Pro WS X570-ACE

  Pro WS X570-ACE

  AMD AM4 X570 ATX Workstation-moederbord met 3 PCIe 4.0 x16, 14 IR3555 voedingsfasen, DDR4 ECC-geheugen ondersteuning, Intel Gigabit LAN, dubbele M.2, U.2 en ASUS Control Center Express

  • Drie PCIe 4.0 x16-slots met geoptimaliseerde lane-indeling van 3-weg x8/x8/x8 om een steeds diverser wordende reeks van werklasten te versnellen
  • Betrouwbaar en responsief ECC-geheugen, geschikt voor missiekritische taken
  • ASUS Control Center Express: een softwareprogramma dat is uitgerust met een GbE LAN-controller voor out-of-band beheer om de controle op hardwareniveau te verbeteren, voor verbeterde IT-efficiëntie
  • Ultrasnelle opslag: tot 64Gbps M.2 & 32Gbps U.2, plus tot 10Gbps achterpaneel USB 3.2 Gen 2 met type A- en type-C poorten
  • Ultra-efficiënt VRM-koellichaam: krachtige koellichamen, heatpipe en ingebouwd PCH ventilatorontwerp maximaliseren het oppervlak voor warmteafvoer, om onafgeknepen prestaties mogelijk te maken
  • Verbeterde voedingsoplossing: 12+2 IR3555-voedingsfasen, ProCool-connectoren, lichtmetalen spoelen en duurzame condensatoren, voor stabiele vermogensafgifte
  • Actieve PCH koellichaam oplossing: de geluidsarme aangepaste Delta Superflo-ventilator met 60.000 uur duurzaamheid, plus luchtkanaal en geribd koellichaam ontwerp voor koelcontrole
  Product Image
  Prime
  WORKSTATION MOEDERBORD

  ASUS Pro Workstation-moederborden zijn ontworpen voor professionals in AI training, deep learning, animatie, 3D rendering of mediaproductie. Met uitbreidbare graphics, uitgebreide opslag, indrukwekkende connectiviteit en overall uitzonderlijke prestaties en betrouwbaarheid zijn Pro Workstation-moederborden de ideale oplossing voor creatieve professionals. Elk moederbord bevat gecentraliseerde beheersoftware met ondersteuning voor out-of-band beheer, zodat ze ook een efficiënte en kosteneffectieve optie zijn voor IT-beheerders.

  1 5 X USB 3.2
  Gen 2 (4A1C)

  2 Display Port

  3 HDMI

  4 Intel® LAN

  5 Realtek® LAN

  6 8-kanaals audio

  7 PCI Express 4.0
  2-weg SLI™
  3-weg CrossFire™

  8
  Crystal Sound 3
  • Realtek® S1220A
  • Hoogwaardige Japanse
   audiocondensatoren

  9 ProCool II-connector

  10 MOS HS + heatpipe

  11 4 DIMM's, Max. 64GB, DDR4

  12 AM4 Socket voor 3e Gen
  AMD Ryzen™ processors

  13 M.2 (22110, SATA &
  PCIe 4.0 x4)

  14 AMD X570-chipset

  15 4 x SATA 6Gbps-poorten

  16 M.2 (2280, PCIe 4.0 x2)

  17 1 x U.2 (NVMe-ondersteuning)

  18 4 x front USB 3.2 Gen1
  4 x front USB 2.0

  Workstation-exclusief

  Multi-GPU ondersteuning

  Volledig geladen krijgt een nieuwe betekenis wanneer u tot 24 PCI Express® lanes hebt en deze lanes kunnen worden gesplitst in een 3-weg x8/x8/x8-configuratie die zich uitstrekt over het trio van PCIe x16-slots van het moederbord. Hierdoor kunt u een aantal GPU's gebruiken om een steeds gevarieerder wordend scala aan werklasten te versnellen, inclusief AI-training, 3D-rendering en wetenschappelijke of financiële modellen.

