Wellness

Uw leven, perfect getimed

De ASUS ZenWatch bevat een schat aan functies die u een gezonde levensstijl helpen te handhaven en uw persoonlijke fitnessdoelen te bereiken.

ASUS ZenWatch ASUS ZenWatch

Nu is de tijd voor
een gezond leven

De ASUS ZenWatch bevat een volledig toegeruste wellness manager om u te helpen uw leven in balans te houden.

ASUS ZenWatch

Uw toegewijde trainer

Volgt en toont een verscheidenheid aan gezondheidsgerelateerde statistieken, inclusief stappenteller, calorieverbruik, hartslag, duur van de activiteit en trainingsintensiteit.

U kunt activiteitsdoelen instellen - zoals het aantal te lopen stappen per dag - en deze doelen dan zowel op de ASUS ZenWatch als in de Wellness app volgen.

Meten,
Ontspannen

De ASUS ZenWatch maakt gebruik van een ingebouwde biosensor om uw ontspanningsniveau te meten en geeft u vervolgens een eenvoudig te begrijpen ontspanningsscore en advies op basis van de resultaten.

Klaar voor een rijker,
gezonder leven

Met de ASUS ZenWatch en de Wellness app op uw smarthphone kunt u dagelijkse en wekelijkse activiteitensamenvattingen bekijken, gepresenteerd als aantrekkelijk uitziende en eenvoudig te begrijpen tijdlijnen en grafieken.

ASUS ZenWatch ASUS ZenWatch ASUS ZenWatch ASUS ZenWatch
ASUS ZenWatch ASUS ZenWatch ASUS ZenWatch
ASUS ZenWatch
Dagelijks
Wekelijks

Calorieverbruik

Uitgebreid overzicht van activiteitsduur, aantal stappen, calorieën en afstand. Controleer of u het activiteitsdoel hebt behaald.

ASUS ZenWatch

De weg naar beter begint hier

UP van Jawbone™ is een revolutionair systeem dat u begeleidt tijdens elke stap op weg naar een beter, gezonder leven. Om te beginnen leert UP u kennen - door uw activiteit te volgen. Vervolgens toont het hoe u eenvoudige aanpassingen kunt doen die, na verloop van tijd, tot een geheel nieuwe persoon leiden.