ASUS ZenBeam Latte L1 draagbare LED-projector - 300 lumen, 720p, geluid door Harman Kardon, 10W Bluetooth® luidspreker, 3 uur video afspelen, draadloze projectie, ingebouwde accu, USB Type-A, HDMI®
  • Tot 300 LED lumen-output en 720p native resolutie
  • Short-throw lens projecteert een 40" beeld vanaf een afstand van 1 meter en tot een 120" beeld vanaf 3,2 meter
  • Connectiviteitsfuncties zijn onder andere draadloze mirroring voor mobiele apparaten, HDMI®, USB Type-A en aansluiting voor oortelefoon-uit
  • Ingebouwde 6000mAh accu voor 3 uur videoprojectie of 12 uur audio afspelen
  • 10W Bluetooth® stereoluidspreker met geluid van Harman Kardon, en drie audiomodi
  • Uniek koffiemokvormig ontwerp met een stoffen esthetiek
ZenBeam Latte L1

Innovatief ontwerp dat perfect is voor uw huis

Geniet van meeslepende video- en audiobelevingen in het comfort van uw huis met de ASUS ZenBeam Latte L1. Deze unieke draagbare projector in de vorm van een koffiemok is uitgerust met Harman Kardon-audio en is de eerste ter wereld met een gestructureerde stoffen esthetiek die in elke woonomgeving past. Het is ook een ontvanger van meerdere designprijzen.

Entertainment op groot scherm voor het hele gezin

De ZenBeam Latte heeft een maximale helderheid van 300 LED lumen en native resolutie van 720p. Met projectieformaten variërend van 40" tot 120" (1 tot 3,2 meter) tovert hij elke kamer om in een thuisbios waarvan het hele gezin kan genieten.

Flexibele connectiviteit

Draadloos
De ZenBeam Latte ondersteunt draadloze mirroring zodat u moeiteloos content kunt streamen vanaf uw smartphone, tablet of andere mobiele apparaten, voor high-definition entertainment.
Bekabeld
HDMI zorgt voor compatibiliteit met een breed scala aan ingangsbronnen, en de USB Type-A biedt ook een uitgang voor het opladen van apparaten.

De hele dag door meeslepende audio

Het geluid van de luidsprekers door Harman Kardon is zorgvuldig getuned om optimaal te profiteren van het stoffen ontwerp van de ZenBeam Latte. De luidspreker compenseert voor de akoestische omgeving voor betere geluidspenetratie en houdt rekening met de warmteafvoer om altijd de beste audioprestaties te garanderen.

Buitengewone audio

Exclusieve ASUS AudioWizard-software biedt vooringestelde Film-, Muziek- en Game-modi om optimale audio te garanderen voor verschillende scenario's.
  • De Film-modus verbetert vocalen en de audio in het algemeen, voor een echte bioscoopachtige ervaring.
  • De Muziek-modus versterkt de bassen en zorgt voor een breder audiobereik voor verschillende muziekgenres.
  • De Game-modus zorgt voor meer meeslepend in-game geluid en vocalen om de gaming-beleving te verbeteren.

Geniet van geweldig entertainment, binnen en buiten

Met de handige draagtas is de ZenBeam Latte overal mee naartoe te nemen, en de ingebouwde accu biedt tot 3 uur non-stop entertainment (in Eco-modus). Deze kenmerken maken de ZenBeam Latte perfect voor een kijkfeestje buitenshuis met familie en vrienden.

Kindvriendelijk kijken

Compileer en beheer een persoonlijke YouTube-videobibliotheek met de functie Video Links*. Deze vooraf geïnstalleerde software blokkeert dat YouTube automatisch video's afspeelt die niet in de afspeellijst staan, zodat de inhoud kindvriendelijk blijft.

*Alleen beschikbaar op AndroidDe ZenBeam Latte vermindert blootstelling aan schadelijk blauw licht. Projectoren zenden blauw licht uit, maar omdat het licht weerkaatst of geabsorbeerd wordt door verschillende oppervlakken, wordt de hoeveelheid blauw licht die de ogen daadwerkelijk bereikt sterk verminderd.

Gereflecteerd licht van geprojecteerde beelden zendt minder schadelijk blauw licht uit.

Gereflecteerd licht van geprojecteerde beelden zendt minder schadelijk blauw licht uit.

Al uw favorieten op één plek

Bekijk uw favoriete video's en films via de voorgeïnstalleerde Aptoide TV-app* van een externe aanbieder.

* Disclaimer: De ASUS ZenBeam Latte bevat functies die eigendom zijn van en beheerd worden door derden, zoals Aptoide TV, YouTube, Netflix en andere streamingdiensten. ASUS draagt geen verantwoordelijkheid voor en heeft geen controle over de inhoud die beschikbaar is op de hierboven genoemde platforms.

comparison icon
Compare (0)