Terug naar boven
Ultieme stijl en schoonheid
De ASUS ZenPad 8.0 beschikt over een verleidelijke look & feel, geïnspireerd door de ASUS Zen ontwerpfilosofie om harmonische schoonheid en functionaliteit te vervaardigen. Met zijn strakke lijnen, unieke vormgeving en elegante lederpatroon biedt de ASUS ZenPad 8.0 verfijnde, luxueuze styling die bij elke omgeving past. Een gepolijste metalen band verfraait de rand en voegt een gedurfd visueel accent toe.
Mode-geïnspireerd ontwerp
Het ontwerp van de ASUS ZenPad 8.0 is gebaseerd op moderne invloeden en een eenvoudige, strakke look die hem een universele, stijlvolle aantrekkingskracht geeft. Deze elementen zijn geïnspireerd op onze Zen-ontwerpfilosofie: een evenwicht tussen schoonheid en kracht.
Elegant lederpatroon
Met zijn strakke lijnen, unieke vormgeving en elegante lederreliëfpatroon biedt de ASUS ZenPad 8.0 verfijnde, luxueuze styling die bij elke omgeving past.
Ergonomisch afgeronde hoeken
Ergonomisch afgeronde hoeken zorgen voor een betere grip en dragen bij aan de hoogwaardige look & feel van de ASUS ZenPad 8.0.
Metallic frame
De ASUS ZenPad 8.0 heeft een decoratief metallic frame coating versterkt met niet-geleidende vacuüm metallisatie (NCVM) technologie om een ​​hoogwaardige, stijlvolle uitstraling te bieden en het scherm te beschermen.
Groter en toch kleiner
De ASUS ZenPad 8.0 is een 8" tablet met een behuizing die zo klein is als die van traditionele, kleinere apparaten. Deze uitmuntende technische prestatie werd mogelijk gemaakt door de bezelbreedte te verkleinen tot het absolute minimum, wat de ASUS ZenPad 8.0 een opmerkelijke verhouding tussen scherm en behuizing geeft van 76,5%.
Levendige kleuren voor een unieke stijl
De ASUS ZenPad 8.0 is verkrijgbaar in drie kleuren die uw persoonlijkheid en stijl uitdrukken. Kies uit Donkergrijs, Parelwit en Roségoud. Voeg de ASUS Zen Case toe en kies uit nog meer kleuren.
ASUS Zen Case
Levendige kleuren voor een unieke stijl
De ASUS Zen Case is een gemakkelijk verwisselbare achterkant met een prachtig ontworpen leerpatroon en verkrijgbaar in vijf aantrekkelijke kleuren die passen bij uw stijl. Keuzes omvatten Donkergrijs, Parelwit, Roségoud, Mintgroen en Oranje.