ASUS Cerberus GeForce® GTX 1050 Ti Advanced Edition 4GB GDDR5 met strenge testen voor verbeterde betrouwbaarheid en prestaties.
  • Uitgebreid getest met de nieuwste best verkochte speltitels zoals League of Legends, Overwatch en PlayerUnknown's Battlegrounds.
  • Een sterke achterplaat versterkt de printplaat en is een opvallend uiterlijk teken van de rol van Cerberus als een krachtige beschermer.
  • Ontwerp met dubbele ventilator levert 2x zo grote luchtstroom.
  • IP5X-gecertificeerde ventilatoren zijn stofbestendig en bieden langere levensduur ventilator.
  • Eenvoudige plug & play gaming zonder dat een extra voeding nodig is.
  • Als enige in de industrie voorzien van Auto-Extreme technologie met Super Alloy Power II, levert hoogwaardige kwaliteit en superieure betrouwbaarheid.
  • Verbeter de prestaties met GPU Tweak II, reken af met lag dankzij wtfast, en stream in real time met XSplit Gamecaster.
CERBERUS-GTX1050TI-A4G
Vergelijken
ASUS-cerberus-gtx1050ti-gaming ASUS-cerberus-gtx1050ti-gaming
Gemaakt voor non-stop gaming-actie
De ASUS Cerberus GeForce® GTX 1050 Ti is de high-performance videokaart die is ontworpen met verbeterde betrouwbaarheid en spelprestaties, voor non-stop gaming-actie. We testen de kaart maximaal met de nieuwste games en voeren uitgebreide betrouwbaarheidsproeven en benchmarktesten onder zware belasting uit, wel 15x langer dan volgens de industrienormen.
ASUS-cerberus-backplate ASUS-cerberus-backplate
Sterk en robuust
De Cerberus GeForce® GTX 1050 Ti is ontworpen met een sterke achterplaat om de gevoelige componenten op de achterzijde van de kaart te beschermen en de printplaat te verstevigen. Deze stevige achterplaat is geaccentueerd met opvallende rode lijnen — een symbool van de rol van Cerberus als een krachtige beschermer.
ASUS-cerberus-best-compatibility ASUS-cerberus-best-compatibility
Speel langer — gegarandeerd!
Onze uitgebreide prestatie- en stresstests beginnen met de allernieuwste best lopende titels — zoals League of Legends, Overwatch en PlayerUnknown's Battlegrounds. Ook voeren we betrouwbaarheidsproeven uit, waaronder een 144 uur durende schijfloze systeemtest en 3DMark-benchmarktesten onder zware belasting, wel 15x langer dan volgens de industrienormen.
ASUS-0db-fan
Dubbele ventilatorkoeling
2x zo grote luchtstroom,
Dubbele geoptimaliseerde ventilatoren, zorgvuldig geselecteerd door technici, zorgen voor een 2x zo grote luchtstroom en combineren verbeterde koeling met een meer aangename gaming- en computeromgeving.
ASUS-0db-fan
IP5X-gecertificeerde stofbestendigheid
Langere levensduur ventilator
Cerberus GeForce® GTX 1050 Ti's ventilatoren zijn onder de International Protection Marking (IP-code) gecertificeerd als IP5X stofbestendig, voor betere betrouwbaarheid en een langere levensduur. Dit strenge certificeringsproces waarborgt optimale ventilatorprestaties, zelfs onder zware omstandigheden.
Auto-Extreme technologie
Industrieprimeur met 100% geautomatiseerd productieproces
Alle ASUS-videokaarten worden nu geproduceerd met behulp van Auto-Extreme technologie, een voor het eerst in deze industrie toegepast 100% geautomatiseerd productieproces dat hoogwaardige materialen gebruikt om tot een nieuwe kwaliteitsstandaard te komen. Auto-Extreme technologie waarborgt consistente videokaartkwaliteit, evenals verbeterde prestaties en een langere levensduur. Dit innovatieve productieproces is bovendien milieuvriendelijk, gebruikt niet langer agressieve chemicaliën en vermindert het energieverbruik met 50%.
ASUS-autoextreme-technology-video
100% automatisering
Verwijder menselijk falentijdens de productie
Verstevig component
overklokstabiliteit
Geavanceerde en strenge
kwaliteitscontrole
Geavanceerdecomponenten ontwerpinnovatie
Gladde printplaatzonder scherpe hobbels
Soldeerloze productie
3+1 fasen SuperAlloy Power II
ASUS-technici hebben hoogwaardige componenten geïntegreerd in onze videokaartontwerpen, om de algehele betrouwbaarheid te versterken. Super Alloy Power II-componenten verbeteren de efficiëntie aanzienlijk, verminderen het vermogensverlies, bieden 2x lager zoemend geluid van componenten onder volle belasting, en bereiken thermische waarden die ongeveer 50% koeler zijn dan bij voorgaande ontwerpen.
ASUS-super-alloy-power
ASUS-gpu-tweak
GPU Tweak II met Gaming Booster
intuïtief tweaken van prestaties
Opnieuw ontworpen met een intuïtieve, volledig vernieuwde gebruikersinterface, maakt GPU Tweak II overklokken eenvoudiger en meer visueel dan ooit, met behoud van geavanceerde opties voor doorgewinterde overklokkers. Met één klik maximaliseert de nieuwe Gaming Booster-functie de systeemprestaties door overbodige processen te verwijderen en alle beschikbare systeembronnen automatisch toe te wijzen.
Prestatieverbetering met 1 klik
Visuele effecten:
Verhoog de prestaties door visuele effecten van Windows uit te schakelen.
Systeem services:
Schakel automatisch of handmatig Windows-services of -processen uit.
Geheugendefragmentatie:
Systeemgeheugen herindelen en vrij maken zonder processen te hoeven sluiten.
Meer info hier.
XSplit Gamecaster
Direct streamen van gameplay
Een meegeleverde 14-daagse XSplit Gamecaster premium-licentie laat gebruikers eenvoudig gameplay streamen of opnemen via een handige, in-game overlay. De overlay toont ook de GPU-kloksnelheid, temperatuur en VRM-gebruik, en heeft GPU Tweak II-regelaars, om het eenvoudig te maken om een gaming-profiel te kiezen en de prestaties met slechts één klik op te voeren.
Meer info hier.
Het Gamers Private Network: wtfast
Maak een eind aan lag, latentie en verloren pakketten
We hebben ook een zes maanden geldige wtfast premium licentie* toegevoegd — ter waarde van $53,95 — om gamers te laten genieten van online spellen zonder lag, latentie en verloren pakketten. De AI-gedreven, aan games prioriteit gevende diensten en real-time analyses die mogelijk worden gemaakt door wtfast, het Gamers Private Network, leveren lagere pings voor meer vloeiende, soepele online spelervaringen. Met een ASUS-videokaart in de machine en wtfast als hulp, is het afgelopen met wachten.
Meer info hier.
comparison icon
Compare (0)