ASUS V161 All-in-One pc

De flexibele All-in-One pc voor uw bedrijf

De ASUS V161 All-in-One pc is voorzien van een 15,6” 16:9 LED-verlicht scherm dat zorgt voor haarscherpe beelden en een lager energieverbruik. Het 10-punts touchpaneel met one-touch ontwaken vanuit slaapstand biedt een responsieve en soepele touchervaring. De V161 is ontworpen voor gemakkelijke connectiviteit, en is uitgerust met 2 seriële (COM) poorten, 4 USB 3.1 Gen 1-poorten, 1 VGA-poort en 1 HDMI-uitgang, voor gemakkelijk aansluiten op andere zakelijke apparaten - van barcodelezers en POS-systemen in de detailhandel tot projectoren op school. Het ventilatorloze ontwerp vermindert het operationele geluid en verbetert de betrouwbaarheid door stof in het systeem te verminderen.

Prestaties

De power om meer te doen

De ASUS All-in-One pc wordt aangedreven door een Intel® Celeron® en Intel® HD graphics, en heeft ondersteuning voor maximaal 8GB DDR4-geheugen, voor eenvoudige multitasking, verbeterde prestaties en betere energie-efficiëntie, wat u er ook mee wilt doen.

Besturingssysteem

Windows 10 Pro voor zakelijk succes

Windows 10 Pro-apparaten bieden u de krachtige benodigdheden die u nodig hebt voor uw zakelijke pc's - meer beveiligingsfuncties, verbeterde besturing en robuuste en innovatieve apparaten - en om het uiterste uit uw resources te halen om meer gedaan te krijgen.

Scherm

Capacitief 10-punts multi-touch scherm met one-touch ontwaken

De ASUS All-in-One PC V161 heeft een 15,6” scherm met capacitieve 10-punts multitouch om gebruikers een soepele en responsieve invoerervaring te bieden. Een enkele tik is alles wat nodig is om de V161 uit de slaapstand te halen, waardoor hij perfect is voor veelgebruikte POS-systemen en zelfbedieningskiosken.

Uitbreidbaarheid

Gemakkelijke connectiviteit

De V161 is ontworpen voor handige connectiviteit en is uitgerust met 2 seriële (COM) poorten, 4 USB 3.1 Gen 1-poorten, een VGA-poort en een HDMI-uitgang. Hij is eenvoudig aan te sluiten op andere zakelijke apparatuur - van projectoren op school tot barcodelezers en POS-systemen in de detailhandel. De extra COM-poort ondersteunt een breed scala aan apparatuur en biedt daarmee flexibeler gebruik - ideaal voor bedrijven die blijven uitbreiden.

Oplossingen voor elke werkplek

Detailhandel

ASUS All-in-One pc's zijn perfect voor omgevingen met beperkte ruimte. Ze hebben een gestroomlijnd, geavanceerd ontwerp, met een multi-touch scherm voor snelle, vlot reagerende navigatie, en ingebouwde USB 3.1 Gen 1 en seriële (COM) poorten voor het aansluiten van zakelijke apparaten zoals barcodelezers en creditcardlezers. Samen met een slank en VESA-montage compliant ontwerp is de V161 de ideale keus voor toonbanken in winkels.

Onderwijs

ASUS All-in-One pc's zijn gebruiksvriendelijke en eenvoudig te beheren pc's die perfect zijn voor het onderwijs. Ze bieden scherpe weergave van visuele en audio content en bieden intuïtieve touchbediening voor studenten en docenten, waardoor leren leuker en interactiever wordt.

Industrieleidende betrouwbaarheid

ASUSPRO All-in-One pc's zijn ontworpen om de beste kwaliteit, betrouwbaarheid en bruikbaarheid te bieden. Alle units zijn getest om hun marktleidende prestaties te waarborgen op kritieke testonderdelen.

Betrouwbaarheid

Getest voor perfectie

ASUS zakelijke desktops worden onderworpen aan een serie uitvoerige geluids-, tril-, val- en thermische tests om te waarborgen dat ze voldoen aan onze veeleisende normen en de door andere fabrikanten gebruikte normen overtreffen. U kunt er dus zeker van zijn dat de nieuwe computer overal mee overweg kan: van extreem droge, ijzige -30°C tot warme, vochtige 60°C omgevingen, maar ook met schokken en stoten tijdens het transport.
 • Triltest

 • Valtest

 • Poorttest

 • Temperatuur- en
  Vochtigheidstest

 • Geluidstest

 • Netspanning- en
  Frequentietest


Beveiliging

Totale fysieke bescherming

De bescherming van intellectueel eigendom, bedrijfsgegevens en fysieke activa wordt een managementprioriteit vooral in de huidige kenniseconomie. ASUSPRO begrijpt dat, en daarom zijn onze desktopoplossingen gebouwd met geavanceerde beveiligingsfuncties om uw bedrijf en uw toekomst veilig te houden.
 • Kensington-slot

  ASUSPRO desktops worden geleverd met een Kensington-slot voor additioneel activabeheer beveiliging. Houd uw hardware en vertrouwelijke gegevens goed beschermd.


Ontworpen met het oog op het milieu

De energiezuinige ASUSPRO zakelijke desktops beschermen het milieu en helpen tegelijk de operationele kosten voor bedrijven te verlagen.

Milieuvriendelijk

Bescherm het milieu

ASUSPRO-producten zijn toegewijd aan het creëren van een duurzame toekomst en volgen strenge milieu-eisen in alle fasen van de levenscyclus van het product. Daarom ontvingen ze een aantal van de hoogste milieucertificeringen in deze branche, waaronder ENERGY STAR en EPEAT® Gold.1


 1. Certificeringen zoals EPEAT kunnen variëren per model en land. Meer informatie over EPEAT is te vinden op http://www.epeat.net/
 2. Productfoto's zijn enkel ter referentie, de daadwerkelijke geleverde goederen prevaleren.
comparison icon
Compare (0)