivoBook is uitgerust met exclusieve SonicMaster-technologie met Waves MaxxAudio 3 voor krachtiger geluid en rijkere bassen via luidsprekers en kamers die gemaakt zijn voor grotere 14"/15" modellen. Het biedt de beste audio-ervaring in zijn klasse en laat de concurrentie ver achter zich.

   Phenomenal beauty expressed
   Cloud-based WebStorage

   Gebruikersgerichte Innovaties

   Innovative usability featuresGroter, nauwkeurig en veel intuïtiever, met een breder scala aan detecteerbare gebaren, voor echt nauwkeurige aanrakingsgevoeligheid op touchpads. Voor snel, vertragingsloos hervatten vanuit sluimer- of slaapstand brengt 2-seconden direct-aan (tot 15 dagen stand-by tijd *) u met naadloze spontaniteit terug in Windows 8.

   Cloud-gebaseerde WebStorage

   Cloud-based WebStorageASUS WebStorage doet meer dan alleen uw content opslaan. Het geeft u toegang tot al uw documenten, foto's en muziek vanaf elke apparaat, met drie jaar lang 32GB opslagruimte. Onmiddellijke bestandssynchronisatie geeft u real-time updates voor elk item op WebStorage, inclusief gemakkelijk delen op basis van links, om u en uw familie en vrienden verbonden te houden via een verenigd cloud-leven.