ASUS VA247HE Eye Care-monitor – 23.8”, Full HD, randloos, 75Hz, Adaptive-Sync/FreeSync™, Low Blue Light, Flicker Free, wandmonteerbaar
  • Paneel met 23.8" Full HD (1920x1080) randloos ontwerp met 178° brede kijkhoek
  • Tot 75Hz verversingssnelheid met Adaptive-Sync/FreeSync™ technologie om af te rekenen met tracing en te zorgen voor scherpe en heldere videoweergave
  • ASUS-exclusieve GamePlus voor betere gaming-ervaring
  • VESA wand-monteerbaar om ruimte te besparen op bureaublad
  • ASUS Eye Care-monitoren zijn voorzien van TÜV Rheinland-gecertificeerde Flicker-free en Low Blue Light technologieën, om een comfortabele kijkervaring te waarborgen
VA247HE
Vergelijken

Superieure beeldkwaliteit ontmoet klassiek elegant ontwerp

De ASUS VA247HE Eye Care Monitor is voorzien van een 23.8” Full HD-paneel (1920 x 1080) met 178° brede kijkhoek dat levendige beeldkwaliteit biedt. Tot 75Hz verversingssnelheid met Adaptive-Sync/FreeSync™ technologie om af te rekenen met tracing en te zorgen voor scherpe en heldere videoweergave. Het is bovendien voorzien van TÜV Rheinland-gecertificeerde Flicker-free en Low Blue Light technologieën, om een comfortabele kijkervaring te waarborgen.
Kijkperfectie

Gebruikers worden getrakteerd op levendige, levensechte beelden dankzij de 3000:1 hoge contrastverhouding voor het donkerste zwart en het helderste wit. Intussen zorgt het paneel met 178° brede kijkhoeken voor minimale vervorming en kleurverschuiving, zelfs indien bekeken vanuit extreme standpunten.
Randloos ontwerp

Maakt het perfect voor vrijwel naadloze opstellingen met meerdere schermen, om nog beter op te gaan in de activiteit.
Supervloeiende beelden dankzij Adaptive-Sync/FreeSync™

Adaptive-Sync/FreeSync™ technologie helpt af te rekenen met screen tearing en schokkerige frame rates, voor vloeiende beelden en soepele gameplay. Dit geeft de overhand in first person shooters, race games, real-time strategie en sporttitels. (Adaptive-Sync/FreeSync™ werkt bij verversingssnelheden variërend van 48Hz tot 75Hz)
ASUS-exclusieve GamePlus-technologie

Wanneer het gaat om het ontwerp, houdt ASUS altijd rekening met zijn klanten - zo biedt de ASUS-exclusieve GamePlus-sneltoets met vizier, timer, FPS-teller en schermuitlijnfuncties in-game verbeteringen die je het beste uit games helpen halen. Deze functie werd mede ontwikkeld op basis van feedback van professionele gamers, zodat deze hun gaming-vaardigheden kunnen oefenen en verbeteren.
ASUS-exclusieve Splendid-technologieën

We hebben de lat hoger gelegd door enkele van onze in eigen beheer ontwikkelde technologieën te verwerken, om een echt levendige visuele ervaring te bieden. Splendid Video Intelligence-technologie optimaliseert video's en foto's door kleurhelderheid, contrast en scherpte te verbeteren. Splendid heeft twee nieuwe modi - Lezen en Donkere ruimte - als aanvulling op de Landschap, Standaard, Theater, sRGB en Nachtzicht modi. Low Blue Light en Flicker-free technologieën verminderen verder de druk op de ogen bij langdurig gebruik.

Bescherming van de ogen met ASUS Eye Care-technologieASUS Blue Light-filter

Het exclusieve ASUS Blue Light-filter beschermt tegen schadelijk blauw licht. Het is gemakkelijk toegankelijk, intuïtief en flexibel met naadloze aanpassing (0 tot maximaal) via het OSD-menu.

Flicker Free-technologie

Zeg vaarwel tegen die vermoeide, gespannen ogen. Om flikkeringen te verminderen zijn ASUS-schermen voorzien van TÜV Rheinland-gecertificeerde ASUS Flicker-Free technologie, voor een comfortabele kijkervaring. Deze technologie helpt vermoeide ogen en andere schadelijke effecten te minimaliseren, vooral bij het urenlang naar het scherm turen tijdens het bekijken van favoriete video's.

comparison icon
Compare (0)