  3DMark prestaties
  3-WEG
  15272
  2-WEG
  11558
  *CPU: AMD Ryzen 3e Gen | MOEDERBORD: Pro WS X570-ACE| DRAM: 3200 DIMMx4 | Besturingssysteem: Win10 64-bit

  Content creatie

  Deep learning

  Mainstream datacenter

  ASUS 2-WEG VGA-houder

  Gebruiksvriendelijk ontwerp

  De Pro WS X570-ACE is voorzien van een exclusieve 2-weg VGA-houder om extra stevige ondersteuning te bieden voor maximaal twee high-end videokaarten, om potentiële schadelijke verbuigingen te voorkomen. Deze VGA-houder is eenvoudig te installeren en kan worden gemonteerd met een extra systeemventilator (tot 120mm), zodat uw workstation ruim voldoende koeling heeft om elke taak uit te voeren.

  *Aanbevolen maximale grootte videokaart: tot 12,90 x 5,90 cm (lengte x diepte)

  ASUS Control Center Express

  Gecentraliseerd, kosteneffectief beheer op serverniveau

  ASUS Control Center Express is gecentraliseerde software of serverniveau die werkt in combinatie met een GbE LAN-controller die ook dient als management controller, om de operationele IT-kosten te verlagen en de efficiëntie te verbeteren. Het out-of-band beheer maakt controle op hardwareniveau mogelijk, zoals op afstand resetten van de hardware, instellen en updaten van het BIOS, installatie van het besturingssysteem op meerdere clients en op afstand oplossen van crashes of onverwachte afsluitingen.

  *Om de volledige functionaliteit van ASUS Control Center Express te waarborgen, gaat u naar de support site om ACCE FW Updater te downloaden en het systeem BIOS eerst bij te werken naar de nieuwste versie.
  Tunen op uw manier

  Maak uw geheugen sneller en betrouwbaar

  Error-Correcting-Code (ECC) ondersteuning biedt een krachtige basis voor uw build en stelt de Pro WS X570-ACE in staat om automatisch single-bit geheugenfouten te detecteren en te repareren, waardoor betrouwbare en responsieve prestaties in missiekritische omgevingen worden gegarandeerd.

  ASUS OptiMem

  Bedrijfseigen geheugenontwerp

  ASUS OptiMem geheugen trace layout ontgrendelt het volledige prestatiepotentieel van AMD's Infinity Fabric-architectuur door hogere geheugenfrequenties en lagere latentie mogelijk te maken.

  ASUS OptiMem voordeel:
  ASUS OptiMem
  53.12 V*pS
  Referentie-ontwerp
  72.51 V*pS
  26%
  Vermindering in crosstalk
  ASUS OptiMem voordelen:
  • Verbeterde geheugenstabiliteit en -compatibiliteit
  • Maakt lagere geheugenlatenties mogelijk op equivalente spanningen
  • Verbeterde geheugenfrequentiemarge

  Getest met behulp van Synopsys HSPICE simulatiesoftware

  Verbeterde stroomtoevoer

  De 3e generatie AMD Ryzen™-processors hebben meer cores en bandbreedte, waardoor ze meer vermogen vragen dan typische desktop CPU's. De Pro X570-ACE is afgestemd op de eisen van deze met veel cores uitgeruste processors en biedt stabiel vermogen om optimale prestaties te garanderen.

  • ProCool II-voedingsconnector
  • Vermogensfasen met IR3555-ontwerp
  • Lichtmetalen spoelen
  • Duurzame condensatoren
  • 8-laags PCB-ontwerp

  ProCool II-voedingsconnector

  De nieuwste ProCool II is een verbeterde EATX 8-pins voedingsconnector die hogere duurzaamheid en een langere levensduur biedt door het verlagen van de impedantie, om hotspots en connectorstoringen te voorkomen. Het nieuwe ontwerp omvat upgrades naar metalen bepantsering en massieve pinnen voor betere afvoer, evenals een LED-display dat via een BIOS POST-melding waarschuwt dat de verbinding niet correct is.

