DSL-N66U

  DSL-N66U

  Stijlvolle gelijktijdige Dual-Band Wireless-N900 Gigabit Modem Router

 • Echte 2-in-1 modem router met Ethernet WAN en DSL WAN
 • Dubbel systeemontwerp biedt meer prestaties en flexibiliteit voor bekabelde en draadloze verbindingen
 • Gigabit Ethernetpoorten voor de snelste, betrouwbaarste internetprestaties
 • Bestanden en printers delen via twee multifunctionele USB-poorten
 • ASUSWRT Dashboard UI voor eenvoudige installatie, signaalbewaking en netwerkapplicatiecontrole
 • Auto-detectie van ADSL/VDSL-verbinding met CD/handleidingsloze installatie
 • Beste P2P-ervaring via 300.000 gelijktijdige datasessies
  Product Image
  ASUS Routers – Winning Prestigious Awards, Year After Year :
  PC Pro Excellence Awards 2013
  Winner of Best Wireless Router
  by PC Pro, UK
  Meer info
  2013 Readers’ Choice Award
  by PCMag.com, USA


  Meer info

  *Een handelsmerk van Ziff Davis. Inc., onder licentie gebruikt.

  Stijlvolle gelijktijdige Dual-Band Wireless-N900 Gigabit Modem Router

  De ASUS DSL-N66U N900 modem router biedt tot 900Mbit/s bandbreedte. Het is momenteel de snelste modem router met ondersteuning voor VDSL-verbindingen. De DSL-N66U werkt op 2.4GHz en 5GHz banden, en gebruikt dubbele CPU's voor optimale rekenkracht en het behalen van snellere, stabielere verbindingen. Bekabelde en draadloze netwerken hebben elk een eigen CPU, wat verbeterde prestaties garandeert. Hij is ook voorzien van twee WAN-poorten (Ethernet WAN en DSL WAN), waardoor klanten hem kunnen gebruiken als modem router of standalone router. Uitgerust met krachtige hardwarematige NAT-versnelling en ingebouwde Gigabit Ethernet, geeft de DSL-N66U u volledige Gigabit internetprestaties, met WAN- en LAN-doorvoer op ruim 900Mbps.The ASUSWRT-interface ondersteunt snelle installatie en vereenvoudigd netwerkbeheer, terwijl de DSL-N66U tevens is voorzien van AiCloud, de exclusieve ASUS cloud computing app.

  Twee CPU's voor snelle en stabiele verbindingen

  De DSL-N66U biedt dubbele CPU-prestaties en flexibiliteit. Zijn dubbele processors optimaliseren elk bekabelde en draadloze verbindingen. Door bekabeld VDSL/ADSL en Wi-Fi netwerkgebruik te scheiden in twee rekenmodules met hun eigen afzonderlijke rekenkracht, behaalt de DSL-N66U maximale prestaties voor beide verbindingstypes, zonder compromissen te sluiten.

  Geoptimaliseerde en betrouwbare draadloze dekking via Ai Radar

  ASUS Ai Radar versterkt op intelligente wijze verbindingen met draadloze apparaten. Dankzij ultra-krachtige versterking levert hij geoptimaliseerde signalen in elke richting, met betere dekking om de datadoorvoer te verbeteren.

  Ga online in 30 seconden

  Slim auto-detectie ontwerp stelt u in staat de installatie binnen 30 seconden na het inpluggen van de DSL-N66U af te ronden! Vergeleken met de lange installatieduur en problemen van andere routers, is deze nieuwe ASUS-ontwikkeling een waar wonder van gebruiksgemak, dat de meest extreme netwerksnelheden binnen uw bereik brengt, sneller dan ooit tevoren.

  ASUSWRT - Intuïtieve netwerkinstellingen en -bediening

  De gebruiksvriendelijke en zeer intuïtieve ASUSWRT grafische interface biedt compleet netwerkbeheer. Gamers en HD media consumenten krijgen betere prestaties dankzij ASUS QoS bandbreedteprioritering, die vertraging voorkomt, zelfs met andere taken op de achtergrond. Eén-klik instellingen zorgen voor eenvoudige probleemoplossing, terwijl printer delen, ouderlijk toezicht en Download Master alle voor betere netwerkproductiviteit en -beheer zorgen.

