ASUS raadt Windows 10 Pro aan.

  K70IJ

  K70IJ

  Verstandige Keus

  De ASUS K70IJ notebook is ontworpen om gebruikers onderweg een 'no nonsense' computerervaring te bieden. Aangedreven door een Intel® Core™ 2 Duo-processor, voorziet de ASUS K70IJ gebruikers van de power om te kunnen genieten van audio- en videovermaak in bioscoopkwaliteit, voor meeslepend entertainment in comfort en stijl, altijd en overal.
  Product Image

  Intelligent Energiebeheer

  De ASUS Super Hybrid Engine (SHE) bestaat uit de Power4 Gear Hybrid applicatie en de Energy Processing Unit (EPU). Power4 Gear Hybrid vereenvoudigt de inzet en het gebruik van stroom op basis van de voorkeuren van gebruikers, in relatie tot de specifieke taken die zij moeten uitvoeren. De EPU detecteert op nauwkeurige wijze de stroombehoefte van gebruikers en verricht de noodzakelijke voedingsaanpassingen

  Comfortabele Computerervaring dankzij ASUS IceCool ontwerp

  Ontworpen om gebruikers te voorzien van een comfortabele mobiele computerervaring, is de ASUS K70IJ notebook uitgerust met het IceCool ontwerp. Dit voorziet u van slim ontworpen en gepositioneerde heat vents die de palmsteun koel houden, met een gemiddelde temperatuur lager dan die van de mens. Het ASUS IceCool ontwerp houdt de temperatuur van het palmsteungedeelte laag, zelfs na urenlang computergebruik.
  *Afhankelijk van systeemconfiguratie en gangbaar gebruik

  Verbeterd Multimedia Entertainment voor Onderweg

  De ASUS K70IJ notebook is uitgerust met een 17,3-inch high-definition backlit LED-scherm met een hogere contrastratio en kleurverzadiging, aangevuld met geïntegreerde Intel® GMA 4500M graphics voor scherpe en duidelijke beelden. Altec Lansing® speakers zorgen, aangevuld door SRS Premium Sound™, voor high-definition audioplezier.