VP247TA

  VP247TA

  ASUS VP247TA Ultra-low Blue Light Monitor - 23" FHD (1920x1080), Speakers, Flicker free

  23,6" Full HD (1920x1080) LED-scherm met achtergrondverlichting en paneel met 178° brede kijkhoek
  ASUS-exclusieve SplendidPlus, VividPixel en 3000:1 contrast ratio zorgen voor betere beeldkwaliteit
  Robuuste aansluitmogelijkheden, waaronder DVI-D en D-Sub. Ingebouwde 1,5 Watt stereo luidsprekers
  TÜV Rheinland-gecertificeerde ASUS Flicker-Free en Low Blue Light technologieën
   Product Image

   Superieure beeldkwaliteit ontmoet klassiek elegant ontwerp

   De VP247TA 23,6" Full HD monitor met 178° brede kijkhoek, 3.000:1 hoge contrast ratio, ASUS-exclusieve SplendidPlus en VividPixel technologieën is geoptimaliseerd voor de beste beeld- en kleurkwaliteit. Deze aanpak wordt doorgetrokken in de stevige voet en het slanke profiel, zonder dat het waarborgen van stabiliteit en duurzaamheid ten koste gaat van de stijl.   178° ultrabrede kijkhoek

   De VP247TA is voorzien van een paneel met 178° brede kijkhoek om kleur verschuiving te minimaliseren, voor een betere kijkervaring.   3.000:1 hoge contrast ratio

   De hoogste 3.000:1 contrast ratio (ASCR 100.000.000:1) verbetert automatisch het schermcontrast door de helderheid van de achtergrondverlichting aan te passen om zo het donkerste zwart en het helderste wit te bereiken – voor het leveren van levensechte beelden.


   ASUS-exclusieve SplendidPlus-technologie

   We hebben de lat hoger gelegd door enkele van onze zelfontwikkelde technologieën te verwerken in de ASUS VP247-serie, om gebruikers een echt levendige visuele ervaring te geven. De VP247 is voorzien van de nieuwe SplendidPlus™ Video Intelligence-technologie, die video's en foto's optimaliseert door kleurhelderheid, contrast en scherpte te verbeteren. SplendidPlus™ heeft twee nieuwe modi - Lezen en Donkere ruimte - als aanvulling op de Landschap, Standaard, Theater, sRGB en Nachtzicht modi. Laag blauw licht en Flicker-free technologieën verminderen verder de druk op de ogen bij langdurig gebruik.


   Bescherm de ogen met ASUS EyeCare-technologie   Ultra-low Blue Light-monitor
   Het TÜV Rheinland-gecertificeerde ASUS Blue Light-filter beschermt gebruikers tegen schadelijk blauw licht, en biedt via een sneltoets gemakkelijke toegang tot de vier verschillende filterinstellingen. De VP247-serie heeft strenge prestatietests ondergaan en is gecertificeerd door TÜV Rheinland-laboratoria, een wereldwijde leverancier van technische, veiligheids- en certificeringsdiensten, om flikkervrij te zijn en lage blauw lichtniveaus uit te stralen.


   Flicker-Free technologie

   Zeg vaarwel tegen die vermoeide, gespannen ogen. De VP247-serie is voorzien van TÜV Rheinland-gecertificeerde ASUS Flicker-Free technologie, om flikkeringen te verminderen, voor een comfortabele kijkervaring. Deze technologie helpt vermoeide ogen en andere schadelijke effecten te minimaliseren, vooral bij het urenlang naar het scherm turen tijdens het bekijken van favoriete video's.


   Overzicht >