ASUS VP228HE Gaming Monitor - 21.5" FHD (1920x1080) , 1ms, Low Blue Light, Flicker Free
  • 21,5" Full HD-monitor met 1ms (GTG) snelle reactietijd rekent af met ghosting- en tracereffecten, voor meer vloeiende videoweergave.
  • ASUS-exclusieve GamePlus biedt vizier- en timerfuncties, voor een betere gaming-ervaring.
  • TÜV Rheinland-gecertificeerde ASUS Flicker-Free en Low Blue Light technologieën.
  • Robuuste connectiviteit, waaronder HDMI en D-sub poorten. Plus 1,5 Watt stereo luidsprekers
VP228HE

ASUS-monitoren - winnaar van PCMag's Reader's Choice Award 2015

Veel van Asus' tevredenheidsratings stonden (gedeeld) eerste in ons onderzoek en de scores kwamen gemiddeld nooit onder de 9 op onze schaal van 0-10. Niemand doet er verkeerd aan om een Asus pc-scherm te kopen, welk formaat dan ook. >> Meer informatie.

Superieure beeldkwaliteit ontmoet klassiek elegant ontwerp

De VP228HE 21,5" Full HD monitor, met 100.000.000:1 hoge contrast ratio, ASUS-exclusieve SplendidPlus en VividPixel technologieën is geoptimaliseerd voor de beste beeld- en kleurkwaliteit. Deze aanpak wordt doorgetrokken in de stevige voet en het slanke profiel, zonder dat het waarborgen van stabiliteit en duurzaamheid ten koste gaat van de stijl.100.000.000:1 ASUS Smart Contrast Ratio

Verbetert het schermcontrast op dynamische wijze door de helderheid van de achtergrondverlichting aan te passen om zo het donkerste zwart en het helderste wit te bereiken – voor het leveren van levensechte beelden.

Snelle 1ms reactietijd

1ms (GTG) snelle reactietijd rekent af met ghosting- en tracereffecten, voor meer vloeiende videoweergave.
   ASUS-exclusieve GamePlus-technologie

Als het gaat om design, houdt ASUS altijd de klant in gedachte - de ASUS VP228HE is uitgerust met de ASUS-exclusieve GamePlus-sneltoets met vizier- en timerfuncties. Gamers kunnen kiezen uit vier verschillende, bij de spelomgeving passende viziertypes, terwijl de timerfunctie spelers op de hoogte houdt van de verstreken tijd in real-time strategiespellen. Deze hulpmiddelen stellen gamers in staat hun spelvaardigheden te trainen en te verbeteren.
 ASUS-exclusieve SplendidPlus-technologie

We hebben de lat hoger gelegd door enkele van onze gepatenteerde technologieën te verwerken in de ASUS VP228HE, om een echt levendige visuele ervaring te bieden. De VP228HE is voorzien van de nieuwe SplendidPlus™ Video Intelligence-technologie, die video's en foto's optimaliseert door kleurhelderheid, contrast en scherpte te verbeteren. SplendidPlus™ heeft twee nieuwe modi - Lezen en Donkere ruimte - als aanvulling op de Landschap, Standaard, Theater, sRGB en Nachtzicht modi. Laag blauw licht en Flicker-free technologieën verminderen verder de druk op de ogen bij langdurig gebruik.VividPixel-technologie voor de beste beeldkwaliteit

ASUS VividPixel-technologie helpt beeldcontouren te verbeteren en vermindert ruisbalken, voor kristalhelder en detail-geörienteerd kijken.Bescherm de ogen met ASUS Eye Care-technologie


Ultra-low Blue Light-monitor
Het TÜV Rheinland-gecertificeerde ASUS Blue Light-filter beschermt u tegen schadelijk blauw licht, en biedt via een sneltoets gemakkelijke toegang tot de vier verschillende filterinstellingen. De VP228HE heeft strenge prestatietests ondergaan en is gecertificeerd door TÜV Rheinland-laboratoria, een wereldwijde leverancier van technische, veiligheids- en certificeringsdiensten, om flikkervrij te zijn en lage blauw lichtniveaus uit te stralen.

   
 

Niveau 1 is ideaal voor normaal surfen op het web, en biedt uitstekende kleurweergave voor levensechte beelden met minimale kleurverschuiving.

 

Niveau 2 is ideaal voor het bekijken van foto's en video's, met een perfecte balans voor hoge beeldkwaliteit.

   
 

Niveau 3 biedt het uiterlijk van echt papier, waardoor het ideaal is voor urenlang lezen of tekstverwerking.

 

Niveau 4 is ideaal voor omgevingen met gedimd omgevingslicht.

Flicker-Free technologie

Zeg vaarwel tegen die vermoeide, gespannen ogen. De VP228HE is voorzien van TÜV Rheinland-gecertificeerde ASUS Flicker-Free technologie, om flikkeringen te verminderen, voor een comfortabele kijkervaring. Deze technologie helpt vermoeide ogen en andere schadelijke effecten te minimaliseren, vooral bij het urenlang naar het scherm turen tijdens het bekijken van favoriete video's.Verwante producten
previous image
next image
comparison icon
Compare (0)