Slim

Precies op tijd

Nuttige informatie wanneer u dit het meest nodig hebt.

ASUS ZenWatch

De perfecte combinatie

Koppel uw ASUS ZenWatch met een smartphone voor de ultieme mobiele metgezel.

ASUS ZenWatch ASUS ZenWatch

Leg elk moment
vast

Open nieuwe fotografiemogelijkheden door de camerazoeker van uw smartphone op afstand te tonen op de ASUS ZenWatch. Dat is handig voor selfies en groepsfoto's, omdat de fotograaf de foto kan componeren, de sluiterknop kan indrukken en het eindresultaat kan controleren terwijl hij/zij zelf ook op de foto staat.

Uw hele wereld om uw pols

Ervaar wearable-geoptimaliseerde versies van exclusieve ASUS ZenUI apps zoals What's Next en Do It Later, plus verbeterde functionaliteit met ASUS smartphones.

ASUS ZenWatch

What's Next herinnert u onmiddellijk aan de volgende belangrijke taak of gebeurtenis, identificeert zaken waarvoor een speciale herinnering nodig is en vermindert het aantal afleidingen, zodat u zich kunt concentreren op wat belangrijk is.

De hele dag door handig

Android Wear organiseert uw informatie, suggereert wat u nodig hebt en toont het u voordat u er om hoeft te vragen. Ontvang in een oogopslag berichten van vrienden, vergaderingsmeldingen en weerupdates.

Zeg gewoon "OK Google"

Reageer met uw stem op teksten, chats en e-mails. Stel vragen zoals "Gaat het dit weekend regenen?" en krijgt duidelijke antwoorden.

Navigation

Flight

Hangout

OK Google

ASUS ZenWatch

Creëer stilte met een zwaai van uw hand

Demp eenvoudig een inkomende oproep door uw hand over de wijzerplaat van de ASUS ZenWatch te plaatsen. Dit helpt u situaties te vermijden waarbij een ringtone anderen zou storen.

Ontgrendelen zonder ZenWatch

Ontgrendelen met ZenWatch

 • /Stap1
  Ontwaak
 • /Stap2
  Veeg
 • /Stap3
  Voer code in
 • /Stap4
  Startscherm
 • /Stap1
  Ontwaak
 • /Stap2
  Veeg en klaar

Beveiliging op de eenvoudige manier

Het beveiligen van uw telefoon was nog nooit zo gemakkelijk. Watch Unlock verandert de ASUS ZenWatch in een universele sleutel waarmee u snel uw telefoon of tablet ontgrendelt, gewoon door de wijzerplaat aan te raken.

Ontgrendelen ZONDER ZenWatch

Ontgrendelen MET ZenWatch

Blijf altijd binnen bereik

Find My Phone helpt dragers hun telefoon te vinden wanneer deze zoek is, door hem op afstand te laten overgaan. Als alternatief kan de ASUS ZenWatch Manager op de smartphone worden gebruikt om een ​​vermiste ASUS ZenWatch te vinden door deze te laten trillen en knipperen.

ASUS ZenWatch

Totale luxe ontmoet totale controle

Krijg met de ASUS ZenWatch de controle over bedrijfspresentaties en lezingen. Presentation Control laat u eenvoudig navigeren tussen dia's, uw voortgang volgen en een oogje houden op de verstreken tijd, zodat u zich kunt blijven concentreren op het te presenteren materiaal.