  Vermogensfasen met IR3555-ontwerp

  De CPU VRM op de Pro X570-ACE maakt gebruik van een 12+2 vermogensfasenontwerp met IR3555, met een combinatie van high-side en low-side MOSFET's en drivers in één om zo het vermogen en de efficiëntie te leveren waar processors met hoge core-aantallen om vragen.

  Lichtmetalen spoelen

  De Pro X570-serie maakt gebruik van efficiënte lichtmetalen spoelen en kwalitatief hoogwaardige thermische pads om de warmte van de VRM-array te helpen overbrengen naar een koellichaam met voldoende oppervlak voor de processors.

  Duurzame condensatoren

  Duurzame condensatoren zijn ontworpen om bestand te zijn tegen extreme temperaturen en bieden tot 110% betere prestaties dan de industrienorm.

  8-laags PCB-ontwerp

  Meerdere PCB-lagen voeren de warmte weg van kritische componenten, waardoor er meer speling ontstaat om uw CPU's tot boven de standaardsnelheden op te voeren.

  Vertrouwde stabiliteit

  Vertrouwde stabiliteit

  De Pro X570-ACE beschikt over de meest uitgebreide koelingregelaars ooit, configureerbaar via Fan Xpert 4 of het UEFI BIOS.

  Actief PCH koellichaam
  Actief PCH koellichaam

  Actief PCH koellichaam

  PCIe 4.0 biedt tweemaal zoveel bandbreedte voor data die door de chipset stromen, wat meer warmte produceert dan de vorige generatie. De Pro X570-ACE is voorzien van een actief gekoeld koellichaam om throttling te voorkomen tijdens langdurige gegevensoverdracht.

  Actieve chipset koellichaam oplossing omvat:

  • Aangepaste Delta Superflo-ventilator: De aangepaste geluidsarme ventilator is voorzien van een zeer duurzame kogellager met een levensduur van 60.000 uur L10*.
  • Luchtkanaal: Een speciaal ontworpen luchtkanaal helpt de ventilator statische druk te genereren en concentreert de luchtstroom over de ribben.
  • Geribd koellichaam: De vindichtheid van het koellichaam is geoptimaliseerd om het oppervlak te maximaliseren met behoud van een uitlaatpad met lage weerstand.

   * L10 levensduur van de kogellager is een standaardmetriek die het aantal uren specificeert dat 90% van de lagers naar verwachting met succes in bedrijf zal blijven, als minimum.

  Ultra-efficiënt VRM-koellichaam
  Ultra-efficiënt VRM-koellichaam

  Ultra-efficiënt VRM-koellichaam

  De Pro WS X570-ACE waarborgt optimale koeling en systeemstabiliteit voor de nieuwste AMD Ryzen® processors. Hogere vermogensbehoeften worden in evenwicht gebracht door nauwgezet ontworpen koellichamen die een zorgvuldige balans aanbrengen tussen massa en oppervlaktegebied, om zo de warmteafvoer te maximaliseren. Naast de VRM-koellichaamarray en de heatpipe, die zo is gepositioneerd dat een maximale luchtstroom in de behuizing wordt verkregen, helpen een speciale ventilator en koellichaam ook om de warmte van de PCH efficiënt af te voeren.

  24/7 betrouwbaarheid
  24/7 betrouwbaarheid

  24/7 betrouwbaarheid

  Kwaliteit betrouwbaarheidstest

  Geoptimaliseerd voor 24/7 werking, is het moederbord getest onder temperaturen oplopend tot 45°C en een luchtvochtigheid tot wel 80%, om te waarborgen dat het overweg kan met de wisselende temperaturen en vochtigheid op verschillende locaties.

