Een lichte, tweehandige muis met dubbele draadloze modi, een 12.000 dpi sensor, zes programmeerbare knoppen, PBT-bovenklep met ASUS Antibacterial Guard, 100% PTFE-muisvoetjes en Armoury Crate.
  • Draadloze gaming-muis met 2.4GHz draadloze en Bluetooth LE dubbele connectiviteit
  • Gaming-kwaliteit 12.000 dpi optische sensor voor pixel-precieze tracking, plus een DPI-knop voor directe gevoeligheidsaanpassingen met vier niveaus.
  • Middelgrote en lichte gaming-muis van 62 gram met tweehandig ontwerp (exclusief batterij en dongle)
  • ASUS Antibacterial Guard-behandeling houdt de muis schoon en hygiënisch
  • Hoogwaardige PBT-polymeer bovenklep en zijknoppen met een duurzame matte afwerking
  • Werkt via de meegeleverde batterijconverterhouder op AA- of AAA-batterijen, voor een gewichtsbesparing van 10%
  • 100% PTFE-muisvoetjes voor een snelle en soepele glijbeweging
  • Zes tactiele, programmeerbare knoppen en on-board geheugen voor persoonlijke aanpassing
  • Exclusieve Armoury Crate-software voor eenvoudige en intuïtieve configuratie
TUF Gaming M4 Wireless
Vergelijken

Maximaal
beschermd.
Minimaal
gewicht.

De TUF Gaming M4 Wireless is een compacte draadloze gaming-muis die de prestaties, de betrouwbaarheid en het comfort levert waar je om vraagt. De 100% PTFE-muisvoetjes en de uiterst nauwkeurige optische sensor van 12.000 dpi zijn ontworpen voor langdurige campagnes en bieden haarfijne controle voor dat extra voordeel in de strijd. De M4 Wireless is vormgegeven als een tweehandige vormfactormuis om een evenwichtig gevoel te bieden, en weegt slechts 62 gram*. Zijn PBT-cover wordt beschermd door een ASUS Antibacterial Guard-behandeling. Voor nog meer gebruiksgemak werkt de M4 Wireless op zowel AAA- als AA-batterijen.

*Gewicht exclusief batterij en dongle

Productvideo

Dubbele draadloze
connectiviteit

Voor uitmuntende stabiliteit beschikt de TUF Gaming M4 Wireless over dubbele modi, via draadloze 2.4GHz- en Bluetooth-verbindingen.

Antibacteriële PBT
bovenklep en zijknoppen

De TUF Gaming M4 Wireless is voorzien van een PBT-bovenklep en zijknoppen die behandeld zijn met antibacterieel ionisch zilver. Het PBT-materiaal is bestand tegen slijtage en glans, en zorgt voor een consistent gevoel en een stevige greep. Dankzij het alcoholveilige oppervlak kun je de muisoppervlakken ook zonder zorgen schoonmaken.

ASUS Antibacterial Guard

Om de TUF Gaming M4 Wireless hygiënisch te houden, worden de oppervlakken en zijknoppen beschermd door de nieuwe ASUS Antibacterial Guard behandeling met ionisch zilver. Positief geladen zilverionen (Ag+) binden zich aan de celwanden van negatief geladen microben en bacteriën, waardoor hun interne functies worden verstoord en verdere groei wordt voorkomen. Van Antibacterial Guard is wetenschappelijk aangetoond dat het de groei van bacteriën met meer dan 99%* remt in een periode van 24 uur. Antibacterial Guard helpt de oppervlakken van je muis schoon en hygiënisch te houden, waardoor de verspreiding van schadelijke bacteriën mogelijk wordt beperkt.

*Onderworpen aan ISO 22196-tests op antimicrobiële activiteit en werkzaamheid, uitgevoerd door het Taiwanese testcentrum SGS

Meer info over ASUS BacGuard (PDF-bestand)

Werkt op AAA- en AA-batterijen

Met de meegeleverde AAA-naar-AA batterijconverter kun je de TUF Gaming M4 Wireless van stroom voorzien met AA- of AAA-batterijen*. Het koppelen van de kleinere AAA-batterij aan de converter resulteert in een gewichtsvermindering van 10%, wat kan leiden tot snellere bewegingen.

*AA- en AAA-batterijen inbegrepen.

100% PTFE-muisvoetjes

De 100% polytetrafluoretheen (PTFE) muisvoetjes op de TUF Gaming M4 Wireless zorgen ervoor dat deze soepel over elk muismatoppervlak glijdt.

Zes tactiele & programmeerbare knoppen

De TUF Gaming M4 Wireless is voorzien van zes tactiele en programmeerbare knoppen, zodat je de bediening kunt afstemmen op jouw speelstijl. De linker- en rechterknoppen zijn gescheiden van de bovenklep, wat resulteert in een lagere bedieningskracht en indrukafstand, voor snellere en beter voelbare klikken.
Een DPI-schakelaar en -indicator laten je de gevoeligheid in een handomdraai aanpassen, terwijl twee strategisch geplaatste knoppen aan de linkerkant en een klikbaar scrollwiel extra bedieningsopties bieden.

Armoury Crate

Armoury Crate-software biedt uitgebreide bedieningsopties en een intuïtieve gebruikersinterface waarmee je de TUF Gaming M4 Wireless gemakkelijk kunt afstemmen op je eigen speelwijze. Maak profielen aan, wijs knoppen toe, pas prestatie-instellingen aan en meer.

comparison icon
Compare (0)