ASUS VT229H Touch Monitor - 21,5" FHD (1920x1080), 10-punts Touch, IPS, 178° brede kijkhoek, randloos, Flicker-free, Low Blue Light, HDMI, 7H hardheid
  • 21,5” Full HD IPS-technologie met verbluffend brede kijkhoeken van 178°
  • 10-punts multi-touch capaciteit met een 7H-hardheid scherm zorgt voor een vloeiende en duurzame touch-ervaring.
  • Windows 10 compliance
  • Het randloze ontwerp maakt het perfect voor bijna naadloze multi-display opstellingen
  • ASUS Eye Care-monitoren zijn voorzien van TÜV Rheinland-gecertificeerde Flicker-free en Low Blue Light technologieën, om een comfortabele kijkervaring te waarborgen
VT229H
VT229H, front view, with a finger touching the screen

 

ASUS VT229H Multi-touch MONITOR

Schoonheid binnen handbereik

10-punts Multi-touch - een ongelooflijk intuïtieve touch-ervaring

De ASUS VT229H touchscreen monitor combineert 10-punts multi-touch mogelijkheden met uitmuntende beeldkwaliteit, flexibele aansluitmogelijkheden, duurzaamheid en geweldige ergonomie.

Het precieze en nauwkeurige multi-touch scherm is voorzien van 7H hardheid en maakt tot 10 gelijktijdige aanrakingen mogelijk. Het is geoptimaliseerd voor gebruik met Windows 10, zodat u slimmer en efficiënter kunt werken. Daarnaast is het dankzij de bescherming en duurzaamheid perfect voor publiek gebruik.

De VT229H heeft alle tests doorstaan ​​en de bevestiging gekregen dat het scherm de beste compatibiliteit en betrouwbaarheid biedt met het Windows 10 besturingssysteem. Dit zorgt ervoor dat zowel thuisgebruikers als zakelijke gebruikers op de ASUS Touch Monitor kunnen profiteren van het nieuwe besturingssysteem van Microsoft.

Gewoon tikken, slepen, knijpen, zoomen of draaien met uw vingers voor een verbazingwekkend natuurlijke en moeiteloze touch-ervaring. Alle Windows 10 touch-gebaren kunnen worden gebruikt op de ASUS VT229H.

 

Verbluffend levendig scherm

De ASUS VT229H heeft een 21,5” breedbeeldscherm (16:9) dat uitmuntende beeldkwaliteit levert dankzij de Full HD 1920x1080 resolutie en het 178° IPS-paneel met brede kijkhoeken. Met een snelle reactietijd van 5ms krijgt u haarscherpe beelden voor elke vorm van content. Ook kunt u de gewenste beeldverhouding kiezen voor het schalen van niet-breedbeeldbeelden - ofwel 16:9 of 4:3 - via de ASUS Aspect Ratio regeling.

 

De touchscreen monitor die u veel meer biedt

Om u een echt levendige kijkervaring te geven, bevat de VT229H enkele van onze speciale bedrijfseigen technologieën, zoals QuickFit Virtual Scale* Scale en Splendid Video Intelligence technologieën.

* Patent aangevraagd

De on-screen uitlijnraster overlay van ASUS QuickFit Virtual Scale helpt u foto's en documenten op werkelijke grootte uit te lijnen en op het scherm te bekijken voordat u ze afdrukt. Hierdoor worden ze altijd perfect afgedrukt.

Ondersteunde indelingen:
Raster: Uitlijning
Foto's: 4”x6”, 3”x5”, 2”x2”ASUS Splendid Video Intelligence-technologie maakt gebruik van een kleurenengine met acht voorgeprogrammeerde modi. Deze laten u uw weergave gemakkelijk aanpassen voor de beste kleurnauwkeurigheid en natuurgetrouwheid van beelden, afhankelijk van de soort inhoud die wordt weergegeven. Een speciale sneltoets biedt toegang tot deze presets.

 

Perfect comfort en flexibiliteit voor thuis en op kantoor

Ontworpen met het oog op u

De VT229H heeft meerdere videoaansluitingen, waaronder HDMI- en VGA-ingangen, wat hem geschikt maakt om overal te gebruiken, zowel thuis als op kantoor.

De VT229H heeft een elegante cirkelvormige basis met een ergonomisch ontworpen kantelvoet die u de ideale kijkpositie laat kiezen. De monitor is ook compatibel met VESA-montage, waardoor hij gemakkelijk aan de wand of op een monitorarm te plaatsen is. Geavanceerde energiebesparende functies zorgen voor lage energiekosten en maximale betrouwbaarheid, en het voldoet aan strenge milieunormen zoals RoHS en ENERGY STAR.

Bescherm uw ogen met ASUS Eye Care-technologie

Bezoek de ASUS EyeCare-microsite: https://www.asus.com/Microsite/display/eye_care_technology/

De VT229H heeft strenge prestatietests ondergaan en heeft Flicker-free en Low Blue Light certificeringen toegekend gekregen door TÜV Rheinland-laboratoria, een wereldwijde leverancier van technische, veiligheids- en certificeringsdiensten, voor het bieden van beeldschermkwaliteit met scherp beeld en het voorkomen dat gebruikers last krijgen van gespannen, vermoeide ogen.

Flicker-free technologie

ASUS Flicker-free technologie vermindert schermflikkeringen, voor een comfortabele kijkervaring. Deze technologie helpt vermoeide ogen en andere schadelijke aandoeningen te minimaliseren, vooral bij het urenlang naar het scherm turen tijdens het bewerken van documenten, het surfen op webpagina's of het bekijken van video's.

Met ASUS Flicker-free technologie

Zonder ASUS Flicker-free technologie

Ultra-Low Blue Light-monitor

Het TÜV Rheinland-gecertificeerde ASUS Blue Light Filter beschermt gebruikers tegen schadelijk blauw licht, en biedt via een sneltoets gemakkelijke toegang tot de vier verschillende filterinstellingen.

  • Niveau 1 is ideaal voor normaal surfen op het web, en biedt uitstekende kleurweergave voor levensechte beelden met minimale kleurverschuiving.

  • Niveau 2 is ideaal voor het bekijken van foto's en video's, met een perfecte balans voor hoge beeldkwaliteit.

  • Niveau 3 biedt het uiterlijk van echt papier, waardoor het ideaal is voor urenlang lezen of tekstverwerking.

  • Niveau 4 is ideaal voor omgevingen met gedimd omgevingslicht.

Verwante producten
previous image
next image
comparison icon
Compare (0)