WELLNESS

Waterbestendig ontwerp

Met een IP67 waterbestendigheidsscore kan de ASUS ZenWatch 2 maximaal 30 minuten worden ondergedompeld in water tot 1 meter diepte, dus hij kan de hele dag worden gedragen, zelfs tijdens het douchen.

Marktleidende nauwkeurigheid

De ingebouwde stappenteller telt precies het aantal stappen, voor een duidelijk en nauwkeurig beeld van het activiteitenniveau van de drager.

Intuïtieve activiteitensamenvattingen

De ASUS ZenWatch 2 werkt samen met met de Wellness-app op uw smartphone om u volledig geïnformeerd te helpen houden over uw fitness-doelstellingen. Dagelijkse en wekelijkse activiteitensamenvattingen, gepresenteerd als aantrekkelijke, gemakkelijk te begrijpen tijdlijnen en diagrammen, laten zien hoe het er met u voor staat en houden u gemotiveerd om door te gaan.

Workout Coach

Houd diverse trainingstypen bij - waaronder hardlopen, push-ups en sit-ups - en stel doelstellingen in om gemotiveerd te blijven en fitter te worden. Tussen de trainingen door kan de ASUS ZenWatch 2 gebruikers zelfs helpen actief te blijven door ze eraan te herinneren regelmatig op te staan en te bewegen.