Geniet van puur comfort met ultieme draadloze vrijheid
  • Strakke, minimalistische uitstraling met zwarte metallic details
  • Geniet van puur comfort dankzij de zorgvuldig ontworpen behuizing en geïntegreerde oorvinnen. Luister urenlang zonder ongemak - en zonder kabels!
  • De ASUS Zen Ear-oortjes zitten vol met geavanceerde audiotechnologie en leveren adembenemende geluidskwaliteit, met volledige ondersteuning voor het AAC-audioformaat.
  • Geniet van maximaal 6 uur afspelen per oplaadbeurt, met 20 uur oplaadcapaciteit in de oplaadhoes, zodat je de hele dag zorgeloos gebruik kunt maken van de ASUS Zen Ear-oortjes. Ze hebben ook slechts 15 minuten nodig om genoeg op te laden voor 60 minuten afspelen, perfect voor noodmomenten als de batterij even leeg is.
  • Geniet van het gemak van Bluetooth 5.0-technologie, voor ultieme draadloze vrijheid.
  • ASUS Zen Ear-oortjes zijn IPX4-waterbestendig en dus bestand tegen zweet, water en regen.
ASUS ZenEar BT

ASUS ZenEar BT

Moderne, ingetogen styling

Strakke, minimalistische uitstraling met zwarte metallic details

Vervaardigd voor comfort

Geniet van puur comfort dankzij de zorgvuldig ontworpen behuizing en geïntegreerde oorvinnen. Luister urenlang zonder ongemak - en zonder kabels!

Geoptimaliseerd voor zuivere audio

De ASUS ZenEar-oortjes zitten volgepakt met geavanceerde audiotechnologie en leveren adembenemende geluidskwaliteit, met volledige ondersteuning voor het AAC-audioformaat.

26

uur
speelduur

Geniet van maximaal 6 uur afspelen per oplaadbeurt, met 20 uur oplaadcapaciteit in de oplaadhoes, zodat je de hele dag zorgeloos gebruik kunt maken van de ASUS ZenEar-oortjes. Ze hebben ook slechts 15 minuten nodig om genoeg op te laden voor 60 minuten afspelen, perfect voor noodmomenten als de batterij even leeg is.

Nieuwste Bluetooth 5.0-technologie

Geniet van het gemak van Bluetooth 5.0-technologie, voor ultieme draadloze vrijheid.

Waterbestendig

ASUS ZenEar-oortjes zijn IPX4-waterbestendig en dus bestand tegen zweet, water en regen.

comparison icon
Compare (0)