ASUS raadt Windows 10 Pro aan.

  K56CB

  K56CB

  Extraslanke 15,6" prestatiegerichte notebook met optische drive

  • Tot Intel® Core™ i7 3537U-processor
  • Discrete prestaties, SSD-snelheid en harde schijf opslagcapaciteit, alles verpakt in een slank design
  • Geborsteld aluminium haarlijn texturen zorgen voor hoge duurzaamheid en een elegant uiterlijk
  • Geniet van SonicMaster, voor indrukwekkende en rijkere geluidsprestaties
   Product Image
   Thin and light design
   Trend-Setting Design

   Slank en elegant

   Haarlijn-gesponnen metalen oppervlaktexturen laten de ASUS K56 zich elegant onderscheiden van de massa. Met zijn Ultrabook™ vormfactor bevat hij toch volledige functionaliteit in een slanke uitvoering, passend bij de dynamische aard van de nieuwe hoge mate van draagbaarheid en intuïtief computergebruik. Het slanke ontwerp laat zich gemakkelijk meenemen en is een toonbeeld van hoogwaardige, verfijnde uitstraling.


   Experience ASUS instant functions

   Ervaar ASUS' Instant Functions

   ASUS heeft een reeks Instant Functions ontwikkeld, speciaal voor Windows 8, die u volledig laten opgaan in het nieuwe besturingssysteem. Met slechts één druk op de knop activeert en laadt u Instant Functions voor meer aanpassingsmogelijkheden en persoonlijkere interactie met uw computeromgeving. Het interface-ontwerp zet u op de eerste plaats; het is dus volkomen gebruiksvriendelijk en biedt snelle instellingen en directe toegang tot uw content. Verander de manier waarop uw ASUS K56 werkt en aanvoelt binnen enkele seconden!   Smart Gesture-technologie

   Uitgebreid met behulp van exclusieve ASUS Smart Gesture-technologie, staat het grote touchpad op de ASUS K56 garant voor verbeterde touch-invoer, met snellere en nauwkeurigere detectie van gebaren en een breder scala aan ondersteunde bewegingen. Deze omvatten tikken, scrollen, zoomen, slepen, klikken en nog veel meer. Smart Gesture-technologie combineert hardware- en softwarematige optimalisatie om te zorgen voor een ​​nieuwe, ongelooflijke standaard in touch-nauwkeurigheid - begin er meteen van te genieten.

   Smart Gesture Technology
   Trend-Setting Design

   Hoor de Power

   Mixt een prachtig ontwerp, superieure hardware en geoptimaliseerde software, met als resultaat de ultieme geluidservaring. De ASUS K56 geeft u diepere, rijkere bassen, een breder geluidsbereik, levensechte surround, krachtige output, duidelijke zang en ongerepte helderheid. Hij maakt gebruik van grote luidsprekers en resonantiekamers, waarbij de exclusieve ASUS AudioWizard zorgdraagt voor een meeslepende entertainmentervaring. Ook biedt hij toegang tot nieuwe geluidsdimensies, met selecteerbare modi passend bij uw behoeften op basis van uw omgeving en voorkeuren, om zo te zorgen voor veelzijdige, levende muziek, film- en zelfs gamegeluid.


   ASUS WebStorage

   ASUS WebStorage

   De ASUS K56 met cloud-gebaseerde WebStorage biedt u toegang tot al uw documenten, foto's, muziek en video's vanaf elke apparaat waarop u werkt, met onmiddellijke bestandssynchronisatie, zodat u altijd beschikt over de nieuwste versies. ASUS WebStorage handhaaft strenge beveiliging en biedt tegelijkertijd meer gemak - het maakt gebruik van gemakkelijk delen op basis van links om u, uw familie en vrienden te verbinden via een verenigd cloud-leven. Sterker nog, de ASUS K56 wordt geleverd inclusief drie jaar lang gratis 32GB WebStorage cloud-ruimte!
   In 2 seconden Direct-Aan

   Exclusieve ASUS Super Hybrid Engine II-technologie biedt smartphone-achtige direct-aan in 2-seconden vanuit slaap-of sluimerstand, zodat u zonder vertraging verder kunt werken. Bij de ASUS K56 draait alles om snelle toegankelijkheid, en dankzij het energiebesparende ontwerp kan hij tot wel twee weken in stand-by blijven. Open bestanden en taken worden veilig in het geheugen bewaard, en mocht de accu tijdens uw afwezigheid onder de 5% komen, wordt automatisch een back-up gemaakt van uw data. Uw waardevolle content blijft altijd veilig en binnen handbereik!

   *Daadwerkelijke stand-by duur kan variëren afhankelijk van prestaties van specifieke componenten, aangesloten apparaten en omgevingsvariabelen.

   2-Second Instant On

   Superior graphics with GeForce® GT

   Superieure graphics dankzij GeForce® GT 640M

   De ASUS K56 is om geweldige rekenkracht te kunnen bieden voorzien van een 3e generatie Intel® Core™-processor en NVIDIA® GeForce® GT 640M graphics met DirectX® 11 compatibiliteit. Met maximaal 4 GB eigen DDR3-videogeheugen versnelt de afzonderlijke grafische processor de prestaties van de K56, zodat alles soepeler en vloeiender werkt. Tegelijk wordt de videokwaliteit verbeterd zodat films er fantastisch uitzien en u kunt genieten van de nieuwste, vloeiend bewegende games.

   Up to Intel® 3rd gen Core™ i7 processors

   Tot Intel® 3e gen. Core™ i7-processors

   De ASUS K56 wordt aangedreven door tot 3e generatie Intel® Core™ i7-processoren op basis van 22nm Ivy Bridge-technologie. Soepele en snel reagerende prestaties geven u controle over geweldige rekenkracht, van dagelijkse taken tot multimedia. De nieuwste Intel® Core™-processors leveren zichtbaar slimme output die voor bevredigend krachtige ervaringen zorgen die u kunt zien en voelen. Ze helpen de ASUS K56 elke toepassing aan te kunnen die u hem voorschotelt, voor uw gebruiksplezier.