RP-N53

  RP-N53

  Dual-Band Wireless-N600 Range Extender

 • Dual-band gelijktijdige range extender ;
 • Draadloos media afspelen via ASUS AiPlayer app*
 • Met één druk op de knop geïnstalleerd voor zorgeloze connectiviteit
 • Volledige dekking dankzij interne MIMO-antennes
  Product Image

  Overal een wifi-signaal

  De RP-N53 garandeert volledige dekking zonder signaalloze zones dankzij de interne MIMO-antennes. Zijn sterke repeater-functionaliteit breidt draadloze thuisnetwerken uit tot in elke hoek. Zelfs de moeilijkst te bereiken plekken krijgen high-speed internetdekking voor notebooks, tablets, smartphones, spelconsoles en slimme tv's. Dankzij de superieure ontvangst profiteert u overal van gaming en HD multimedia streaming zonder haperingen.  Dual-band gelijktijdige range extender

  De RP-N53 zorgt voor echt dual-band netwerken, zelfs op een oudere single-band router. Verdubbel uw draadloze prestaties met een maximalebandbreedte van 300 Mbps, gelijktijdig op 2.4GHz en 5GHz! 2.4GHz verzorgt dagelijkse taken zoals surfen op het web en sociale netwerken, terwijl 5GHz ideaal is voor HD video streaming en online gaming.

  Draadloos media afspelen - ASUS AiPlayer app

  Geniet met draadloos gemak van al uw favoriete muziek, met de RP-N53 en ASUS AiPlayer. Geweldige compatibiliteit met een compleet assortiment multimedia-indelingen zorgt ervoor dat streaming soepel en moeiteloos verloopt. Werkt elke keer om u plug & play-plezier te brengen en dit te delen met de mensen die er toe doen.

  *AiPlayer staat binnenkort als gratis download in de Apple Store en Google Play.

  Met één druk op de knop geïnstalleerd voor zorgeloze connectiviteit

  Voor de installatie van de RP-N53 is geen cd nodig, of zelfs maar een muis of toetsenbord. Eén druk op de WPS-knop en de installatie is voltooid. Geoptimaliseerde prestaties gegarandeerd, dus uw internetervaring verloopt probleemloos en soepel. Voor gedetailleerd beheer kunt u de RP-N53 via een Ethernet-kabel eenvoudig aansluiten op een pc. Ga vervolgens direct naar de configuratiepagina, of stel het snel draadloos in vanaf een tablet of smartphone, zonder dat een schijf of app nodig is.

  2.4GHz-en 5GHz signaalindicators

  Reactieve LED-verlichting aan de voorzijde van de RP-N53 geven in een oogopslag een indicatie van de signaalsterkte voor de 2.4GHz en 5GHz frequenties.

  Internet radio

  Stem via het internet af op uw favoriete zenders met live streaming, of webcasting. Streams zijn af te spelen via de grafische gebruikersinterface van de router en de eigen app.

  Hands-on bediening voor muziek en verlichting

  Raak eenvoudig een sensor aan op de RP-N53 om het afspelen te starten of te stoppen en de LED-verlichting in en uit te schakelen. Eén keer aanraken is genoeg om direct gemak toe te voegen aan artistieke schoonheid - en u kunt de sensorinstellingen personaliseren via de gebruiksvriendelijke interface.

  Stijlvolle verlichting voor thuis

  De RP-N53 heeft een extra LED aan de achterzijde. Deze doet dienst als een zacht nachtlampje, voor een zeer aangenaam visueel effect.
  *AiPlayer staat binnenkort als gratis download in de Apple Store en Google Play.