AiMesh AC1900 WiFi System (RT-AC67U 2 Pack)

AC1900 dual-band mesh wifi-systeem voor de hele woning, voor grote huizen en woningen met meerdere verdiepingen. Ondersteunt flexibele SSID-instelling, bekabelde interrouterverbindingen, AiProtection Pro-netwerkbeveiliging aangedreven door Trend Micro en Adaptive QoS
 • Reken af met dode wifizones - Dual-band, AC1900 mesh wifi-systeem levert krachtige wifi tot in elke hoek van het huis.
 • Flexibele netwerknaam- Creëer één SSID voor het hele netwerk of afzonderlijke SSID's voor elke frequentieband.
 • Rijke functionaliteit- Complete routerfunctionaliteit met diensten zoals VPN, adaptieve QoS en meer.
 • Bekabelde interrouterverbindingen- Creëer een optionele bekabelde verbinding tussen routers voor snellere, stabielere wifi.
 • Complete netwerkbeveiliging voor het gezin - Het AiMesh AC1900 wifi-systeem beschermt alle aangesloten apparaten tegen cyberdreigingen, en geavanceerd ouderlijk toezicht filtert op ongepaste content voor uw gezin.
OP product mainImage

Consequent aangeprezenvoor uitstekende netwerkmogelijkheden!

Recommended Excellence Award voor Beste Routermerk

"Met AiMesh krijgt u de voordelen van mesh, zonder dat u uw bestaande router hoeft te vervangen.” – HARDWARE.INFO

Readers' Choice

Lezerskeus, voor het 6e jaar op rij! (2012-2017)

"Geen merk is meer waarschijnlijk om te worden aanbevolen dan ASUS. Het bedrijf krijgt uitstekende cijfers voor installatiegemak en betrouwbaarheid." – PC Magazine

Meer info

Stap over van inflexibele wifi-systemen naar AiMesh

AiMesh overkomt de beperkingen die worden aangetroffen in andere mesh-netwerk wifi-systemen voor de hele woning. Hoewel deze systemen handige alles-in-één oplossingen kunnen zijn, bieden ze vaak een beperkte keuze aan wifi-snelheden, softwarefuncties en upgrademogelijkheden. Met AiMesh kunt u een volledig flexibel wifi-systeem creëren voor de hele woning, afgestemd op uw behoeften, terwijl u blijft profiteren van alle functies van elke afzonderlijke ASUS-router, zoals extreme wifi-prestaties en exclusieve geavanceerde netwerkfuncties.

Het AiMesh AC1900 wifi-systeem biedt volledige thuisdekking door twee routers met elkaar te verbinden om zo een mesh wifi-systeem te vormen.

AiMesh versus Mesh

AiMesh overkomt de beperkingen die worden aangetroffen in andere mesh-netwerk wifi-systemen voor de hele woning. Hoewel deze systemen handige alles-in-één oplossingen kunnen zijn, bieden ze vaak een beperkte keuze aan wifi-snelheden, softwarefuncties en upgrademogelijkheden. Met AiMesh kunt u een volledig flexibel wifi-systeem creëren voor de hele woning, afgestemd op uw behoeften, terwijl u blijft profiteren van alle functies van elke afzonderlijke ASUS-router, zoals extreme wifi-prestaties en exclusieve geavanceerde netwerkfuncties. AiMesh overkomt de beperkingen die worden aangetroffen in andere mesh-netwerk wifi-systemen voor de hele woning. Hoewel deze systemen handige alles-in-één oplossingen kunnen zijn, bieden ze vaak een beperkte keuze aan wifi-snelheden, softwarefuncties en upgrademogelijkheden. Met AiMesh kunt u een volledig flexibel wifi-systeem creëren voor de hele woning, afgestemd op uw behoeften, terwijl u blijft profiteren van alle functies van elke afzonderlijke ASUS-router, zoals extreme wifi-prestaties en exclusieve geavanceerde netwerkfuncties.

 • Het AiMesh AC1900 wifi-systeem biedt een betere oplossing en prestaties dan concurrerende mesh-systemen

  AiMesh wifi-systeem

  Rivaliserend mesh-systeem

 • Creëer een wifi-netwerk met ofwel een enkele SSID of met afzonderlijke SSID's voor elke band
  SSID-keuze
  Beperkt tot enkele SSID
 • Installatie en beheer via een pc of een mobiele app
  Beheer
  Installatie en beheer alleen via mobiele app
 • Volledige routerfunctie ondersteuning, dus het is niet nodig om uw voorkeursconfiguratie te wijzigen
  Kenmerken
  Ondersteunt alleen beperkte routerfuncties
 • Kosteneffectief: Uw bestaande ASUS-router plus het AiMesh AC1900 wifi-systeem creëren volledige thuisdekking
  Kosten
  Duur multi-hubsysteem maakt bestaande router overbodig

Naadloze, probleemloze wifi

AiMesh kan een enkel netwerk voor de hele woning creëren, dus er hoeft niet constant te worden gewisseld tussen netwerken terwijl u zich door het huis beweegt. AiMesh bewaakt de sterkte van het signaal naar uw apparaat en schakelt indien nodig ongemerkt naar een andere bron. Alles wat u hoeft te doen is ervan te genieten!

