VZ249Q

  VZ249Q

  ASUS VZ249Q Ultra-low Blue Light Monitor - 23.8" FHD (1920x1080), IPS, Ultra-Slim Design, Frameless, Flicker free

  • Stijlvol, uiterst slank profiel van slechts 7mm dun
  • Randloos ontwerp, geschikt voor multi-scherm gebruik
  • ASUS Eye Care-technologie met Low Blue Light filter en Flicker-Free technologie
  • IPS-technologie met verbluffende brede 178° kijkhoeken
   Product Image

   Uitmuntend, ultraslank, randloos ontwerp

   De ASUS VZ249Q heeft een ruimtebesparend ontwerp met een ultraslank profiel dat op het dunste punt slechts 7 mm meet. Het randloze ontwerp maakt hem perfect voor bijna-naadloze multi-scherm opstellingen, om nog beter op te gaan in de activiteit. Het geavanceerde high-performance IPS-paneel geeft gebruikers een verbluffende contrast ratio van 80.000.000:1 en 178° brede kijkhoeken. Daarnaast zorgt ASUS Eye Care-technologie voor een comfortabele kijkervaring.

   Uiterst slank profiel van 7mm

   De VZ249Q neemt weinig ruimte op uw bureau in en past goed in elke omgeving, zijn uiterst slanke profiel meet op het dunste punt slechts 7mm.

   Perfect voor multi-scherm opstellingen

   Games spelen, een film bekijken, of gewoon wat werk doen, het randloze ontwerp van de VZ249Q zorgt ervoor dat opstellingen met twee of drie monitoren vrijwel naadloos in elkaar overgaan, voor een panoramische weergave die gebruikers volledig laat opgaan in hun activiteit.

   Bescherm de ogen met ASUS Eye Care-technologie

   Ultra-low Blue Light monitor
   Het TÜV Rheinland-gecertificeerde ASUS Blue Light Filter beschermt gebruikers tegen schadelijk blauw licht, en biedt via een sneltoets gemakkelijke toegang tot de vier verschillende filterinstellingen. De VZ249Q heeft strenge prestatietests ondergaan en is gecertificeerd door TÜV Rheinland-laboratoria, een wereldwijde leverancier van technische, veiligheids- en certificeringsdiensten, om flikkervrij te zijn en lage blauw lichtniveaus uit te stralen.
   • Niveau 1 is ideaal voor normaal surfen op het web, en biedt uitstekende kleurweergave voor levensechte beelden met minimale kleurverschuiving.

   • Niveau 2 is ideaal voor het bekijken van foto's en video's, met een perfecte balans voor hoge beeldkwaliteit.

   • Niveau 3 biedt het uiterlijk van echt papier, waardoor het ideaal is voor urenlang lezen of tekstverwerking.

   • Niveau 4 is ideaal voor omgevingen met gedimd omgevingslicht.

   Flicker-Free technologie
   Zeg vaarwel tegen die vermoeide, gespannen ogen. De VZ249Q is voorzien van TÜV Rheinland-gecertificeerde ASUS Flicker-Free technologie, om flikkeringen te verminderen, voor een comfortabele kijkervaring. Deze technologie helpt vermoeide ogen en andere schadelijke effecten te minimaliseren, vooral bij het urenlang naar het scherm turen tijdens het bekijken van favoriete video's.

   Brede 178° kijkhoeken

   De VZ249Q beschikt over een geavanceerd high-performance IPS-paneel om gebruikers een verbluffende 80.000.000:1 contrast ratio en 178° brede kijkhoeken te geven. Dit LED-scherm met achtergrondverlichting beslaat de gehele sRGB kleurruimte - wat zorgt voor uiterst nauwkeurige kleurweergave voor professionele foto- en videobewerking, of voor home entertainment.