ASUS raadt Windows 10 Pro aan.

  K30AD

  K30AD

  Alles voor uw dagelijkse computergebruik

  • 4e generatie Intel® Core™ processor-gebaseerd platform
  • USB 3.0 zet gegevens tot 10 keer zo snel over als USB 2.0.
  • Eenvoudig delen via 100GB ASUS WebStorage
  • Overtreft internationale normen, met strenge kwaliteitscontrole
   Product Image

   Ongelooflijk krachtige prestaties

   Sneller, slimmer en beter klinkend   Icon

   Laat u verrassen

   Ervaar met de nieuwste 4e generatie Intel® Core™ processors multitaskingprestaties van een heel nieuw niveau, van lichte tot de meest veeleisende computertaken. Zo blijft er meer tijd over om leuke dingen te doen, of het nu gaat om online winkelen, het schrijven van blogs, of het bewerken van de vakantievideo's. Maar de K30AD gaat nog een stap verder - professionals kunnen er geweldige websites en 3D-modellen mee creëren. Ook heeft hij de capaciteit om 4K Ultra HD-video af te spelen.

   Icon

   Als muziek in uw oren

   De ASUS K30AD desktop pc is uitgerust met ASUS SonicMaster audiotechnologie, naast MaxxAudio® van Waves, winnaar van een Technical GRAMMY Award®. Samen voorzien ze de K30AD van fijn afgestemd surroundgeluid voor games en films, of u nu via de luidsprekers of een koptelefoon luistert. Daarnaast biedt ASUS AudioWizard vijf selecteerbare audio-instellingen voor muziek, films, games, spraakopnames en spraak, om tegemoet te komen aan uw mediavoorkeuren. Een gebruiksvriendelijke interface brengt alles binnen het bereik van een muisklik, en u kunt zelf de 'look & feel' bepalen.

   Marktleidende betrouwbaarheid

   Kwaliteit waar u op kunt vertrouwen   Icon

   ASUS desktops - Het meest aanbevolen Windows-desktopmerk

   Innovatie, design en betrouwbaarheid vormen de kern van alle ASUS computers. Voor tweede jaar op rij 'Readers 'Choice' winnaar voor algemene tevredenheid en voor het derde opeenvolgende jaar in de Home categorie; het bewijs dat ASUS beter is in het leveren van wat klanten willen dan concurrerende fabrikanten van Windows desktop pc's. Zoals PCMag.com zegt: "Als je een Windows desktop pc wilt, is ASUS de beste keus".*

   * Met toestemming overgenomen van www.pcmag.com. © 2014 Ziff Davis, Inc. Alle rechten voorbehouden.

   Icon

   Smart Cooling System, voor koele, stille werking

   Blijf koel, kalm en beheerst, zelfs wanneer u werkt aan grafisch intensieve taken zoals video- of fotobewerking, dankzij het ASUS-exclusieve Smart Cooling System. Deze unieke technologie vermindert op efficiënte wijze stofophoping en verlaagt de bedrijfstemperaturen met tot wel 11,4℃*. Dit zorgt niet alleen voor een koelere pc, maar ook een stille computerervaring. ASUS Q-Fan technologie past automatisch de ventilatorsnelheden aan de systeembelasting aan; waarbij de (modelnaam) slechts 28dB registreert bij stationaire werking - stiller dan een bibliotheek.

   * Getest met Intel® Core™ i7-processor, werkelijke prestaties kunnen verschillen afhankelijk van productinstellingen.

   Icon

   Voorzien van de beste moederborden

   Bij ASUS draait het niet alleen om ontwerpesthetiek; het gaat ook om de prestaties van het product. ASUS heeft gedurende de afgelopen 24 jaar meer dan 465 miljoen moederborden verscheept - de gezamenlijke lengte daarvan heeft ruim driemaal de omtrek van de Aarde. Alleen al in 2012 wonnen onze moederbordmodellen 1.042 prijzen. Met dergelijke expertise kunt u er zeker van zijn dat uw ASUS pc is voorzien van de beste en meeste innovatieve moederborden die beschikbaar zijn.

   Icon

   Strenge kwaliteitstesten

   ASUS desktop pc's worden onderworpen aan een serie uitvoerige geluids-, trillings-, val- en thermische tests om te waarborgen dat ze voldoen aan onze veeleisende normen - en de normen van andere fabrikanten overtreffen. U kunt er dus zeker van zijn dat uw nieuwe computer overal mee overweg kan: van extreem droge, ijzige -40 ℃ tot warme, vochtige 60 ℃ omgevingen, maar ook met schokken en stoten tijdens het transport.

   Poorten en aansluitingen

   Geavanceerde supersnelle I/O en de nieuwste technologie om te voldoen aan al uw behoeften   Icon

   All-round connectiviteit

   De K30AD wordt geleverd met alle aansluitmogelijkheden die u nodig hebt. Dankzij de HDMI-uitgangen kunt u uw K30AD aansluiten op een HDTV, voor entertainment op supergroot formaat. SATA 6Gbit/s-poorten zorgen voor razendsnelle gegevensoverdrachtssnelheden, zodat u grote bestanden kunt opslaan of games snel kunt laden. SuperSpeed ​​USB 3.0 zet gegevens tot 10 keer sneller over dan USB 2.0, en laadt bovendien compatibele apparaten tot 50% sneller op met Ai Charger voor het opladen van USB-apparaten, zelfs met de pc uitgeschakeld*.

   * USB 3.0-snelheden getest met USB 3.0 compatibele apparaten, enkel voor theoretisch gebruik. Product- en systeeminstellingen kunnen de USB 3.0 prestaties beïnvloeden.

   Icon

   Overal en altijd toegang tot uw gegevens

   Uw gegevens altijd binnen bereik dankzij ASUS' opslaginnovaties. Met 100GB gratis ASUS WebStorage bewaart u uw gegevens veilig in de cloud, zodat het via het internet overal en altijd toegankelijk is. Deel foto's en video's met familie en vrienden via een veilige URL link.

   * 1 jaar lang gratis 100GB ASUS WebStorage. Dit aanbod is beschikbaar vanaf 1 mei 2014.