ASUS raadt Windows 10 Pro aan.

  X450CA

  X450CA

  Schoonheid en prestaties alom

  • Klassieke draailijn-afwerking
  • Tot Intel® Core™ i7-processor
  • Echte direct-aan gaat in 2 seconden verder vanuit slaapstand
   Product Image
   Haarscherpe videogesprekken

   Klassiek, tijdloos ontwerp

   De nieuwe X-serie notebooks is betrouwbaar en comfortabel in het gebruik en heeft een Zen-geïnspireerde concentrische cirkel afwerking, voor een stijlvolle, elegante uitstraling. Het uiterst platte profiel is 5% dunner dan de vorige X-serie notebooks.

   Zorgen voor een soepele computerervaring

   De X450 is een ideale machine voor zowel productief computergebruik als entertainment. Verkrijgbaar met tot een 3e generatie Intel® Core™ i7-processor en NVIDIA® GeForce™ 700-serie videokaart, levert de X450 vloeiende, vlot reagerende prestaties die meer dan voldoende zijn voor het dagelijkse multi-tasking computergebruik of voor multimedia-entertainment.

   Zorgen voor een soepele computerervaring

   Een notebook met smartphone-achtige toegankelijkheid

   Een notebook met smartphone-achtige toegankelijkheid

   De X450 is voorzien van de exclusieve ASUS Super Hybrid Engine II met direct-aan, om u smartphone-achtige toegankelijkheid te bieden. Hiermee kan hij in slechts 2 seconden zijn taken hervatten vanuit slaapstand, met tot wel twee weken stand-by tijd. Uw gegevens worden automatisch opgeslagen zodra de accu onder de 5% komt, zodat uw documenten veilig bewaard blijven.

   Ultrasnelle gegevensoverdracht

   De X450 beschikt over USB 3.0, voor uiterst snelle gegevensoverdrachtssnelheden, tot 10 keer zo snel als USB 2.0. Kopiëren en een back-up maken van uw bestanden en content is een kwestie van seconden. Afgelopen met die lange, frustrerende wachttijden - zelfs het overzetten van een 25GB Blu-ray film kost nu slechts 70 seconden.

   Ultrasnelle gegevensoverdracht

   Helderder geluid en diepere bassen
   Helderder geluid en diepere bassen

   Helderder geluid en diepere bassen

   Op de meeste notebooks zijn alle geluidsfrequenties afkomstig van kleine ingebouwde luidsprekers. Het resulterende geluid is afkomstig van een enkele bron en mist onderscheidend vermogen. Net als andere notebooks in het ASUS-assortiment is de X450 uitgerust met SonicMaster-audiotechnologie, om u hifi audio te bieden. Ervaar omnidirectioneel geluid en hoor de nuances van elk individueel instrument op de X450.


   Robuuste type-ervaring

   Het back-assembled, naadloze toetsenbord uit één stuk voorkomt foutief indrukken van toetsen en voorziet u zo van een comfortabele, zekere typervaring. Het chiclet-toetsenbord biedt voldoende ruimte tussen toetsen om een verbeterde indeling te bieden die nauwkeurig typen garandeert. Elke individuele toets is vakkundig afgestemd op ASUS' Gouden Ratio voor toetsenbordkracht en -aanslag, om het reactievermogen van de toetsen te verbeteren. Deze details zorgen er bij elkaar opgeteld voor dat gebruikers minder vermoeid raken, zelfs na langdurige typesessies.

   Robuuste type-ervaring

   Precieze invoer

   Precieze invoer

   De X450 heeft een groot touchpad, uitgerust met Smart Gesture-technologie, voor snelle en nauwkeurige respons bij een breed scala aan touch-invoermogelijkheden, zoals knijpend zoomen, drag & drop en multi-vinger paginamanipulatie. Deze Smart Gesture-invoermogelijkheden zijn compatibel met programma's zoals Microsoft Office-toepassingen, uw web browser, video en fotoweergavesoftware, enz.


   Haarscherpe videogesprekken

   De X450 is voorzien van een webcam met een zeer gevoelige sensor, voor uitzonderlijke prestaties bij weinig licht. Hiermee kunt u in contact blijven met vrienden en familie via vloeiende 16:9, full screen videoconferenties.

   Haarscherpe videogesprekken

   Haarscherpe videogesprekken

   Toegang tot uw gegevens en bestanden, altijd en overal

   ASUS WebStorage zorgt ervoor dat u op elk apparaat met een internetverbinding toegang hebt tot uw gegevens en bestanden. Met ASUS WebStorage worden uw bestanden automatisch actueel gehouden en gesynchroniseerd over verschillende apparaten; u kunt foto's en video's delen met vrienden en familie en muziek en films naar uw apparaat streamen. De X-serie wordt geleverd met drie jaar gratis 32GB ASUS WebStorage.