Terug naar boven
Zie wat anderen niet zien
De PixelMaster-camera van de ASUS ZenPad 8.0 legt prachtige, hoge-resolutie foto's vast. De PixelMaster-camera is voorzien van de beste technologie, die software en een optisch ontwerp combineert om ongelooflijke beelden te leveren.
Leg de kostbare momenten van het leven vast in elke omgeving
De achterwaarts gerichte 5MP-camera van de ASUS ZenPad 8.0 maakt verbazingwekkende opnamen. De voorwaarts gerichte 2MP-camera maakt scherpe selfies en duidelijke video-chats.
  5 MP ACHTERCAMERA
  f /2.0 DIAFRAGMA
Ongelooflijke HDR-fotografie voor extreme achtergrondverlichting scenario's
De PixelMaster cameratechnologie van de ASUS ZenPad 8.0 omvat HDR om de lichtbalans te verbeteren. Innovatieve pixel-verbeterende technologie verhoogt de helderheid en details voor schaduwrijke zones; HDR zorgt ervoor dat de gemaakte foto's er net zo uitzien als wat uw ogen zien.
Zorg dat iedereen er op staat met Selfie Panorama
140 graden panoramische selfies
Met deze speciale groothoekstand plus de f/2.0-diafragmalens en het 75 graden gezichtsveld van de ASUS ZenPad 8.0 legt u meer leuke momenten vast, met panoramische selfies van maximaal 140 graden. Fotografeer uzelf en al uw vrienden samen, of tegen een landschapsachtergrond!
Voeg nog meer glamour toe aan uzelf
Gebruiksvriendelijke verfraaiende tools die foto's in real-time aanpassen
De Beautification-modus van de ASUS ZenPad 8.0 laat u of uw foto-onderwerpen er nog beter uitzien. Laat de ASUS ZenPad 8.0 gewoon de gelaatstrekken in balans brengen, de teint verzachten en huidafwijkingen verwijderen om perfecte foto's te creëren - en dat alles in real-time!