TUF Gaming M4 Air

Een lichte, bedrade gaming-muis met 16.000 dpi sensor, zes programmeerbare knoppen, ultralichte Air Shell, IPX6-waterbestendigheid, ASUS Antibacterial Guard, TUF Gaming Paracord en 100% PTFE-voetjes
  • Gaming-kwaliteit 16.000 dpi optische sensor voor pixel-precieze tracking, plus een DPI-knop voor gevoeligheidsaanpassing met vier niveaus
  • Duurzaam en ultralicht Air Shell-ontwerp van 47 gram
  • IPX6-waterafstotende beschermlaag op de printed circuit board assembly (PCBA) beschermt tegen morsen en vocht
  • ASUS Antibacterial Guard remt de groei van bacteriën om het muisoppervlak en de knoppen schoon en hygiënisch te houden
  • Flexibel TUF Gaming Paracord minimaliseert het blijven haken, voor een draadloosachtige ervaring
  • Wrijvingsarme voetjes van 100% PTFE zorgen voor snel en soepel glijden
  • Zes tactiele, programmeerbare knoppen en 3 on-board geheugenprofielen maken aanpassing mogelijk
  • Exclusieve Armoury Crate-software zorgt voor eenvoudige en intuïtieve configuratie
TUF Gaming M4 Air
TUF Gaming M4 Air

OVERWINNING HANGT IN DE LUCHT

De ultralichte TUF Gaming M4 Air bedrade gaming-muis is uitgerust met een 16.000 dpi optische sensor van gaming-kwaliteit, voor pixelprecieze tracking. En met zes programmeerbare tactiele knoppen en drie on-board geheugenprofielen kun je hem helemaal aan je gaming-stijl aanpassen. De M4 Air brengt je gameplay naar nieuwe hoogten. Met een gewicht van slechts 47 gram en toch een duurzame, solide constructie, is hij voorzien van een flexibel TUF Gaming Paracord en 100% PTFE-muisvoetjes die wrijving verminderen om snel en soepel glijden mogelijk te maken. Bovendien remt ASUS Antibacterial Guard-bescherming bacteriegroei, om oppervlakken hygiënisch te houden.

Productvideo

Ultralicht Air
Shell ontwerp

Het ASUS R&D-team creëerde een ultralicht Air Shell-ontwerp dat bestaat uit een hol, piramidevormig frame om het gewicht van de TUF Gaming M4 Air terug te brengen tot slechts 47 gram, met behoud van duurzaamheid en structurele integriteit.

100% PTFE-MUISVOETJES & TUF GAMING PARACORD

Slim ontworpen voor gewichtsvermindering en bewegingsvrijheid, is de TUF Gaming M4 Air voorzien van een TUF Gaming Paracord gemaakt van zachte, lichte en flexibele vezels om het blijven haken te minimaliseren, en de 100% PTFE-muisvoetjes zorgen voor moeiteloos glijden.

Beschermende IPX6 waterbestendigheid

De printed circuit board assembly (PCBA) van de TUF Gaming M4 Air is behandeld met een IPX6 waterafstotende beschermlaag om het te beschermen tegen morsongelukjes en zweterige handpalmen.

Let op: In het geval van morsen of vocht in de muis, adviseert ROG de muis uit te schakelen en deze 24 uur te laten drogen.

Ultieme nauwkeurigheid

Elke treffer is van cruciaal belang. Het hart van de TUF Gaming M4 Air wordt gevormd door een optische sensor die speciaal door ROG is getuned, voor ongeëvenaarde nauwkeurigheid en precisie om je te helpen de concurrentie te verslaan.

16000 DPI

RESOLUTIE

400 IPS

MAX. SNELHEID

40 G

MAX. ACCELERATIE

ASUS Antibacterial Guard

Om de TUF Gaming M4 Air hygiënisch te houden, worden de oppervlakken en zijknoppen beschermd door de nieuwe ASUS Antibacterial Guard behandeling met ionisch zilver. Positief geladen zilverionen (Ag+) binden zich aan de celwanden van negatief geladen microben en bacteriën, waardoor hun interne functies worden verstoord en verdere groei wordt voorkomen. Van Antibacterial Guard is wetenschappelijk aangetoond dat het de groei van bacteriën met meer dan 99%* remt gedurende een periode van 24 uur, waardoor de oppervlakken van de muis schoon en hygiënisch blijven en de verspreiding van schadelijke bacteriën mogelijk wordt beperkt.

*Onderworpen aan ISO 22196-tests op antimicrobiële activiteit en werkzaamheid, uitgevoerd door het Taiwanese testcentrum SGS

Meer info over ASUS BacGuard (PDF-bestand)

Zes tactiele & programmeerbare knoppen

De TUF Gaming M4 Air is voorzien van zes tactiele en programmeerbare knoppen, zodat je de bediening kunt afstemmen op jouw gaming-stijl. De linker- en rechterknoppen zijn gescheiden van de bovenklep, wat resulteert in een lagere bedieningskracht en indrukafstand, voor snellere en beter voelbare klikken.
Een DPI-schakelaar laat gebruikers de gevoeligheid in een handomdraai aanpassen, terwijl twee strategisch geplaatste knoppen aan de linkerkant en een klikbaar scrollwiel extra bedieningsopties bieden.

Armoury Crate

Armoury Crate-software biedt uitgebreide bedieningsopties en een intuïtieve gebruikersinterface waarmee je de TUF Gaming M4 Air kunt afstemmen op je eigen gaming-stijl. Maak profielen aan, wijs knoppen toe, pas prestatie-instellingen aan en meer.

comparison icon
Compare (0)