  SafeSlot
  SafeSlot

  SafeSlot

  Bescherming videokaart-investering

  SafeSlot is het opnieuw door ASUS uitgevonden PCIe-slot, ontworpen om superieure retentie en schuifspanningsweerstand te bieden. Het met behulp van een nieuw invoegmal-proces in een enkele stap geproduceerde SafeSlot voorziet de sleuf van verstevigend metaal. Het resultaat is een inherent sterkere sleuf, die vervolgens stevig wordt verankerd aan de printplaat door middel van extra soldeerpunten.

  CPU-prestatieverbetering

  De TurboV Processing Unit (TPU) is de intelligentie achter ons geautomatiseerde systeem-tuning hulpprogramma. Het biedt de mogelijkheid om voltages af te stellen, systeemstatistieken te bewaken en overklokparameters aan te passen voor optimale prestaties.

  Allround energie-efficiëntie

  Dankzij de Energy Processing Unit (EPU) profiteren gebruikers van energiebesparing voor het hele systeem. De EPU optimaliseert automatisch het stroomverbruik en maximaliseert besparingen met de Away-modus — een slimme instelling die een extreem energiebesparend scenario creëert door het afsluiten van ongebruikte I/O controllers.

  Flexibele koelingregelaars voor lucht of vloeistof

  De Pro X570-ACE biedt u uitgebreide controle over ventilatoren via Fan Xpert 4 of onze door de media bekroonde UEFI. Of er nu wordt gekoeld met lucht of water, de Auto-Tuning modus configureert op slimme wijze alle parameters met één klik. Er is ook een Extreme Quiet-modus, die alle ventilatorsnelheden tot onder het standaard minimum beperkt, wat het systeem fluisterstil maakt bij het uitvoeren van lichte taken.

  Nauwkeurige digitale stroomregeling

  Digi+ levert real-time controle over spanningsafname, schakelfrequentie en energie- efficiëntie instellingen, zodat de CPU voltageregeling kan worden afgesteld voor ultieme stabiliteit en prestaties.

  Koeler ontwerp

  Koeler ontwerp

  Flexibele koelingregelaars

  De Pro X570-ACE beschikt over de meest uitgebreide koelingregelaars ooit, configureerbaar via Fan Xpert 4 of het UEFI BIOS.

  Elke header kan worden ingesteld voor het bewaken van en reageren op drie thermische sensoren, en via Fan Xpert 4 kunt u een sensor toewijzen om de temperatuur van ondersteunde ASUS-videokaarten te controleren - dit alles voor optimale koeling tijdens GPU- of CPU-intensieve werklasten.

  Een speciale PWM/DC-header voor een autonome waterkoelingopstelling, gewoon ingebouwd.

  Elke on-board header ondersteunt automatische detectie van PWM- of DC-ventilatoren.

  Een speciale geïntegreerde schakeling beschermt elke ventilatorheader tegen overtemperatuur en overstroom.

  M.2-koellichaam

  Houd uw SSD koeler

  De Pro X570-ACE heeft een uiterst efficiënt koellichaam om de M.2 SSD-temperaturen met tot wel 22°C te verlagen, voor optimale opslagprestaties en verbeterde SSD-levensduur.

  Ultrasnelle connectiviteit

  M.2 & U.2

  Verhoog de snelheid met on-board M.2 & U.2

  Met x4 PCI Express® 4.0 bandbreedte, beschikt de Pro WS X570-ACE over maximaal 64Gbps M.2 en U.2, voor snellere gegevensoverdrachten - ideaal voor een besturingssysteem- of applicatie-drive.

  USB 3.2 Gen 2 achterpaneel connectoren

  Toekomstvaste connectiviteit

  Het achterpaneel van de Pro WS X570-ACE is voorzien van vijf USB 3.2 Gen 2-aansluitingen, waaronder één omkeerbare Type-C™ en vier achterwaarts compatibele Type-A, voor ultieme aansluitingsflexibiliteit en razendsnelle gegevensoverdrachten tot 10Gbps.

