ASUSPRO Zakelijke Desktops

Gecertificeerde betrouwbaarheid

ASUSPRO zakelijke desktops zijn ontworpen om de beste kwaliteit, betrouwbaarheid en gebruiksgemak te bieden. ASUSPRO zakelijke desktops zijn gecertificeerd door gezaghebbende onderzoeksinstituten voor hun industrieleidende prestaties in kritische test items, waaruit blijkt dat ze behoren tot de beste in de branche.

ASUSPRO is gecertificeerd door deze onderzoeksinstituten.

Bewezen duurzaamheid

ASUSPRO zakelijke desktops zijn gebouwd om lang mee te gaan, met gegarandeerde stabiliteit en levensduur.

Getest voor perfectie

ASUSPRO zakelijke desktops worden getest om de ontberingen van het transport en de slijtage van continue dagelijks gebruik te weerstaan, om te waarborgen dat ze voldoen aan onze strenge normen en de door andere fabrikanten gebruikte normen overtreffen.
  • Triltest

  • Poorttest

  • Elektrostatische ontlading test

  • Geluidstest

Industrieleidende Mean Time
Between Failures (MTBF)

ASUSPRO zakelijke desktops maken gebruik van 100% solide condensatoren en beschikken over CPU- voedingsfasenregeling om de stabiliteit van het systeem te verhogen, wat resulteert in een MTBF-score van de bovenste categorie.

Stofbeschermd

De geavanceerde mechanica voorkomt dat stof in het systeem terechtkomt, waardoor de kans op storing vermindert, zodat ASUSPRO zakelijke desktops volledig functioneel blijven in stoffige omgevingen.

Elektrostatische ontlading (ESD)
beschermd

Een actief beschermend circuitontwerp zorgt voor goede aarding tegen ESD en beschermt ASUSPRO zakelijke desktops daarmee tegen potentieel schadelijke effecten.

Bescherming tegen elektrostatische ontlading naast de connectoren beschermt de pc in het geval van ESD.

Bestand tegen ongelukken

Wij zorgen ervoor dat de schade tot een minimum beperkt blijft als een ongelukje plaatsvindt.

Bliksem/spanningspiekbestendigheid

Bliksem/spanningspiekbestendige voeding en LAN-connector beschermen het apparaat tegen onverwachte spanningspieken.

Brandwerend

De behuizingen en moederborden van ASUSPRO zakelijke desktops zijn gemaakt van brandwerend materiaal dat de belangrijkste interne componenten beschermt in het geval van brand.

Verbetert de werkomgeving

Geavanceerd ontwerp beschermt niet alleen de hardware, maar ook de gebruiker.

Laag operationeel geluid

ASUSPRO zakelijke desktops gebruiken differentiële thermische analyse om de prestaties te optimaliseren en het operationele geluid te verminderen via ferriet spoelen en een geavanceerd thermisch ontwerp.

Elektromagnetische interferentie

Ontkoppelcondensatoren zijn aangepast voor elke eenheid, en common mode spoelen worden gebruikt om stralingsruis te onderdrukken via I/O-poorten.