ASUS Lyra biedt betrouwbare dekking wifi-diensten tijdens persevenementen op Computex 2017

Overzicht

Elk jaar presenteert ASUS ongelooflijke nieuwe producten aan de wereld tijdens internationale persevenementen van ASUS en ROG. Honderden journalisten en bloggers uit de hele wereld verzamelen zich met het vooruitzicht om een ​​glimp op te vangen van de nieuwste technologieën, om vervolgens hun gedachten en ervaringen te delen via hun eigen kanalen.

ASUS Persevenement tijdens Computex 2017

ROG Persevenement tijdens Computex 2017

De megataak

Organisatoren van evenementen moeten altijd goed voorbereid zijn op het aanbieden van een ​​betrouwbare wifi-service voor een groot aantal verschillende apparaten, zoals smartphones, tablets en laptops. Elke deelnemer moet in staat zijn om zonder mankeren berichten, foto's, video's, nieuwsberichten en live-streams te versturen. Dit jaar vertrouwde ASUS bij deze megataak op het nieuwe Lyra Mesh wifi-systeem, bestaande uit 3 hubs.

ASUS Lyra levert zonder mankeren

Zelfs met beide evenementen volledig tot de nok toe gevuld, bleek het 3-Hub Lyra-systeem betrouwbaar te zijn. Tijdens het ASUS persevenement op 29 mei 2017, maakten meer dan 140 apparaten gelijktijdig verbinding met het ASUS Lyra-systeem. De drie Lyra hubs moesten een dekking verzorgen van zo'n 780m2. Tijdens het ROG persevenement de dag erna, maakten meer dan 120 apparaten verbinding met het Lyra-systeem. Deze keer moesten de drie hubs nog altijd 660m2dekken.


ASUS persevenement (780m2): Lyra hub-plaatsing
@ Hua Nan gebouw, Taipei

ROG persevenement (660m2): Lyra hub-plaatsing
@ ATT4Fun, Taipei

Beveiligde wifi-toegang voor iedereen dankzij AiProtection

Lyra bood een betrouwbare wifi-service en ook AiProtection voor alle verbonden apparaten. De netwerkbeveiligingsfunctie op bedrijfsniveau stopt veelvoorkomende internetgebaseerde aanvallen voordat ze het netwerk bereiken. Als een geïnfecteerd apparaat wordt gedetecteerd op het netwerk, blokkeert AiProtection deze direct om te voorkomen dat persoonlijke gegevens naar kwaadaardige servers worden gezonden. AiProtection blokkeerde acht mogelijke dreigingen tijdens het evenement, waarmee alle andere gasten werden beschermd zonder verstoring van de lopende wifi-sessies.Het 3-Hub Lyra-systeem heeft zijn betrouwbaarheid bewezen, zelfs bij drukbezochte evenementen. De journalisten en bloggers die onze evenementen bijwoonden waren tevreden over de hoge bandbreedte, het aantal verbindingen en de dekking. Ze konden ​​stabiele en veilige gelijktijdige internettoegang krijgen voor al hun behoeften, of het nu ging om live streaming, messaging of de overdracht van grote hoeveelheden data.