Terug naar boven
McAfee® LiveSafe™
Met de McAfee® LiveSafe™-service kunt u rekenen op een naam waarop u kunt vertrouwen voor de ultieme anti-virus-, identiteits- en privacybescherming die u nodig hebt voor uw pc's, Macs, smartphones en tablets.
Koop nu
Bekroonde anti-virus
De bekroonde kracht van McAfee blokkeert virussen, malware, ransomware, spyware, ongewenste programma's en nog veel meer op uw pc, wat u de gemoedsrust geeft om in alle veiligheid te surfen op het internet.
Veilig surfen op het web
Alleen al het surfen op het internet kan een riskante onderneming zijn. McAfee® WebAdvisor biedt u proactieve bescherming tegen bedreigingen, waarschuwt u voor riskante websites en helpt gevaarlijke downloads en phishing-aanvallen te voorkomen.
Gratis ondersteuning
Als u ooit problemen ondervindt, is hulp altijd binnen handbereik, met gratis technische ondersteuning via telefoon, chat of online beschikbaar voor de volledige duur van uw abonnement.
Password Manager
Wachtwoorden opschrijven of opslaan in bestanden is geen goed idee. De krachtige Password Manager-app, met multi-factor authenticatie, houdt al uw wachtwoorden veilig zonder de bijbehorende zorgen.
Multi-apparaat
Uw beveiligingsinstellingen op meerdere apparaten beheren is eenvoudig, met een gebruiksvriendelijke webpagina waarmee u toegang krijgt tot de status en instellingen voor al uw McAfee-beschermde apparaten.
File Lock
Sommige persoonlijke en vertrouwelijke bestanden hebben een extra beschermingslaag nodig. File Lock zorgt ervoor dat ze volledig privé zijn door ze te beschermen met een combinatie van wachtwoordbeveiliging en encryptie.
Bekroonde anti-virus
Silver Award InfoSecurity, VS, februari 2017
Copyright 2018 AV-Comparatives. Herdrukt met toestemming
Copyright 2018 AV-Comparatives. Herdrukt met toestemming
AV-Test Certified Windows Security AV-Test, april 2018
AV-Test Certified Android Security
AV-Test, juli 2018