  Armoury Crate

  Het nieuwe Armoury Crate-portal houdt u op de hoogte van de laatste drivers en BIOS releases. De gebruiksvriendelijke UI kan worden geconfigureerd om een verscheidenheid aan informatie te tonen, waaronder beveiligingsupdates en bug patches.

  STUURPROGRAMMA & HANDLEIDING DOWNLOADEN
  HIGHLIGHT
  ACCOUNTBEHEER

  ASUS Node

  Een header om voorop te blijven lopen

  De ASUS Node-connector is voorzien van een bidirectionele interface die allerlei mogelijkheden biedt voor DHZ-componenten en builds. De inbegrepen ASUS Fan Extension Card II wordt aangesloten via Node, terwijl In Win een compatibel OLED-paneel ontwikkelt dat in een behuizing past en zowel LiveDash-functionaliteit biedt en de mogelijkheid om rechtstreeks naar het UEFI op te starten. FSP heeft ook de HydroDPM 1000W PSU gemaakt, die op Node wordt aangesloten om voedingsstatistieken en temperatuurgegevens te delen, en controle over de CPU-ventilator mogelijk maakt.

  5-Way Optimization

  Met één klik overklokken en koelen

  ASUS 5-Way Optimization maakt uw pc slim. Eén klik regelt complexe tuning en optimaliseert op dynamische wijze essentiële aspecten van uw systeem, door overklok- en koelprofielen te bieden die op maat zijn gemaakt voor uw installatie.

  Een geautomatiseerd tuning-hulpprogramma dat overklok- en koelingprofielen optimaliseert, voor een unieke systeemconfiguratie.

  Ventilatoren blijven fluisterstil bij dagelijkse computertaken en leveren optimale luchtstroom wanneer het systeem hard aan het werk is met CPU- of GPU-intensieve taken.

  Stresstestfunctie helpt bij het optimaliseren en overklokken voor CPU- of geheugenintensieve werkbelasting.

  Crystal Sound 3

  Vlekkeloos, meeslepend geluid voor entertainment

  Audio-afscherming

  Scheidt analoge/digitale signaaldomeinen, waardoor multilaterale interferentie aanzienlijk wordt verminderd.

  Afzonderlijke laag voor linker- en rechtertracks

  Zorgt voor minimale crosstalk tussen audiopaden.

  Geïntegreerde versterker

  Geschikt voor het aansturen van hoge-impedantie hoofdtelefoons, zonder roll-off bij hoge of lage frequenties.

  Hoogwaardige audiocondensators van Japanse makelij

  Hoogwaardige onderdelen zorgen voor een meeslepende geluidssignatuur met buitengewone getrouwheid.

  AMD X570 chipset De AMD X570-chipset levert uitmuntende overklokmogelijkheden voor de nieuwste AMD Am4-socket voor 3e en 2e generatie AMD Ryzen™/2e en 1e generatie AMD Ryzen™ met Radeon™ Vega Graphics processors. Het is geoptimaliseerd voor multi-GPU configuraties, inclusief NVDIA SLI en AMD CrossFireX™. Het ondersteunt ook x16 PCI Express® 4.0/3.0 lanes en biedt 10Gb/s USB 3.2 Gen 2-poorten en 6Gb/s SATA-poorten, voor sneller ophalen van gegevens.

  AMD AM4 Socket voor 3e en 2e gen. AMD Ryzen™/2e en 1e gen. AMD Ryzen™ met Radeon™ Vega Graphics processors De krachtige 3e generatie AMD Ryzen™ processors zijn gebaseerd op de volgende generatie 7nm Zen-architectuur en ondersteunen tot 16 processor cores. AMD AM4-socket processors zijn uitgerust met dual-channel DDR4-geheugen, native 10Gb/s USB 3.2 Gen 2 en x16 PCI Express® 4.0/3.0 lanes, voor uitmuntende prestaties.