GX-D1081 V3

  GX-D1081 V3

  8-poorts 10/100Mbps Desktop Switch met Green Network

 • Eenvoudige installatie: Geen software nodig voor configuratie - maakt installaties eenvoudiger en sneller.
 • Top prioriteit VIP-poort: Ingebouwde VIP-poorten maken VoIP-transmissies zonder vertraging mogelijk door prioriteit te geven aan voice dataverkeer.
 • Green Network (802.3az EEE): Geïntegreerde energiebesparing via link down stand-by-modus; bespaar tot 70% op energieverbruik.
  • Product Image

   Nieuwe energiebesparende Ethernet switch

   De nieuwe GX-D1081 V3 Switch met geïntegreerd 802.3az energiezuinig Ethernet laat gebruikers energie besparen en toch profiteren van een netwerk zonder vertragingen. Er is ook een VIP-poort die dataverkeer de hoogste prioriteit geeft, en er zo voor zorgt dat data 70% sneller wordt overgezet. De Asus SOHO Gigabit switch is de beste oplossing voor hoge-snelheid, stroombesparend netwerken voor thuis/SOHO-netwerken.

   Green Network-technologie bespaart tot 70% in stroomverbruik

   Als de LAN-poort van de pc die wordt verbonden met de ASUS GX-D1081 V3 wordt uitgeschakeld, zal de schakelaar de specifieke poort automatisch in stand-by-modus zetten, en zo een energiebesparing behalen van tot wel 70%.   VIP-poort, met hoge prioriteit uitgaande pakketten worden zonder vertraging verzonden

   Als onvoldoende bandbreedte een wachtrij veroorzaakt voor uitgaand verkeer, zorgt de ingebouwde VIP LAN-poort van de ASUS GX-D1081 V3 ervoor dat hoge prioriteit pakketten, zoals de RTP & Gaming stream van een VoIP, zonder vertraging worden verzonden.

   Onbeheerde switch thuis/SOHO-oplossing