Zenbook Pro 15 OLED (UX535)

Geef uitdrukking aan uw creativiteit, waar dan ook
Beeldscherm
Meeslepend NanoEdge 4K UHD OLED beeldscherm
Meer info over ASUS OLED-beeldschermen
OLED
levendige kleuren
100%
DCI-P3
1.000.000/1
contrastverhouding
88%
scherm/behuizing ratio
Aanraakscherm
 
 
gecertificeerd scherm
Beeldscherm
Buitengewone kleur
100%
DCI-P3
DCI - P3Adobe RGBsRGB
LCD-paneel
OLED HDR-paneel
Prestaties
Uitmuntende allround prestaties
 
Windows 10 Pro
 
Tot
Corei7
10e Gen. Intel® CPU
Tot
GTX1650Ti
NVIDIA® GPU
Tot
1TB
PCIe® Gen 3.0 x4 SSD
Tot
16GB
RAM
Graphics
Hoogwaardige graphics voor makers
Tot
GTX1650 Ti
NVIDIA® GPU
ScreenPad
De intelligente touchpad, geëvolueerd
Meer info over ScreenPad™
ScreenPad
Meer mogelijkheden
* De afgebeelde software-interface is Spotify®.
Ontwerp
Stijl, op verfijnde wijze
Connectiviteit
Volledige I/O-poorten, snelle Wi-Fi 6
SD-kaartlezerAudio-aansluitingUSB 3.2 Gen 1HDMI 2.0Thunderbolt 3 USB-C®DC-in
voor de hele woning
Afgesteld met ASUS WiFi Master Premium-technologie4 en ASUS RangeBoost
WiFi6
802.11ax
WiFi RangeBoost
technologie
WiFi SmartConnect
ondersteuning
Noise cancelation
AI-ruisonderdrukkende audiotechnologievan het volgende niveau
Druk op afspelen om de ruisonderdrukkingstechnologie te ervaren
AI-ruisonderdrukking
Gebruikerservaring
Ontworpen voor comfort en gemak
  • ErgoLift
  • Functietoetsen
  • IR-camera
De ZenBook Pro 15 OLED heeft een met precisie ontworpen ErgoLift-scharnier dat de achterkant van de laptop automatisch een beetje optilt wanneer deze wordt geopend, waardoor het toetsenbord in de optimale hoek wordt gekanteld om te typen.
Voor extra gemak kunt u schermafdrukken vastleggen, de webcam vergrendelen of de MyASUS app openen via de functietoetsen.
Met de ZenBook Pro 15 OLED en Windows Hello is uw gezicht uw wachtwoord! De infrarood (IR) camera aan de voorzijde heeft een 4-elementen lens die uw gezicht in een paar seconden herkent en u direct en veilig laat inloggen.
Software
MyASUS: uw exclusieve app-collectie
Meer info over MyASUS
Militair niveau
Robuustheid waarop u kunt vertrouwen
hoogtetest
valtest
triltest
vochtigheidstest
hoge temperatuur test
lage temperatuur test
  • Alleen op bepaalde modellen.
  • De aangegeven 2,5mm breedte van de zij-bezel is de afstand tussen de rand van het niet-actieve beeldschermgedeelte en de binnenrand van de behuizing. Met de kastbreedte inbegrepen is de zijrand 4,1mm breed. Gemeten op basis van de standaard (anti-reflectie) schermconfiguratie. De bovenste rand is 6,2 mm en de onderste 10,9 mm breed.
  • Het visuele uiterlijk van OLED-beeldschermen kan tijdens de levensduur van het product veranderen. Dit is ook te verwachten gedrag en kan effecten omvatten zoals beeldpersistentie of inbranden, waarbij het beeldscherm een zwak overblijfsel van een beeld laat zien, zelfs nadat een nieuw beeld op het scherm is verschenen. Dit lijkt alleen in extreme gebruiksgevallen voorkomen, bijvoorbeeld wanneer een statisch hoogcontrastbeeld gedurende langere tijd onafgebroken wordt weergegeven. ASUS-laptops met een OLED-scherm minimaliseren dit risico door de Dark-modus van Windows 10 als standaard in te stellen, en door het verkorten van de inactieve tijd voordat het scherm wordt uitgeschakeld - zowel op netvoeding (AC) als op accuvoeding (DC). Deze dubbele benadering minimaliseert de kans op inbranden om de levensduur van uw OLED-scherm te maximaliseren en vermindert ook onnodig energieverbruik, voor een optimale accuduur. We raden ook aan om de helderheid van uw OLED-scherm aan te passen aan uw omgevingsverlichting, in plaats van het scherm altijd op maximale helderheid te houden. U moet er ook voor zorgen dat u een geanimeerde screensaver met donkere achtergrond hebt ingeschakeld in de Windows 10 instellingen-tool.
  • Houd er rekening mee dat alle versies van ScreenPad alleen werken met het Microsoft Windows-besturingssysteem.
  • Wi-Fi Master testconfiguratie: onder gecontroleerde testomstandigheden, met streaming van Full HD YouTube-video's en AP ingesteld met één antenne op 802.11g. Daadwerkelijke wifi-bereik en -prestaties kunnen worden beïnvloed door omgevingsfactoren. Interferentie door USB 3-apparaten kan variëren afhankelijk van het apparaat. Bereikvergelijkingen hebben betrekking op een standaard laptop met een volledig metalen behuizingsontwerp.
  • Wanneer u Windows Hello instelt of gezichtslogin gebruikt met de IR-webcam, wordt de infrarood-LED geactiveerd om de snelheid en nauwkeurigheid van de gezichtsherkenning te verbeteren. Terwijl de LED oplicht, kunt u een tijdelijk klein 'rimpel'-effect zien aan de bovenkant van uw OLED-beeldscherm. Dit is verwacht gedrag, en komt alleen voor tijdens gezichtsherkenning. Het heeft geen invloed op de levensduur van het product en heeft geen blijvende gevolgen voor het scherm.
comparison icon
Compare (0)