  Twee WAN-poorten voor DSL en Ethernet verdubbelen uw keuzemogelijkheden

  De DSL-N66U heeft twee WAN-poorten, zodat hij kan worden gebruikt als standalone router wanneer hij niet actief is als ADSL/VDSL router modem. U kunt de modus kiezen die bij uw behoeften past, wat in elk scenario zorgt voor aanzienlijke besparingen en minder rommel, omdat u geen aparte stroomverbruikende apparaten hoeft te kopen. Of het nu gaat om een basis thuisopstelling of een volledig draadloos netwerk, Ethernet WAN biedt de flexibiliteit die u nodig hebt.

  Gigabit internet surfen met hardwarematige NAT


  De DSL-N66U is uitgerust met een krachtige hardwarematige NAT-acceleratie engine en ingebouwd Gigabit Ethernet, waardoor de WAN naar LAN-doorvoer tot wel 2 à 5 maal zo snel is als bij traditionele, softwaregebaseerde NAT Gigabit routers.

  AiCloud - Synchroniseren. Delen. Streamen.
  Uw wereld on-demand

  ASUS AiCloud werkt samen met ASUS-routers om het meest complete, toegankelijke en veilige cloudplatform te bieden. Het is een gratis app voor iOS en Android-apparaten die u eenvoudig bestanden laat synchroniseren, delen en streamen en toegang biedt tot al uw content, vanaf elke locatie. Het creëert uw eigen privé cloudserver voor thuis, en verbindt deze naadloos met de publieke cloud. Delen is gemakkelijker dan ooit dankzij vertrouwelijke links die kunnen worden verstuurd via e-mail, sms en meer. ASUS AiCloud is uw startpunt voor de meest intuïtieve en flexibele cloudtoegang vanaf vrijwel elk apparaat en locatie.

  Voeg externe opslag, printers en andere apparaten toe aan uw netwerk

  Routers kunnen gemakkelijk zo veel meer worden, door simpelweg het gemak van USB-poorten toe te voegen, zodat ze veranderen in servers voor meerdere functies. Sluit externe opslagapparaten, printers, scanners en vele andere USB-apparaten aan, en verhoog uw productiviteit exponentieel door resources in uw hele netwerk te delen. Geen wachtrijen bij het uitvoeren van taken: krijg meer gedaan op hetzelfde moment en ontdek echte routerflexibiliteit.

  Optimaliseert uw netwerk voor u

  Speelt u veel games, of besteedt u veel tijd aan het streamen van video's? Waar u hem ook voor wilt gaan gebruiken, de DSL-N66U biedt een Quality of Service (QoS) die u laat kiezen hoeveel bandbreedteprioriteit elke taak krijgt toegewezen. Bovendien geeft de traffic monitor u controle over uw webgebruik, via een duidelijke grafische interface.


  Apart en veilig Wi-Fi netwerk via Guest Network Access

  De DSL-N66U ondersteunt tot drie draadloze netwerken via de 2.4GHz-band en drie via de 5GHz-band, zodat hij computers kan beschermen tegen elke ongeoorloofde toegang, hackers en virusaanvallen. Ouderlijk toezicht stelt u in staat de toegangstijden tot de computer voor uw kinderen in te stellen.

  VPN Server-geschikt

  Zet eenvoudig een VPN server op voor web surfen en toegang tot data - waar u ook bent. Inclusief MPPE-encryptie, dus uw datatransmissies zijn veilig en vertrouwelijk.

  Krachtige online multitasking met tot 300.000 datasessies

  Ondersteuning voor een enorme data pipeline van maximaal 300.000 datasessies betekent dat de DSL-N66U circa 20 keer zoveel netwerkcapaciteit heeft als conventionele routers, voor buitengewoon soepele prestaties.