Klaar voor een slimmere woning

Slimme huizen hebben slimme routers nodig, dus hier ontdekt u hoe uw ASUS-router naadloos kan integreren met de nieuwste smart-home apparaten en diensten om uw leven eenvoudiger - en leuker - te maken!

Bepaalde ASUS-routers werken samen met Amazon Echo, Amazon Alexa en IFTTT; en maken daarmee domotica en spraakopdrachten mogelijk voor het bedienen van uw IoT-apparaten.
Alexa
IFTTT

Uw wens is uw bevel

Bepaalde ASUS-routers zijn compatibel met Alexa, Amazons cloud-gebaseerde spraakdienst. Als u de Asus Router-skill voor Amazon Alexa inschakelt, kunt u uw ASUS-router via Alexa-apparaten bedienen met spraakopdrachten - zonder een vinger uit te steken! Zo kunt u Alexa vragen om het wifi-netwerk uit te schakelen wanneer u met het gezin aan tafel zit of voor het slapengaan, of haar vertellen om het wifi-netwerk voor gasten in te schakelen wanneer er vrienden op bezoek zijn. De gemakkelijke en handige manier om te leven!Bekijk wat uw ASUS-router kan doen met Amazon Alexa

MEER INFO

STAP1

Verbind uw pc, laptop of mobiel apparaat via wifi of een bekabeld netwerk met uw ASUS-router.

STAP2

Schakel de ASUS Router-skill in op een van de twee manieren:

Vraag Alexa: "Alexa, enable MY Router skill"
(Instructies over hoe uw ASUS-router kunt koppelen worden naar uw Alexa-account gestuurd. Log voor meer informatie gewoon vanaf een van uw apparaten in op uw Amazon Alexa-account)

Ga naar Amazon Alexa op uw pc of laptop, of start de Alexa-app op uw mobiele toestel. Zoek naar 'ASUS Router skill', en klik vervolgens op de 'Enable Skill' knop. Uw ASUS-router is nu gekoppeld aan uw Alexa-account.

volg deze stappen om uw ASUS-router in te stellen met Amazon Alexa

Uw huis, geautomatiseerd

Stelt u zich eens voor dat u automatisch een e-mail krijgt zodra uw kinderen thuiskomen, zodat u gerust kunt zijn als u er niet bij bent. IFTTT ('IF This Then That') is een gratis webgebaseerde dienst waarmee u dit kunt doen, en nog veel meer! Bepaalde ASUS-routers ondersteunen IFTTT, zodat u aangepaste automatische netwerkgebaseerde taken kunt creëren - leun gewoon achterover en laat uw router de magie doen!

STAP1

Verbind uw pc, laptop of mobiel apparaat via wifi of een bekabeld netwerk met uw ASUS-router.

STAP2

Download de IFTTT-app of ga naar https://ifttt.com, en meld u aan voor een account.

STAP3

Zoek naar 'ASUS' in IFTTT

STAP4

Schuif de knop 'Turn on' in de applet en volg de instructies om rechten te verlenen.

Maak uw eigen geautomatiseerde taken

Met IFTTT kunt u alle beschikbare activiteiten aan elkaar koppelen als triggers of reacties. Wanneer de trigger wordt geactiveerd, vindt de reactie automatisch plaats. Het is dus eenvoudig om uw eigen geautomatiseerde taken te creëren met behulp van uw IFTTT-compatibele ASUS-router en het enorme aanbod aan IFTTT-compatibele apparaten, apps en diensten.

Als

DIT

Dan

DAT

NU MAKEN
u kunt zelfs uw eigen geautomatiseerde taken creëren door bepaalde ASUS-routers te combineren met andere IoT-apparaten/apps die worden ondersteund op de IFTTT-website.