ASUS VT168HR Touch Monitor - 15.6" (1366x768), 10-punts Touch, HDMI, Flicker-free, Low Blue Light, wandmonteerbaar, Eye Care
  • 15.6" 10-punts touchcapaciteit, geschikt voor elke toepassing waarbij een virtueel toetsenbord of multi-touch nodig is
  • -5° ~ 30° kantelhoek, flexibel genoeg voor scenario's als verlengde monitor of POS-machine
  • Plat, elegant ontwerp met VESA-montage (75mm x 75mm)
  • Apparaat heeft Windows 10 compliance test doorstaan
  • ASUS Eye Care-monitoren zijn voorzien van TÜV Rheinland-gecertificeerde Flicker-free en Low Blue Light technologieën, om een comfortabele kijkervaring te waarborgen.
VT168HR

10-punts Multi-touch - een ongelooflijk intuïtieve touch-ervaring


De ASUS VT168HR touchscreen monitor combineert 10-punts multi-touch mogelijkheden met uitmuntende beeldkwaliteit, flexibele aansluitmogelijkheden en geweldige ergonomie. Het precieze en nauwkeurige multi-touch scherm - dat tot 10 gelijktijdige aanrakingen accepteert - is geoptimaliseerd voor gebruik met Windows 10, zodat u slimmer en efficiënter kunt werken.

Windows 10-compatibelDe VT168HR heeft alle tests doorstaan ​​en we kunnen bevestigen dat hij de beste compatibiliteit en betrouwbaarheid biedt bij het Windows 10 besturingssysteem. Dit zorgt ervoor dat zowel thuisgebruikers als zakelijke gebruikers op de ASUS Touch Monitor kunnen profiteren van het nieuwe besturingssysteem van Microsoft.De touchscreen monitor die u veel meer biedtASUS Splendid Video Intelligence-technologie maakt gebruik van een kleurenengine met acht voorgeprogrammeerde modi. Deze laten u uw weergave gemakkelijk aanpassen voor de beste kleurnauwkeurigheid en natuurgetrouwheid van beelden, afhankelijk van de soort inhoud die wordt weergegeven. Een speciale sneltoets biedt toegang tot deze presets.

Lezen
Donkere ruimte
Landschap
Theater
Creëert een comfortabele ervaring, alsof een echt boek wordt gelezen, door de kleurtemperatuur en helderheid van de monitor aan te passen en zo een paperback boek te simuleren. Beste keus voor kijkplezier in een omgeving met zacht omgevingslicht. Vergroot het helderheidsbereik door meer contrastgradaties toe te voegen en de kleurverzadiging selectief te tweaken, voor meer weelderige landschappen. Verbetert het contrast en de kleurverzadiging van het beeld - levert meer levendige en meeslepende beelden waar u nog meer in opgaat.


sRGB
Gamen
Nachtzicht
Standaard
Biedt de beste prestaties voor het bekijken van grafische afbeeldingen. Brengt donkere, moeilijk zichtbare gebieden naar voren terwijl het goed verlichte delen met rust laat - waardoor in duistere hoekjes loerende tegenstanders goed zichtbaar zijn. Verhoogt op slimme wijze de Y-luminantie om slecht verlichte details te benadrukken en de schoonheid van elke scène op heldere, levendige wijze vast te leggen. Maakt documenten scherp zichtbaar en verbetert de web browser-ervaring via geoptimaliseerde kleuren en contrast.


Perfect comfort en flexibiliteit voor thuis en op kantoorOntworpen met het oog op u


De VT168HR heeft meerdere video- en randapparatuuraansluitingen, waaronder VGA en HDMI, waardoor hij voor iedereen geschikt is, zowel thuis als op kantoor.

De VT168HR heeft een elegante ronde voet met een ergonomisch ontworpen kantelbare standaard om de ideale kijkpositie te kunnen kiezen. De monitor is ook compatibel met VESA-montage, waardoor hij gemakkelijk aan de wand of op een monitorarm te plaatsen is. Geavanceerde energiebesparende functies zorgen voor lage energiekosten en maximale betrouwbaarheid, en de monitor voldoet aan strenge milieunormen zoals RoHS, ENERGY STAR en TCO.

Bescherming voor de ogen met ASUS Eye Care-technologie

Bezoek de ASUS EyeCare-microsite: https://www.asus.com/microsite/display/eye_care_technology/

 
De VT168HR heeft strenge prestatietests ondergaan en heeft Flicker-free en Low Blue Light certificeringen toegekend gekregen door TÜV Rheinland-laboratoria, een wereldwijde leverancier van technische, veiligheid, en certificeringsdiensten, voor het bieden van weergavekwaliteit met scherp beeld en het voorkomen dat gebruikers last krijgen van gespannen, vermoeide ogen.

 


Ultra-Low Blue Light-monitor

Het TÜV Rheinland-gecertificeerde ASUS Blue Light Filter beschermt gebruikers tegen schadelijk blauw licht, en biedt via een sneltoets gemakkelijke toegang tot de vier verschillende filterinstellingen. De VT168HR heeft strenge prestatietests ondergaan en is gecertificeerd door TÜV Rheinland-laboratoria, een wereldwijde leverancier van technische, veiligheids- en certificeringsdiensten, om flikkervrij te zijn en lage blauw lichtniveaus uit te stralen.


Niveau 1 is ideaal voor normaal surfen op het web, en biedt uitstekende kleurweergave voor levensechte beelden met minimale kleurverschuiving.

Niveau 2 is ideaal voor het bekijken van foto's en video's, met een perfecte balans voor hoge beeldkwaliteit.

Niveau 3 biedt het uiterlijk van echt papier, waardoor het ideaal is voor urenlang lezen of tekstverwerking.

Niveau 4 is ideaal voor omgevingen met gedimd omgevingslicht.


Flicker Free-technologie

Zeg vaarwel tegen die vermoeide, gespannen ogen. De VT168HR is voorzien van TÜV Rheinland-gecertificeerde ASUS Flicker-Free technologie om flikkeringen te verminderen, voor een comfortabele kijkervaring. Deze technologie helpt vermoeide ogen en andere schadelijke effecten te minimaliseren, vooral bij het urenlang naar het scherm turen tijdens het bekijken van favoriete video's.comparison icon
Compare (0)