ASUS raadt Windows 10 Pro aan.

  K52Jr

  K52Jr

  Het Perfecte Maatje voor Werk en Ontspanning

 • Compleet nieuwe Intel® Core™ processorfamilie voor verbeterde multitasking en mobiele computerprestaties
 • ASUS Power4Gear past automatisch ventilatorsnelheden aan voor stiller computergebruik
 • Palm Proof Technologie schakelt touchpad uit voor onafgebroken typen en grotere nauwkeurigheid
  Product Image
  Mobiele Computerprestaties

  De met de nieuwste Intel® Core™ processorfamilie uitgeruste ASUS K52Jr levert de beste mobiele multitasking prestaties in z’n klasse, zowel voor multimedia entertainment of productiviteit.

  Stijlvol Slank Profiel en Vlekbestendige Palmsteun

  De ASUS K52Jr is ontworpen als uw dagelijkse computermetgezel, en is daarom voorzien van een slank profiel zodat u hem overal mee naar toe kunt nemen. De vlekbestendige palmsteun beschermt tegen vingerafdrukken en helpt de ASUS K52Jr dag na dag z’n prachtige uiterlijk te behouden.

  Chiclet Toetsenbord

  Het Chiclet toetsenbord is voorzien van bredere toetskappen om stof te bestrijden. Bovendien zorgt een volledig numeriek toetsenbord voor gemakkelijke numerieke invoer.

  SmartLogon voor gemakkelijke toegang via gezichtsherkenning

  SmartLogon laat u inloggen via gezichtsherkenning. Hierbij leert het u zelfs te herkennen bij verschillende mate van helderheid, of in geval u een hoofddeksel draagt. SmartLogon biedt u gemakkelijke, toetsenbordloze toegang voor direct gebruik.

  Intuïtieve Multi-touch Touchpad

  Een multi-touch touchpad laat u met minimale inspanning in- en uitzoomen op foto’s of zelfs pagina’s omhoog of omlaag scrollen.

  Power4Gear met zelfregelende ventilatorsnelheden voor stil computergebruik bespaart tegelijk op batterijgebruik

  Power4Gear helpt u via een zelfregelende ventilator batterijvermogen besparen en zorgt voor een stillere computeromgeving.

  Palm Proof Technologie met automatische handpalmdetectie voor nauwkeuriger typen

  De ASUS K52Jr is uitgerust met Palm Proof Technologie. Dit analyseert op intelligente wijze de verschillen tussen de contactoppervlakken van handpalm en vingers, en voorkomt abusievelijk bewegen van de muiscursor tijdens het typen.

  Een Boeiende Multimedia-ervaring

  Een 15,6-inch high-definition LED-paneel met een 16:9 beeldverhouding verfraait de ASUS K52Jr, verder aangevuld door SRS Premium Sound™ via Altec Lansing® speakers voor een boeiende multimedia-ervaring. Dankzij HDMI-ondersteuning zijn de uitbreidingsmogelijkheden onbeperkt, met verbindingen naar HDMI-geschikte TV’s, spelconsoles en entertainmentsystemen.

  Verzonken Scharnier

  Het ontwerp met verzonken scharnier zorgt onderweg voor een comfortabelere kijkervaring.