Terwijl u in de woning rondloopt, blijft uw apparaat profiteren van naadloze wifi.

Uw netwerk
Uw keus

AiMesh maakt het mogelijk om afzonderlijke SSID's aan te maken voor elke frequentieband, terwijl het nog steeds naadloze roaming biedt binnen het netwerk. Dit geeft u meer flexibiliteit, omdat u bijvoorbeeld de 5GHz-band volledig kunt wijden aan gaming-apparaten of een smart TV.

Met het AiMesh AC1900 wifi-systeem kunt u kiezen uit één SSID voor de hele woning of voor aparte SSID's voor elke frequentieband.

Bekabelde interrouterverbindingen voor snellere, stabielere wifi

AiMesh ondersteunt Ethernet backhaul, waardoor gebruikers met Ethernet-wandaansluitingen in hun huis een bekabelde verbinding kunnen creëren tussen de routers in hun netwerk. Dit zorgt niet alleen voor snelle en betrouwbare interroutercommunicatie voor nog stabielere wifi, maar wijst ook de volledige 2.4GHz- en 5GHz-banden toe aan draadloze apparaten, voor meer vloeiende verbindingen.

Het AiMesh AC1900 wifi-systeem ondersteunt Ethernet backhaul, waarbij 4 LAN-poorten op elke router voor flexibeler gebruik zorgen van uw bedrade apparaten.

Ongelooflijk gemakkelijk, en tegelijk ongelooflijk krachtig

AiMesh is ongelooflijk eenvoudig te gebruiken, maar dat betekent niet dat het niet krachtig is. Met AiMesh kunnen alle routers nog steeds al hun eigen functies gebruiken, evenals alle functies van de andere routers — met eenvoudige centrale controle over alle instellingen via de ASUS Router mobiele app of ASUSWRT. Geweldige functies zoals AiProtection, QoS en Ouderlijk toezicht werken dus op het gehele netwerk en zorgen ervoor dat niemand ze kan omzeilen door verbinding te maken met een andere router. Vergeet alleen niet om altijd de router met de beste specificaties te verbinden met uw internetservice.

Functies worden vanaf elke router in het systeem ondersteund.

AiProtection Pro
Beveiliging op zakelijk niveau voor het gezin

Al uw gezinsleden, jong en oud, worden elk moment dat ze online zijn blootgesteld aan de gevaren van het internet. Verkapte cyberdreigingen kunnen binnensluipen om uw persoonlijke gegevens te stelen, of uw kinderen komen per ongeluk ongepaste inhoud tegen tijdens de almaar toenemende tijd die ze achter het scherm doorbrengen. Het AiMesh AC1900 wifi-systeem bevat geavanceerd ouderlijk toezicht voor totale gemoedsrust, met AiProtection Pro beveiliging op zakelijk niveau voor uw thuisnetwerk en uitgebreide, eenvoudige controle over de online ervaring van elk gezinslid en elk apparaat, allemaal via de mobiele app.

AiProtection Pro beschermt alle aangesloten apparaten binnen uw netwerk. Daarnaast helpt geavanceerd ouderlijk toezicht uw gezin nog beter te beschermen.

Complete apparaatbeveiliging
Gratis antivirusbescherming

Het AiMesh AC1900 wifi-systeem bevat exclusieve extra bescherming voor uw apparaten - pc's, smartphones en tablets - zelfs als deze niet zijn aangesloten op uw thuisnetwerk! Met het AiMesh AC1900 wifi-systeem kunt u er zeker van zijn dat uw apparaten altijd beschikken over volledige antivirusbescherming, waar u ze ook gebruikt. Elke AiMesh AC1900 wifi-systeem router wordt geleverd met een jaar lang gratis Trend Micro™ Mobile Security voor twee mobiele apparaten en Trend Micro Antivirus+ Security voor twee Windows pc's!

Inwisselen activeringscodes voor pc Inwisselen activeringscodes voor mobiel apparaat
Anti-virus voor volledige bescherming van uw toestel, zelfs wanneer u uitgaat.

Adaptive QoS - geef prioriteit aan games

Verhoog de gaming-bandbreedte met Adaptive QoS (Quality of Service), waarmee gemakkelijk prioriteit wordt toegekend aan gaming-pakketten en -activiteiten. U kunt zelfs volledig eigen bandbreedte toewijzen tijdens het gamen in de gamer solo-modus. Dit maakt het AiMesh AC1900 wifi-systeem de perfecte bondgenoot voor gaming met lage latentie, overal in de woning. Het ondersteunt de belangrijkste consoles, waaronder PlayStation®3, PlayStation®4, PS4™ Pro, PlayStation®Vita, Wii U, 3DS en Xbox One.

Geef prioriteit aan de voor u belangrijkste taak en prioriteer pakketten met adaptieve QoS
comparison icon
Compare (0)
Netwerken / IoT / servers
Mesh WiFi-systeem voor de gehele woning