ASUS Midas Backpack

Midas rugzak

Het juiste gereedschap voor de klus hebben is de basis voor succes. De ASUS Midas rugzak heeft ruimte voor 16" laptops en diverse vakken voor andere apparaten, zoals tablets, mobiele telefoons, documenten en mappen. Het gebruik van legerkwaliteit materialen zorgt ervoor dat uw laptop bestand is tegen dagelijkse stoten en valpartijen. Deze stijlvolle rugzak van nylon en leer bevat een gemakkelijk toegankelijke uitneembare hoes om u snel door de (luchthaven)beveiliging te laten gaan. Het is meer dan een tas; het is een virtuele mobiele kantoorruimte.

Midas rugzak
  1. Zakken aan de voorkant ontworpen voor 7" tablets en mobiele apparaten
  2. Gemaakt van sterke en duurzame ballistische kwaliteit nylon, zoals gebruikt in kogelvrije vesten
  3. Groot genoeg voor 16" notebooks
  4. Zijvak ontworpen voor accessoires
Gemakkelijk toegankelijke compartimenten bij beveiligingscontroles

Midas rugzak

Ergonomisch ontworpen met het oog op gebruikscomfort

Midas rugzak

Met meerdere vakken voor accessoires bent u er zeker van dat u elke dag alles bij u hebt


Midas rugzakMidas –de naam doet denken aan rijkdom, macht en een zeldzaam talent om het beste uit elke nieuwe onderneming te halen. Bij de mythische Midas draaide alles om aanraken en uw rijkdom laten zien. Dat is waarom u een veelzijdige tas nodig hebt die uw zakelijk inzicht en vastberadenheid demonstreert.

Die tas is onze nieuwe Midas. Perfect geschikt voor bijna elk draagbaar apparaat op de markt; hij ziet er bovendien prachtig uit, gemaakt van luxe en bovendien zeer duurzame materialen. Eén keer aanraken en u weet dat dit pure, langdurige elegantie is, gepresenteerd in een accessoire waar u verliefd op kunt worden. Waar u ook bent, de bijzondere stijl en veelzijdigheid van de Midas-draagtassen laten u het beste uit elke situatie halen, in uw streven naar nog meer succes. Demonstreer uw vaardigheden terwijl u de wereld intrekt op zoek naar grotere successen. Met een metgezel die zo betrouwbaar, sterk, en uniek aantrekkelijk is als Midas, ligt het geluk voor het oprapen!
comparison icon
Compare (0)