TUF Gaming GT502 PLUS

TUF Gaming GT502

Wonderbaarlijk gesplitst!

 • Dual-chamber behuizing

  De TUF Gaming GT502 configureert onafhankelijke koelzones voor de CPU en GPU

 • Panoramisch zicht

  Panelen van gehard glas bieden tactvol getint zicht om je build te presenteren

 • Frontpaneel High-Speed USB Type-C

  Het frontpaneel is voorzien van een USB 3.2 Gen 2 Type-C poort die klaar is voor overdrachtssnelheden tot 10Gbps

 • Gereedschaploze zijpanelen

  De zijpanelen kunnen eenvoudig worden verwijderd door op een aan de achterkant van de behuizing verborgen knop te drukken

TUF GAMING

GT502

Het is wonderbaarlijk gesplitst!

Flexibel, schaalbaar en ingedeeld op alle juiste manieren: de TUF Gaming GT502 plaatst je gewaardeerde hardware vooraan en voorziet je daarnaast van een stapel koelopties om de thermische waarden in bedwang te houden en voor ultieme prestaties te zorgen. Laden, vergrendelen en toekijken hoe het schittert.

Dual-chamber behuizing

Klimaatbeheersing

De binnenkant van de GT502 is verdeeld in twee kamers, zodat je onafhankelijke koelzones kunt configureren voor de CPU en GPU. Breid je installatie naar hartenlust uit en geef systeemcomponenten de ideale omgeving voor hoge frame rates en gemakkelijk te verwerken werklasten.

 • Radiator aan bovenkant
 • Radiator aan zijkant
 • Ondersteunt tot 13 ventilatoren

VEELZIJDIGE BEVESTIGINGEN

 • Verticale videokaartmontage

Koeling of opslag

In de achterste kamer bevindt zich een 360 mm steun, waarop radiator- en ventilatorcombinaties of drie opslagapparaten kunnen worden geplaatst.

Gereedschaploze zijpanelen

Vingervriendelijke beperkingen

De TUF Gaming GT502 zet zijn bouwoptimalisaties voort met zijpanelen die eenvoudig verwijderd kunnen worden door op een aan de achterkant van de behuizing verborgen knop te drukken.

Panoramisch zicht

Enkelvoudige kiekeboe

Panelen van gehard glas aan de voor- en zijkant bieden tactvol getint zicht op de hoofdkamer en presenteren je build op indrukwekkende wijze.

Frontpaneel High-Speed USB Type-C

Binnen handbereik

Naast twee USB-A poorten heeft de TUF Gaming GT502 aan de voorkant een USB 3.2 Gen 2 Type-C poort die klaar is voor overdrachtssnelheden tot 10Gbps.

TUF Gaming-stijl geweven banden

Weven maar!

Twee duurzame en afneembare banden die tot 30 kg kunnen dragen, maken het veel gemakkelijker om de behuizing te verplaatsen, zelfs als deze volgepakt zit met hardware.

Volledig modulair ontwerp

Tot op het skelet

Of je nu de voorkeur geeft aan een bescheiden build of een volledig volgepakt gevechtsstation, de GT502 is er klaar voor. De meeste panelen en bevestigingen zijn verwijderbaar om de installatie van hardware te vergemakkelijken - haal het naar hartenlust uit elkaar en bouw het weer op naar je ideaalbeeld.

comparison icon
Compare (0)