ASUS VA27UQSB Business Monitor - 27", 4K UHD (3840 x 2160), IPS, HDR-10, DisplayPort, dubbele HDMI, stereoluidsprekers, Flicker-free, blauwlichtfilter, ergonomisch ontwerp, wandmonteerbaar, groene duurzaamheid
 • 27", 4K UHD (3840 x 2160) resolutie scherm met IPS 178° brede kijkhoek, voor scherpe en indringende beelden
 • Uitgebreide connectiviteit inclusief dubbele HDMI, DisplayPort en USB-hub
 • Ondersteuning van HDR-10 om heldere en donkere gebieden te verbeteren, levert een levensechte kijkervaring
 • Ergonomisch ontwerp met kantel-, draai-, pivot- en hoogteverstelling, voor een comfortabele kijkervaring
 • ASUS DisplayWidget Center laat gebruikers eenvoudig monitorinstellingen wijzigen via een intuïtieve interface
 • ASUS Eye Care-monitoren zijn voorzien van TÜV Rheinland-gecertificeerde Flicker-free en Low Blue Light technologieën, om een comfortabele kijkervaring te waarborgen
 • Groene duurzaamheid met papieren verpakkingen en energiezuinige prestaties die voldoen aan milieunormen
VA27UQSB

ASUS Business Monitor

Verhoogde productiviteit

De USB-C monitor verbetert productiviteit via één kabel

De ASUS VA27UQSB is een 27” 4K HDR (3840 x 2160) monitor met een randloos IPS-paneel voor groothoekweergave, om ongelooflijk scherpe beelden en verbluffende videoweergave te leveren. Dankzij dubbele HDMI, DisplayPort en vier USB-A downstreampoorten kunt u uw desktop/notebook en USB-apparaten tegelijkertijd aansluiten. Het zeer ergonomische ontwerp met kantel-, draai-, pivot- en hoogteverstelling en het TÜV Rheinland-gecertificeerde Flicker-free en Low Blue Light zorgen voor een comfortabele kijkervaring.

Levensechte beelden met 178° brede kijkhoek

Het randloze IPS-paneel biedt 178° kijkhoeken, zowel horizontaal als verticaal, om vanuit vrijwel elke richting te genieten van de prachtige beelden.

IPS-paneel met 178 graden kijkhoeken.
Onberispelijk gedetailleerde beelden in 4K HDR

Onberispelijk gedetailleerde beelden in 4K HDR

De VA27UQSB dompelt u onder in een wereld vol adembenemende detailniveaus. Het 4K UHD-paneel (3840 x 2160) met HDR-10-ondersteuning laat u profiteren van helderder wit en donkerder zwart, wat resulteert in een rijke, scherpe en levensechte kijkervaring.

Uitgebreide connectiviteit

Dankzij de dubbele HDMI-poorten kunt u uw desktop/notebook en een ander HDMI-apparaat tegelijkertijd aansluiten. U hoeft dus niet steeds opnieuw van aansluiting te wisselen. De VA27UQSB biedt ook DisplayPort en vier USB-A downstreampoorten, zodat hij compatibel is met een groot aantal apparaten. Hij heeft ook een doorluspoort voor de hoofdtelefoonaansluiting.

ASUS DisplayWidget Center

ASUS DisplayWidget Center is een app om monitorinstellingen aan te passen met een muis in plaats van met de knoppen op de monitor.
>>Meer info over ASUS DisplayWidget Center<<

Demonstratie ingebouwde luidsprekers monitor

Ergonomisch ontwerp

Flexibele kantel-, draai-, pivot- en hoogte-instellingen maken het gemakkelijk om de meest comfortabele kijkpositie te vinden. Het scherm kan ook volledig 90° worden gedraaid tot een staande positie, wat ideaal is voor het werken met lange documenten, het schrijven van code of het surfen op websites.

Hoogteverstelling (0 ~ 150mm)
Draaien (+180° ~ -180°)
Kantelen (+35° ~ -5°)
Pivot (+90° ~ -90°)

Bescherm uw ogen met ASUS Eye Care-technologie

icon

ASUS blauwlichtfilter

Voor kijkcomfort en bescherming tegen mogelijk schadelijk blauw licht biedt het intuïtieve en flexibele opties met naadloze aanpassingen die gemakkelijk toegankelijk zijn via het on-screen weergavemenu.

blauwlicht machine
blauwlicht scherm

ASUS Flicker-free technologie

Zeg vaarwel tegen die vermoeide, gespannen ogen. Flicker-Free technologie helpt schermflikkeringen te verminderen, wat een meer comfortabele omgeving oplevert voor marathon filmavondjes. Het is ontworpen om gespannen en vermoeide ogen en hoofdpijn te voorkomen wanneer u talloze lange uren doorbrengt voor het scherm.

Met ASUS Flicker-Free technologie
Met ASUS Flicker-Free technologie
Zonder ASUS Flicker-Free technologie
Zonder ASUS Flicker-Free technologie
Mini pc-montage ruimtebesparend ontwerp

Ruimtebesparend ontwerp

Bepaalde ASUS-monitoren zijn compatibel met de door ASUS ontworpen mini-PC-kit*(MKT02), waarmee gebruikers NUC's / Mini-pc's aan de achterkant van de monitorvoet kunnen monteren, voor ruimtebesparing en een opgeruimd bureaublad.


*De Mini-PC Kit (MKT02) is een optionele accessoire of wordt afzonderlijk verkocht, afhankelijk van de regio.

Milieucertificering*

De ASUS VA27UQSB is streng getest om te voldoen aan de eisen van toonaangevende duurzaamheidscertificeringen. Deze tests omvatten een uitgebreide database met actuele criteria, onafhankelijke verificatie en een gestructureerd systeem voor voortdurende verbetering.

Epeat Silver, ENERGY STAR, TCO CERTIFIED logo's

Milieuvriendelijke verpakking

De ASUS VA27UQSB is FSC Mix-gecertificeerd, dankzij de duurzame verpakking die gemaakt is van minstens 80% gerecycled karton. ASUS heeft de verpakking ontworpen om gewicht en volume te minimaliseren, wat natuurlijke hulpbronnen helpt te besparen en het mogelijk maakt om meer apparaten te vervoeren in een enkele transportcontainer.

Het keurmerk van verantwoorde bosbouw
 • Wereldwijd pictogram om milieuvriendelijke materialen weer te geven

  Milieuvriendelijke materialen

  Uitgebreid onderzoek en ontwikkeling zorgen ervoor dat de ASUS VA27UQSB is gemaakt van milieuvriendelijke materialen zoals 85% post-consumer recycled (PCR) kunststoffen en componenten zoals kwikvrije panelen.

*EPEAT-geregistreerd waar van toepassing. De EPEAT-registratie verschilt per land. Zie www.epeat.net voor de registratiestatus per land.
comparison icon
Compare (0)