Het ultieme maatwerk
De ASUS ZenPad is voorzien van een innovatief verwisselbaar ontwerp waarmee de tablet eenvoudig is aan te passen via functionele hoezen met extra mogelijkheden en additionele kleuropties, terwijl ze toch perfect passen bij de ASUS ZenPad-look.
Wereld
Primeur
Zen
Clutch
Zen
Case
Power
Case
Audio
Cover
Een hoogwaardig mode-accessoire voor de ASUS ZenPad
De ASUS Zen Clutch is een modebewuste cover die elegante styling combineert met hoogwaardige materialen, om een ​​geavanceerde draag- en beschermingsoplossing te bieden voor de ASUS ZenPad. De ASUS Zen Clutch is afgewerkt met fijn leer, verkrijgbaar in drie levendige kleuren die perfect passen bij de ASUS ZenPad, en heeft een luxe uitstraling om uw gevoel voor stijl uit te drukken. Zijn unieke opvouwbare ontwerp doet tevens dienst als handige standaard voor tijdens het typen of het bekijken van video's.
ASUS Zen Case
Levendige kleuren voor een unieke stijl
De ASUS Zen Case is een gemakkelijk verwisselbare achterkant met een prachtig ontworpen leerpatroon en verkrijgbaar in vijf aantrekkelijke kleuren die passen bij uw stijl. De keuzes zijn zwart, wit, aurora metallic, blauw en oranje.
ASUS Power Case
Blijf onderweg volledig opgeladen
De ASUS Power Case verlengt de batterijduur van de ZenPad tot maximaal 15 uur, zodat gebruikers gemakkelijk de dag door komen. Deze prachtig vormgegeven case hecht zich naadloos aan de ASUS ZenPad en past perfect bij zijn uitstraling, met behoud van het compacte formaat.
  • 15uur
    BATTERIJDUUR
ASUS Audio Cover
Meeslepende 5.1-kanaals surround sound
De ASUS Audio Cover brengt meeslepende 5.1-kanaals surround sound naar de ASUS ZenPad, voor een ongelooflijke mobiele entertainmentervaring.