ASUS VP229Q Eye Care Monitor – 21.5 inch, FHD (Full HD 1920 x 1080), IPS, Frameless, 75Hz, Adaptive-Sync/FreeSync™, DisplayPort, HDMI, Eye Care, Low Blue Light, Flicker Free, Wall Mountable
  • 21.5" Full HD (1920 x 1080) LED-verlicht beeldscherm met IPS-paneel met 178° brede kijkhoek
  • Tot 75Hz verversingssnelheid met Adaptive-Sync/FreeSync™ technologie om af te rekenen met tracing en te zorgen voor scherpe en heldere videoweergave.
  • Uitgebreide connectiviteit, waaronder DisplayPort, HDMI en D-sub poorten. Plus 1,5 Watt stereo luidsprekers
  • ASUS Eye Care-monitoren zijn voorzien van TÜV Rheinland-gecertificeerde Flicker-free en Low Blue Light technologieën, om een comfortabele kijkervaring te waarborgen
  • Ondersteunt zowel Adaptive-Sync met NVIDIA GeForce* videokaarten als FreeSync met AMD Radeon videokaarten *Compatibel met NVIDIA GeForce GTX 10-serie, GTX 16-serie, RTX 20-serie en nieuwere videokaarten
VP229Q

VP229Q randloze Eye Care-monitor

De ASUS VP229 is een 21.5” Full HD-monitor met een randloos IPS-paneel voor groothoekweergave, voor ongelooflijk scherpe beelden en verbluffende videoweergave. Tot 75Hz verversingssnelheid met Adaptive-Sync/FreeSync™ technologie om af te rekenen met tracing en te zorgen voor scherpe en heldere videoweergave. TÜV Rheinland-gecertificeerde Flicker-Free en Low Blue Light-technologieën zorgen voor een comfortabele kijkervaring.
Levensechte beelden met 178° brede kijkhoek

De Full HD-resolutie en het randloze IPS-paneel bieden 178° kijkhoeken, zowel horizontaal als verticaal, zodat men vanuit vrijwel elke richting van de prachtige beelden kan genieten.
Supervloeiende beelden dankzij AMD FreeSync

Adaptive-Sync/FreeSync™ technologie helpt af te rekenen met screen tearing en schokkerige frame rates, voor vloeiende beelden en soepele gameplay. Dit geeft de overhand in first person shooters, race games, real-time strategie en sporttitels. (Adaptive-Sync/FreeSync™ werkt bij verversingssnelheden variërend van 48Hz tot 75Hz)
ASUS-exclusieve GamePlus-technologie

Wanneer het gaat om het ontwerp, houdt ASUS altijd rekening met zijn klanten - zo biedt de ASUS-exclusieve GamePlus-sneltoets met vizier, timer, FPS-teller en schermuitlijnfuncties in-game verbeteringen die je het beste uit games helpen halen. Deze functie werd mede ontwikkeld op basis van feedback van professionele gamers, zodat deze hun gaming-vaardigheden kunnen oefenen en verbeteren.
Bescherming van de ogen met ASUS Eye Care-technologieASUS Blue Light Filter

Het TÜV Rheinland-gecertificeerde ASUS Blue Light-filter beschermt tegen schadelijk blauw licht Het is gemakkelijk toegankelijk, intuïtief en flexibel met naadloze aanpassing (0 tot maximaal) via het OSD-menu.

Flicker-free technologie

Zeg vaarwel tegen die vermoeide, gespannen ogen. TÜV Rheinland-gecertificeerde ASUS Flicker-Free technologie om flikkeringen te verminderen, voor een comfortabele kijkervaring. Deze technologie helpt vermoeide ogen en andere schadelijke effecten te minimaliseren, vooral bij het urenlang naar het scherm turen tijdens het bekijken van favoriete video's.

Verwante producten
previous image
next image
comparison icon
Compare (0)