ASUS VZ27EHF Eye Care Gaming Monitor – 27” Full HD (1920 x 1080), IPS, randloos, 100Hz, Adaptive-Sync, 1ms MPRT, HDMI, Low Blue Light, Flicker Free, wandmontage
 • 27” Full HD (1920 x 1080) IPS gaming-monitor met stijlvol ultraslank profiel van slechts 6,5mm dun
 • SmoothMotion 100Hz verversingssnelheid en 1ms MPRT leveren een naadloze, visuele ervaring zonder tearing door VRR (variable refresh rate) mogelijk te maken
 • VESA wand-monteerbaar om ruimte te besparen op bureaublad
 • TÜV Rheinland-gecertificeerd voor Flicker-Free en Low Blue Light-technologie, om een comfortabele kijkervaring te waarborgen
 VZ27EHF
De ASUS VZ27EHF is een 27” IPS Eye Care gaming-monitor met snelle 100Hz verversingssnelheid en Adaptive-Sync technologie om een eind te maken aan screen tearing en schokkerige frame rates, voor een vloeiendere ervaring dan ooit.

ASUS VZ27EHF Eye Care Gaming Monitor

SOEPEL WERKEN EN GAMEN

De ASUS VZ27EHF Eye Care Gaming Monitor is voorzien van een 27" IPS-paneel met Full HD (1920 x 1080) resolutie, en biedt een ultraslank profiel van slechts 6,5mm op het dunste punt, plus levendige beeldkwaliteit. Met snelle 100Hz verversingssnelheid en Adaptive-Sync technologie om een eind te maken aan screen tearing en schokkerige frame rates, voor een vloeiendere ervaring dan ooit. Hij is tevens voorzien van TÜV Rheinland-gecertificeerde Flicker-Free en Low Blue Light technologieën, om te zorgen voor een comfortabele kijkervaring.

Vloeiende kijkervaring met 100Hz SmoothMotion

Met hoge 100Hz verversingssnelheid en Adaptive-Sync technologie om screen tearing en haperingen in de frame rates te voorkomen. De inhoud op het scherm wordt 1,67 keer sneller ververst dan bij een standaard verversingssnelheid van 60Hz, voor vloeiendere animaties bij video's, casual gaming en dagelijks werk, om te profiteren van een vloeiendere ervaring dan ooit tevoren.

 • 100Hz zorgt voor soepel scrollende teksten en artikelen

  Scrollen door teksten en artikelen

 • 100Hz levert vloeiende videostreamingweergave

  Video streaming

 • 100Hz zorgt voor een vloeiende gaming-ervaring

  Casual gaming

Vloeiende gameplay

Een verversingssnelheid van 100Hz en een Moving Picture Response Time (MPRT) van 1ms helpen beeldvervaging en bewegingsonscherpte te verminderen, perfect voor snelle games waarbij snel moet worden gereageerd op wat er op het scherm gebeurt. Bovendien helpt AdaptiveSync-technologie af te rekenen met screen tearing en schokkerige frame rates, voor uiterst vloeiende gameplay.

100Hz verversingssnelheid en AMD FreeSync™ voor vloeiende beelden

Een verversingssnelheid van 100Hz en een Moving Picture Response Time (MPRT) van 1ms helpen beeldvervaging en bewegingsonscherpte te verminderen, waardoor de VZ27EHF perfect is voor snelle games waarbij snel moet worden gereageerd op wat er op het scherm gebeurt. Bovendien helpt AdaptiveSync-technologie af te rekenen met screen tearing en schokkerige frame rates, voor uiterst vloeiende gameplay.

ASUS-exclusieve GamePlus-technologie

Wanneer het gaat om het ontwerp, houdt ASUS altijd rekening met zijn klanten - zo biedt de ASUS-exclusieve GamePlus-sneltoets met vizier, timer, FPS-teller en schermuitlijnfuncties in-game verbeteringen die je het beste uit games helpen halen. Deze functie werd mede ontwikkeld op basis van feedback van professionele gamers, zodat deze hun gaming-vaardigheden kunnen oefenen en verbeteren.

ASUS-exclusieve GamePlus-technologie

Wanneer het gaat om het ontwerp, houdt ASUS altijd rekening met zijn klanten - zo biedt de ASUS-exclusieve GamePlus-sneltoets met vizier, timer, FPS-teller en schermuitlijnfuncties in-game verbeteringen die je het beste uit games helpen halen. Deze functie werd mede ontwikkeld op basis van feedback van professionele gamers, zodat deze hun gaming-vaardigheden kunnen oefenen en verbeteren.

Levensechte beelden met 178° brede kijkhoek

De Full HD-resolutie en het randloze IPS-paneel bieden kijkhoeken van 178°, zowel horizontaal als verticaal, zodat je vanuit vrijwel elke richting van de prachtige beelden kunt genieten.

IPS-paneel levert 178° brede kijkhoeken
twee schermen met randloos ontwerp, geschikt voor opstelling met meerdere schermen

Ultraslank profiel van 6,5 mm en randloos ontwerp

Het ultraslanke profiel is op het dunste punt slechts 6,5 mm, neemt weinig ruimte in op het bureau en past in elke omgeving. Het randloze ontwerp maakt hem perfect voor vrijwel naadloze multi-scherm opstellingen die je een nog hogere mate van immersie geven.

Bescherm je ogen met ASUS Eye Care-technologie

 • Flicker Free-technologie

ASUS Blue Light Filter

Het TÜV Rheinland-gecertificeerde ASUS Blue Light-filter beschermt tegen schadelijk blauw licht Het is gemakkelijk toegankelijk, intuïtief en flexibel met naadloze aanpassing (0 tot maximaal) via het OSD-menu. ASUS-schermen hebben strenge prestatietests ondergaan en zijn gecertificeerd door TÜV Rheinland-laboratoria, een wereldwijde leverancier van technische, veiligheids- en certificeringsdiensten.

Een landschapsfoto met blauw licht filter aan Met Blue Light Filter
Een landschapsfoto met blauw licht filter uit Zonder Blue Light Filter

Milieucertificering

De ASUS VZ27EHF is streng getest om te voldoen aan de eisen van toonaangevende duurzaamheidscertificeringen. Deze tests omvatten een uitgebreide database met actuele criteria, onafhankelijke verificatie en een gestructureerd systeem voor voortdurende verbetering.

Energy Star-certificering voor ASUS VZ27EHF
comparison icon
Compare (0)