RT-AX1800U

AX1800 dual-band WiFi 6 (802.11ax) router met ondersteuning van MU-MIMO en OFDMA-technologie, met AiProtection Classic-netwerkbeveiliging aangedreven door Trend Micro™
  • Nieuwe generatie wifi-standaard– 802.11ax wifi-standaard met ondersteuning voor MU-MIMO en OFDMA-technologie voor betere efficiëntie en doorvoer.
  • Verbind op uw manier– U kunt het internet delen via een 3G/4G dongle naar de router door de dongle in een USB-poort te steken.
  • Ultrasnelle wifi– De RT-AX1800U ondersteunt 1024-QAM voor dramatisch snellere draadloze verbindingen. Met een totale netwerksnelheid van ongeveer 1800Mbps — 574Mbps op de 2.4GHz-band en 1201Mbps op de 5GHz-band.
  • Verhoog de capaciteit en efficiëntie– Ondersteunt niet alleen MU-MIMO maar ook OFDMA-technologie, om efficiënt kanalen toe te wijzen en gelijktijdig met meerdere apparaten te communiceren
  • 4 Gigabit-poorten– Eén Gigabit WAN-poort en drie Gigabit LAN-poorten, 10x sneller dan 100-Base T Ethernet.
  • Beveiliging voor uw thuisnetwerk – AiProtection, aangedreven door Trend Micro™, blokkeert bedreigingen voor de internetbeveiliging voor alle aangesloten slimme apparaten.
OP product mainImage

2,7x snellere wifi, zelfs bij drukbezette netwerken

Met WiFi 6 (802.11ax) technologie en een brede bandbreedte van 160MHz levert de ASUS PCE-AX3000 draadloze snelheden die tot 2,7x sneller zijn dan die van WiFi 5 (802.11ac) apparaten. Een revolutionaire combinatie van OFDMA-en MU-MIMO technologieën zorgt voor de meest efficiënte wifi-verbinding voor uw pc.
De PCE-AX3000 ondersteunt alleen de PCI-Express x1 standaard, installeer de adapter in het PCI-e x1-slot.

Nog steeds snel, zelfs bij een drukbezet netwerk

De ASUS PCE-AX3000 combineert vertrouwde MU-MIMO-connectiviteit en innovatieve OFDMA-technologie om efficiënt bandbreedte toe te wijzen en te communiceren met meerdere apparaten tegelijk. Met als resultaat vlottere wifi-verbindingen en de hoogst haalbare snelheden voor alle apparaten*.
* Disclaimer: MU-MIMO-ondersteunde router en client vereist

Directe Bluetooth-upgrade -
2x sneller en 4x breder

Plaats de ASUS PCE-AX3000 in uw pc voor een onmiddellijke upgrade naar de nieuwste Bluetooth 5.0-technologie. U profiteert van het gemak van draadloze connectiviteit met een breed scala aan apparaten, waaronder luidsprekers, hoofdtelefoons en game-controllers, plus tot 2x zo snelle transmissiesnelheden - en met een tot 4x zo groot bereik.

De nieuwste WPA3
netwerkbeveiliging

De ASUS PCE-AX3000 wordt geleverd met de nieuwste WPA3 wifi-beveiligingsstandaard die uw pc voorziet van een extra beschermingslaag tegen aanvallen van buitenaf, om u extra gemoedsrust te geven.

comparison icon
Compare (0)